X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Chillout Lya Hostel Bar

Toprak Lule sokak No:1, Beyoglu Istanbul, Istanbul, Turkije

Kaart & Route


80%Klassement

  • 100%Waarde voor uw geld
  • 100%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 60%Personeel
  • 40%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google Van de luchthaven Ataturk:
De Havas shuttlebus brengt u naar Taksim voor 13TYL. Het is de laatste halte op de route. Shuttles vertrekken elk half uur vanaf 04:00 in de ochtend. Het laatste vertrek is om 1:00 in de ochtend. De reis duurt ongeveer 40 minuten, afhankelijk van het verkeer. Vanaf Taksim, volg dan de onderstaande aanwijzingen.

Vanaf het treinstation:
Er is een tramlijn direct tegenover het station. Koop een token (1.50TYL) bij een van de kiosken en voedsel aan boord van de tram naar de juiste richting Kabatas. Rijden tot het einde van de lijn. Als je uit bij Kabatas volg de borden aan de overkant van de kabelbaan en het ondergronds gaan. Koop een andere token (1.50TYL) en rijden de kabelbaan naar het Taksim-plein, volg dan de onderstaande aanwijzingen.

Van het Taksimplein:
1) Direct voor de trap verlaten van de kabelbaan vindt u een kleine met gras begroeide park te zien met een monument in het centrum. Steek de straat over naar het monument, en volg de tramlijnen naar links richting de Burger King, dat zit op de straat Istiklal. (Istiklal is een grote en drukke winkelstraat die meestal vol met voetgangers op bijna elk moment van de dag of nacht.)
2) Loop ISTIKLAL voor ongeveer 5 minuten, totdat u aankomt op de bouwplaats voor de Virgin Megastore op ATIF YILMAZ. (U vindt het gemakkelijk herkennen aan de enorme foto van een vrouw wijzend op je. Het Aga Camii moskee ligt aan uw rechterhand, en je zal een Swatch horloge winkel aan uw linkerhand.)
3) Sla rechtsaf ATIF YILMAZ en loop ongeveer 1 minuut totdat u taxim Park Bufe op Küçük BAYRAM.
4) Sla linksaf naar Küçük BAYRAM. (Het is de eerste straat die u kunt nemen om de links)
5) Sla rechtsaf TOPRAK LLE en je zult Chillout Lya zien meteen aan uw linkerhand op nummer 1.

Het inchecken vindt plaats aan de bar beneden *

* Als u te laat aankomen en de bar gesloten is, kunt u inchecken met onze zuster eigendom, Chillout Cengo, net om de hoek (10 meter verderop). Doorgaan op TOPRAK LLE naar de eerste bocht en sla rechtsaf naar HALAS. Het hostel is de tweede deur aan uw rechterhand op nummer 3 Het teken is opknoping boven je hoofd in de deuropening.