X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Cool Hostel

44 La Rambla 2nd Floor, Barcelona, Barcelona, Spanje

Kaart & Route


75%Klassement

  • 76%Waarde voor uw geld
  • 70%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 87%Personeel
  • 71%Sfeer
  • 68%Properheid
  • 64%Faciliteiten

Vertaald door Google Van het metrostation Liceu:
Verlaat het station en loop La Rambla richting de haven. Cool Hostel ligt aan de linkerkant op nummer 44 van La Rambla naast Plaza Real.

Vanaf de luchthaven van Barcelona El Prat (BCN):
Met de trein: Tijd: 35 minuten - € 2,50. Uit het gebruik luchthaven RENFE treindienst R2 en stap uit bij Sants Estación. Vervolgens neemt u de groene metrolijn (L3) naar het metrostation Liceu. Verlaat het station en loop La Rambla richting de haven. Cool Hostel ligt aan de linkerkant op nummer 44 van La Rambla naast Plaza Real.

Met de bus: Tijd: 40 minuten - € 5,90. Gebruik de Aerobus van terminal B en stap uit bij Plaza de Cataluña ook wel bekend als Plaça Catalunya. Verlaat het station en loop La Rambla richting de haven. Cool Hostel ligt aan de linkerkant op nummer 44 van La Rambla naast Plaza Real.

Vanaf het vliegveld van Girona:
Met de bus naar Estación del Nord in het centrum van Barcelona. De bus duurt 1 uur en 10 minuten, vertrektijden afhankelijk van vluchten. en kost € 12.Then neemt u de groene metrolijn (L3) naar het metrostation Liceu. Verlaat het station en loop La Rambla richting de haven. Cool Hostel ligt aan de linkerkant op nummer 44 van La Rambla naast Plaza Real.

Van Sants Estación treinstation:
Gebruik de groene metrolijn (L3) naar het metrostation Liceu. Verlaat het station en loop La Rambla richting de haven. Cool Hostel ligt aan de linkerkant op nummer 44 van La Rambla naast Plaza Real.

Vanaf busstation Estació del Nord:
Het dichtstbijzijnde metrostation, Arc de Triomf ligt op 5 minuten lopen van het busstation. Neem de rode metrolijn (L1) en stap uit bij Plaza de Cataluña ook wel bekend als Plaça Catalunya. Verlaat het station en loop La Rambla richting de haven. Cool Hostel ligt aan de linkerkant op nummer 44 van La Rambla naast Plaza Real.

Buen viaje! Bon No dive! Bon voyage! Buon viaggio! Goede reis!