X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Cinnamon Sally Backpackers Hostel

Merkela 1, 3rd floor, Riga, Letland

Kaart & Route


95%Klassement

  • 97%Waarde voor uw geld
  • 96%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 96%Personeel
  • 95%Sfeer
  • 96%Properheid
  • 94%Faciliteiten

Vertaald door Google Luchthaven:
Verlaat de aankomst en het hoofd de overkant van de parkeerplaats naar de bushalte. Bus 22 komt elke 15 - 20 minuten 5:00-01:00. Neem de bus (tarief - 0,70 LVL) naar de halte Autoosta- het is de 2e halte nadat u de rivier de Daugava hebben gekruist. Loop deze straat in dezelfde richting als het verkeer voor ongeveer 50 meter. U ontvangt een set van trap naar beneden in een tunnel te bereiken. Loop de trap op en langs de tunnel tot je bij wat in feite een rotonde (met winkels in het midden) met vele trappen die uit de tunnel in alle richtingen. Om de trap te nemen vinden, gaan lopen rond deze 'rotonde' in de richting van de klok - het nemen van de vierde trap uit. Je moet de oppervlakte op de begane grond op Marijas straat. Loop rechtdoor tot je bij McDonalds en sla linksaf. De deur die leidt naar de lift, die u naar het hostel, is net onder de letter M in het teken dat 'McDonalds' zegt. Neem de lift naar de 3e verdieping. Welkom !!!

Internationale busstation:
De bussen komen aan de achterkant van het busstation in de grote aankomsthal die parallel aan de rivier is. Dus moet je de eerste keer naar het busstation en vervolgens de terminal al haar hoofdingang verlaten en het gebied waar de taxi's te wachten. Na de terminal verlaat, steek de straat over, dan linksaf en loop onder de brug. Wanneer kom je naar de hoek van de grote Stockman winkelcentrum, sla rechtsaf bij de hoek en loop ongeveer 50 meter. U ontvangt een set van trap naar beneden in een tunnel te bereiken. Loop de trap op en langs de tunnel tot je bij wat in feite een rotonde (met winkels in het midden) met vele trappen die uit de tunnel in alle richtingen. Om de trap te nemen vinden, gaan lopen rond deze 'rotonde' in de richting van de klok - het nemen van de vierde trap uit. Je moet de oppervlakte op de begane grond op Marijas straat. Loop rechtdoor tot je bij McDonalds en sla linksaf. De deur die leidt naar de lift, die u naar het hostel, is net onder de letter M in het teken dat 'McDonalds' zegt. Neem de lift naar de 3e verdieping. Welkom !!!

Main Train Terminal Riga:
Bij het verlaten van de trein terminal, zorg ervoor dat je loopt richting het centrum van de stad, niet in de richting van de Centrale Markt. (Je zult genoeg tijd hebben om dat later te bezoeken). Afhankelijk van welke afslag je neemt, zul je een beetje dichter of een beetje verder van Origo winkelcentrum dat naar het station is aangesloten verlaten. Als je naar de overkant van de straat ziet u McDonalds te zien op een van de hoeken van de straten - dat is waar u naar. Als je niet ziet McDonalds, loopt u richting de stoplichten aan het eind van Origo, steek de twee straten met verkeerslichten, de een na de ander. Aan de linkerkant van de straat zal je zeker zien McDonalds. Aan de rechterkant van McDonalds is de ingang van de Cinnamon Sally's. De deur die leidt naar de lift, die u naar het hostel, is net onder de letter M in het teken dat 'McDonalds' zegt. Neem de lift naar de 3e verdieping. Welkom !!!!

NB.If je de weg kwijt en draai aan de lokale bevolking voor advies, zullen ze niet weten het hostel, maar ze zullen zeker weten het Station McDonalds! :)