X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar City Circus Athens

16 Sarri street, Athene, Griekenland

Kaart & Route


94%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 96%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 92%Personeel
  • 91%Sfeer
  • 98%Properheid
  • 94%Faciliteiten

Vertaald door Google Stad Circus is gunstig gelegen op slechts 250 meter van twee centrale metrostations (Monastiraki & Thission), met directe en regelmatige diensten naar zowel de luchthaven en de haven van Piraeus.

Vanaf het vliegveld:
TAXI: Voor een vaste prijs van EUR35 kunt u een taxi die je de binnenstad krijgt in ongeveer een uur afhankelijk van het verkeer te grijpen.

BUS: Als alternatief kunt u de X95 AIRPORT EXPRESS buslijn gebruiken, die u misschien wel sneller dan een taxi nemen naar het centrum van Syntagma station. Dit is de enige service van en naar de luchthaven die op een 24-uurs basis (EUR5) loopt, dus als je te vroeg (of te laat) komen het zou uw enige optie. Van het Syntagma, kunt u ofwel op een taxi voor een korte rit van ca. EUR5 of lopen Ermou str. en komen op het Monastiraki plein.

METRO: Dit is de snelste manier om het Centrum te komen. Een directe rijdt van 06:33 tot 23:33 en duurt 42min tot Monastiraki, dat is het dichtstbijzijnde metrostation naar City Circus te krijgen. Volg de afslag naar Athinas str. en eenmaal op de begane grond maken een bocht naar rechts voor een paar meter tot je bij Ermou str. (De belangrijkste Monastiraki plein moet zijn voor je). Sla rechtsaf naar Ermou en dan weer rechts op Miaouli str., Een paar meter verderop. Blijven lopen op Miaouli str totdat u een klein plein aan de voorkant van je. Volg de bocht naar links van de straat en hoofd op te Agion Anargyron str, dat is een voetweg. Aan het einde van het, na ongeveer 200 meter komt u bij Sarri str. Draai naar rechts en je zult Stad Circus aan uw linkerhand op nummer 16.
Haven van Piraeus:
Met de taxi, het kost je rond de EUR25 en kom je aan in ongeveer 30 'afhankelijk van het verkeer.

METRO: U kunt ook gebruik maken van lijn 1 (GROEN) van de Metro (EUR1.40) en stoppen bij Thission station. Zoals je uit het station, draai links, ga langs een kleine kerk en aan de andere kant, vindt u Sarri str vinden. Wij zijn gevestigd op No16, na ongeveer 200m.

In het geval dat u een speciaal vervoer nodig heeft, laat het ons weten op voorhand, en wij zorgen ervoor dat u alle hulp die u nodig heeft.