X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Citi Residence

Jl. Hayam Wuruk 5/B-3, Harmoni, Jakarta Pusat, Jakarta, Indonesië

Kaart & Route


74%Klassement

  • 74%Waarde voor uw geld
  • 76%Beveiliging
  • 70%Plaats
  • 86%Personeel
  • 72%Sfeer
  • 66%Properheid
  • 74%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf de luchthaven:
Gelieve print onze kaart in onze foto collectie, tonen het adres van de bestuurder of voor uw persoonlijke leidraad.

Door DAMRI Luchthaven shuttle bus naar station 'Gambir'. '
Bus zal in 15-30 minuten interval komen en operationeel is tussen 04.00 tot 19.00 uur. Het kost u ongeveer 40-50 minuten of meer van het vliegveld naar Gambir Station. Dan kunt u een 'TransJakarta Bus' naar HARMONI Station nemen. We zijn op het tegenovergestelde van Carrefour supermarkt. Het is niet aan te raden om een ​​taxi vanaf Gambir Station neemt, veel van de taxi's zijn illegaal, ze rekenen doorgaans hun passagiers veel duurder dan het zou moeten zijn.

DOOR TAXI (de kosten is zichtbaar vanaf de meter):
Als je een taxi nemen, print de kaart bieden wij in onze foto collectie, tonen de kaart / adres aan de chauffeur. In de normale situatie, kost het je 45 minuten om ons adres te bereiken, de kosten zou kunnen zijn van IDR.200,000 tot IDR.250,000, hangt af van welke exploitanten.

Door onze eigen auto:
De meest handige manier om onze locatie te bereiken is het gebruik van onze luchthaven pick-up service. Het is belangrijk, vooral als uw aankomst is laat in de nacht. Voor de pick-up service kunt u ons mailen met uw luchtvaartmaatschappij naam en VLUCHTNUMMER. Wij zullen u driver met bewegwijzering en uw naam op het te verzenden. Het kost u alleen USD.25.00 (EUR.18.00).