X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar City Central International Hostel

No.300 Wuning Road, Putuo District, Shanghai, China

Kaart & Route


79%Klassement

  • 81%Waarde voor uw geld
  • 81%Beveiliging
  • 76%Plaats
  • 76%Personeel
  • 79%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 78%Faciliteiten

Vertaald door Google Adres: No.300, Wu Ning Road, district Putuo, Shanghai, China 200063
Adres in het Chinees: 上海市 普陀 区 武宁 路 300 弄 (武宁 小城 内) 万里 路 酒店

LET OP: Als u de metro nemen, we zijn dicht bij Caoyang Road Station op lijn 3 en lijn 4, nadat je uit de metro, ga dan naar buiten door EXIT 6 of EXIT 7, sla rechtsaf en loop langs het kleine straatje naast de station naar de Wuning Road knooppunt. Steek Wuning Road, slaat u rechtsaf en na 20 meter ziet u nr. 300 en een teken ziet met onze naam. Loop naar binnen en je zult ons hostel.

UIT
. 1 Pudong Airport:

Neem metrolijn 2 van de luchthaven en verkeer aan de Zhongshan Park Station naar Line3 of Line4 en stap uit bij Caoyang Road (Shanghai Railway Station richting). Dan gaat u als hierboven.

Als een leuke ervaring, kunt u ook de Maglev trein (gaat tot 430 km / h) van de luchthaven naar Longyang metrohalte. Daar kunt u overbrengen naar lijn 2 en blijven Zhongshan Park. Ga dan verder zoals hierboven. Een enkele reis is 40 RMB als u een geldig vliegticket voor die dag.

Wij bieden ook de bus voor een pick-up service van de luchthaven Pudong voor 400RMB (1-3personen), 500 RMB (4-8persons). Neem dan contact met ons op voorhand voor deze service.
Aangezien alle metrolijnen stoppen 10:00-11:30, zal je nodig hebben om onze pick-up service of een taxi 's nachts.
. 2 Hongqiao Airport:

De makkelijkste manier is om metrolijn 2 naar Zhongshan Park, waar u kunt overbrengen naar zowel lijn 3 of 4 (in de richting van Jinshajiang Road Station) naar Caoyang Road. Dan gaat u als hierboven. Als je een taxi moeten circa 40-50 RMB zijn.

3. Shanghai Hongqiao STATION

U kunt de metrolijn 2 naar Zhongshan Park Station, dan overstappen op lijn 3 of lijn 4 en stap uit bij Caoyang Station,, Dan gaat u als hierboven. Als u direct een taxi te nemen, het kost je rond 50RMB.

4.SHANGHAI STATION:

Wanneer u het Shanghai treinstation (van de Zuidoost-exit) af te sluiten, neem metrolijn 3 of 4 (in de richting van Zhongshan Park) te Caoyang Road. ga dan als de LET hierboven.

Let op: de metro is beschikbaar 6:30-10:30. Wilt u een taxi van Shanghai Railway Station neemt, moet u de taxi nemen van de metro taxi station, kost 18RMB naar ons hostel. Zorg ervoor dat u een geregistreerde taxi nemen en dat de bestuurder schakelt de meter op voor uw reis.

. 5 Shanghai South Railway Station:

Wanneer u het station verlaat, neem metrolijn 3 (in de richting van Shanghai Railway Station) naar Caoyang Road. Dan gaat u als hierboven.

Let op: de metro is beschikbaar 6:30-10:30. Wilt u een taxi van Shanghai South Railway Station neemt, moet u de taxi nemen van de metro taxi station, kost 45RMB naar ons hostel. Zorg ervoor dat u een geregistreerde taxi nemen en dat de bestuurder schakelt de meter op voor uw reis.