X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Cinnamon Sally Backpackers Hostel

Merkela 1, 3rd floor, Riga, Letland

Kaart & Route


90%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 91%Personeel
  • 89%Sfeer
  • 92%Properheid
  • 87%Faciliteiten

Vertaald door Google Luchthaven:
Verlaat de aankomst en hoofd overkant van de parkeerplaats naar de bushalte. Bus 22 komt elke 15 - 20 minuten 05:00-01:00. Neem de bus (tarief - 0.70 LVL) naar de halte Stockmann - het is de 2e halte na je hebt overgestoken rivier de Daugava. Blijven lopen deze straat in dezelfde richting als het verkeer voor ongeveer 50 meter. U ontvangt een set van trappen leiden naar beneden in een tunnel te bereiken. Loop de trap af en langs de tunnel tot je bij wat in feite een rotonde (met winkels in het midden) met vele treden die uit de tunnel in alle richtingen. Te vinden de trap te nemen, gaan lopen rond deze 'rotonde' met de klok mee - het nemen van de vierde trap uit. Je moet het oppervlak op de begane grond op Marijas straat. Blijf rechtdoor lopen tot u bij McDonalds en sla linksaf. De deur die leidt naar de lift, die u naar het hostel, is net onder de letter M in het teken dat 'McDonalds' zegt. Neem lift naar de 3e verdieping. Welkom!

International Bus Station:
De bussen komen aan de achterkant van het busstation in de grote aankomsthal die evenwijdig is aan de rivier. Dus je moet eerst lopen in de bus terminal en sluit de terminal hoewel de hoofdingang van het gebied waar de taxi's te wachten. Na de terminal verlaten, steek de straat over, dan linksaf en loop onder de brug. Wanneer kom je naar de hoek van de grote Stockman winkelcentrum, sla rechtsaf bij de hoek en loop voor ongeveer 50 meter. U ontvangt een set van trappen leiden naar beneden in een tunnel te bereiken. Loop de trap af en langs de tunnel tot je bij wat in feite een rotonde (met winkels in het midden) met vele treden die uit de tunnel in alle richtingen. Te vinden de trap te nemen, gaan lopen rond deze 'rotonde' met de klok mee - het nemen van de vierde trap uit. Je moet het oppervlak op de begane grond op Marijas straat. Blijf rechtdoor lopen tot u bij McDonalds en sla linksaf. De deur die leidt naar de lift, die u naar het hostel, is net onder de letter M in het teken dat 'McDonalds' zegt. Neem lift naar de 3e verdieping. Welkom!

Main Train Terminal Riga:
Bij het verlaten van de trein terminal, zorg ervoor dat je loop naar het centrum van de stad, niet in de richting van de Centrale Markt. (Je zult genoeg tijd om dat later te bezoeken). Afhankelijk welke afslag je neemt, zul je een beetje dichter of een beetje verder verlaten Origo winkelcentrum die is aangesloten op het treinstation. Als je kijkt over de straat ziet u McDonalds op een van de hoeken van de straten - dat is waar u naar. Als je niet ziet McDonalds, loopt u richting de stoplichten aan het eind van Origo, steek de twee straten met verkeerslichten, de een na de ander. Aan de linkerkant van de straat zult u zeker zien McDonalds. Aan de rechterkant van McDonalds is de ingang van de Cinnamon Sally's. De deur die leidt naar de lift, die u naar het hostel, is net onder de letter M in het teken dat 'McDonalds' zegt. Neem lift naar de 3e verdieping. Welkom!!

NB.If krijg je verloren en zich tot de lokale bevolking om advies, zullen ze niet weten het hostel, maar ze zullen zeker weten dat het station McDonalds! :)