X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar City Center Hostel

Sofiivska Str. Nr 2, apt. Nr 10, Kiev, Oekraïne

Kaart & Route


57%Klassement

  • 55%Waarde voor uw geld
  • 55%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 45%Personeel
  • 45%Sfeer
  • 45%Properheid
  • 55%Faciliteiten

Vertaald door Google Van het centrum van Traine Station:
Neem de metro bij Vokzalna en stap uit bij Khreshatik street (3stops). . Eenmaal uit de trein, draai naar links, ga de roltrap en je zult naar de Kreschatik straat komen - de stad hoofdstraat. Steek deze over, draai naar rechts en loop vooruit voor ongeveer 5 minuten naar het Plein van de Onafhankelijkheid (Maidan Nezalezhnosti) .than naar MacDonalds en in de juiste site kunt zien Sofiivska Straat Blijf kijken voor de nummer 2 straatnaambord je deur code 10k zien drukt. Voer het en neem de lift naar de 7e verdieping ap 10 zie je.


Vanaf het vliegveld:

Er zijn verschillende manieren om ons hostel te krijgen
Wij kunnen een taxi regelen om te komen en u te ontmoeten op de luchthaven en rijdt u rechtdoor naar het hostel. In dit geval zal de chauffeur die je ontmoet als je douane in de luchthaven af ​​te sluiten met een bordje met uw naam. De prijs van de taxi is 26Euro / auto. Dit is goedkoper dan de normale prijs op de luchthaven. U mag de taxichauffeur direct later te betalen of betaalt in het hostel, zoals u verkiest.
De luchthaven ligt op 45 km afstand van de stad en het openbaar vervoer stopt om 12 uur, dus vooral in deze tijd zal het een beter alternatief om een ​​taxi te nemen.

2.there is ook een pendelbus van de luchthaven naar het Centraal Station. Die bussen vertrekken elke 10-15 minuten. Eenmaal op het station, volg dan de instructies hierboven.


Vanaf het Centraal Busstation:

Ga naar de Lybidska metrostation (duurt ongeveer 10-15 minuten), neem de metro en ga naar de Maidan Nezalezhnosti station (dwz Independence Square). Eenmaal uit de metro op het Plein van de Onafhankelijkheid, volg dan de instructies hierboven.