Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Classic Inn Budget Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Plaats

NO 36 Jalan 1/77A, Changkat Thambi Dollah, Off Jalan Imbi

Routebeschrijving Verblijfplaats

Ik. Van Pudu Busstation naar Klassieke Herberg: U moet langs Jalan Pudu naar Jalan Imbi lopen. Loop over Jalan Imbi en neem de eerste linkerzijde (Jalan 1/77A) naar Tijden Strook naar het westen. Hou lopen langs Jalan 1/77A en blik uit voor een geel bouwen op de juiste zijde van de weg bij. Merk alstublieft op dat de afstand van Pudu Busstation tot Klassieke Herberg ongeveer 1,2 km is en lopen wordt enkel aangeraden indien u zware bagage niet hebt.

Ii. Van KLIA naar Klassieke Herberg door Taxi: Koop een taxibon van KLIA om naar Berjaya Tijden te gaan Strookt. Vertel dat de bestuurder naar Tijden aan Plein West-Ingang te rijden, die op Jalan 1/77A is. Zodra daar de taxibestuurder naar bestuurder verder beneden langs Jalan 1/77A en blik uit voor geel gebouw vertel, verblijf geen. 52 op de juiste zijde van de weg.

Iii. Van KLIA door trein: De snelste weg van KLIA naar Klassieke Herberg is op de KLIA te springen Druk naar Sentral Station Uit. Nadat u van het station ontkomt, ga naar de Maleisië Vvv en verkrijg een Kuala Lumpur kaart. Vraag om richting naar het Monorail Station. Van Sentral Stationgang over Jalan Vat Sambanthan naar het monorailstation en neem de monorail naar Imbi Station. Verwijs beneden voor de richting naar Klassieke Herberg.

Iv. Van LCCT (Lucht het Lage Kosten Transporteur Eindpunt van Azië voor Lucht Azië Vluchten) : U kunt een SkyBus kaartje van de LCCT naar KL Sentral voor RM9 kopen, die u zal nemen om benedenverdieping Busstation Neer te laten, en aan te durven open luchtparkeerterrein en Jalan Vat Sambanthan. Van KL Sentral Station u ofwel kunt een taxi naar Berjaya Tijden het Plein nemen of monorail naar Imbi Monorail Station (verwijs naar alstublieft het bovenstaande voor richtingen door taxi en verwijs naar beneden voor richtingen door monorail naar Klassieke Herberg).

V. Van Monorail Station naar Klassieke Herberg: Wanneer u aan IMBI Station Platform Een aankomt, gang beneden in de stappen, ga door Platform 'Een' uitgangskaartjebarrière niet, volg het teken naar Tijden Plein, ga beneden in stappen naar Platform 'B' en op de stappen naar de uitgangskaartjebarrière.

Neem de glazen deuren door en u bent in Tijden Vierkant Winkelcomplex, Eerst Vloer (1). Loop doorgang 7-11 en u zult het Informatiebureau, bocht verlatene bereiken en zult de roltrap nemen om Vloer (G) Te Gronden. Neem een scherpe linkerbocht en gangverleden het Ster Mannetjesdier, haal de roltrap opnieuw naar de Lagere benedenverdieping (LG) af.

Eens u bereikt benedenverdieping Neerlaat, bocht naar uw recht en gang gaat het open gebied voorbij. U zult Koelhuis Supermarkt aan de linkerkant en Kentucky Kip Gebraden (KFC) voor u zien. Onmiddellijk rechts van KFC en volgend om Puppy Winkel Te Sussen is een eenvoudige grijze dubbele uitgangsdeur markeerde 'KELUAR' (middelen GAAN HEEN).

Ga door de deur voorbij en u zult uzelf in het parkeerterreingebied vinden. Raak in paniek, slechts gang rechtstreeks door het parkerende gebied naar buiten niet en blik rechtstreeks over de weg en u zult het geel zien dat van Klassieke Herberg bouwt.

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.