X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Chillout Hostel Zagreb

Tomiceva 5A, Zagreb, Kroatië

Kaart & Route


90%Klassement

  • 91%Waarde voor uw geld
  • 91%Beveiliging
  • 98%Plaats
  • 93%Personeel
  • 87%Sfeer
  • 85%Properheid
  • 86%Faciliteiten

Vertaald door Google Als u met:

VLIEGTUIG - komt u naar luchthaven van Zagreb Pleso die is gelegen op 30 km van het centrum van Zagreb. kunt u ons bellen om een ​​pendeldienst regelen, neem een ​​taxi of goedkoper Croatia Airlines bus naar het centrale busstation in Zagreb. de bus vertrekt elk heel uur in de voorkant van de terminal op de luchthaven, kunt u een kaartje bij de buschauffeur kopen. wanneer je aankomt op het centrale busstation kunt u een taxi of de tram nemen. 6 (richting trg bana Jelacica) en afslag op de 5e station (trg bana Jelacica - centrale plein). loop 100 meter verderop in de straat Ilica (richting west - richting van de tram) en aan de rechterkant is tomiceva straat (rechts naast MANGO winkel). ons hostel is aan het eind van de straat aan de linkerkant. loop door de korte passage direct naast de kelder wijnbar & u onze mooie witte gebouw aan de rechterkant te vinden. het adres is tomiceva straat niet. 5a.

TRAIN - komt u aan bij het centraal station in Zagreb. neem de tram. 6 of nee. 13 (richting trg bana Jelacica) en afrit bij de 2e station (trg bana Jelacica - centrale plein). loop 100 meter verderop in de straat Ilica (richting west - richting van de tram) en aan de rechterkant is tomiceva straat (rechts naast MANGO winkel). ons hostel is aan het eind van de straat aan de linkerkant. loop door de korte passage direct naast de kelder wijnbar & u onze mooie witte gebouw aan de rechterkant te vinden. het adres is tomiceva straat niet. 5a.

BUS - komt u aan bij het centrale busstation in Zagreb (Drziceva straat). neem de tram. 6 (richting trg bana Jelacica) en afslag op de 5e station (trg bana Jelacica - centrale plein). loop 100 meter verderop in de straat Ilica (richting west - richting van de tram) en aan de rechterkant is tomiceva straat (rechts naast MANGO winkel). ons hostel is aan het eind van de straat aan de linkerkant. loop door de korte passage direct naast de kelder wijnbar & u onze mooie witte gebouw aan de rechterkant te vinden. het adres is tomiceva straat niet. 5a.

CAR - het hostel adres is TOMICEVA 5A. naar chillout hostel te bereiken is het belangrijk om rechtsaf uit Gunduliceva straat op straat Ilica (alleen toegestaan ​​voor de taxi, huurders & hostel gasten). als verkeersregelaar of politiefunctionaris stopt u Vermeld u een gast van het hostel. na 50m op de Ilica straat links is tomiceva straat, ga je helemaal in en dan rechts door de laatste passage aan de linkerkant & park tegenover het hostel.