X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Chillout Cengo

Hüseyinağa Mah. Atıf Yılmaz cad., Halas sok. No:3 Beyoglu, Istanbul, Turkije

Kaart & Route


85%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 79%Beveiliging
  • 92%Plaats
  • 89%Personeel
  • 90%Sfeer
  • 76%Properheid
  • 81%Faciliteiten

Vertaald door Google Van de luchthaven Ataturk:
Havas shuttlebus brengt u naar Taksim voor 10TYL. Het is de laatste halte op de route. Shuttles vertrekken elk half uur vanaf 4:00 in de ochtend. Het laatste vertrek is om 01:00 in de ochtend. De reis duurt ongeveer 40 minuten, afhankelijk van het verkeer. Vanaf Taksim, volg dan de onderstaande instructies.

Vanaf Sabiha Gokcen vliegveld:
Havas shuttlebus brengt u naar Taksim voor 13TL. Het is de laatste halte op de route. Shuttles vertrekken elk half uur vanaf 4:00 in de ochtend. Het laatste vertrek is om middernacht. De reis duurt ongeveer een uur afhankelijk van het verkeer. Vanaf Taksim, volg dan de onderstaande instructies.

Vanaf het treinstation:
Er is een tramlijn direct tegenover het treinstation. Koop een token (2 TL) bij een van de voedsel kiosken of in de buurt van de tram en aan boord van de tram naar de juiste richting Kabatas. Ride het aan het einde van de lijn. Als je uit bij kabatas volg de borden aan de overkant van de straat naar de kabelbaan en gaan ondergronds. Koop een ander token (2 TL) en rijden de kabelbaan naar het Taksim-plein, volg dan de onderstaande instructies.

Van het Taksimplein: (We hebben een fundamentele kaart onder onze foto's op deze pagina die ondersteunt de volgende beschrijving!)
1) Direct voor de trap verlaten van de kabelbaan vindt u een kleine met gras begroeide park te zien met een monument in het centrum. Steek de straat over naar het monument, en volg de tramlijnen naar links richting de Burger King die zit op ISTIKLAL STREET (Istiklal is een grote en drukke winkelstraat die meestal vol met voetgangers op bijna elk moment van de dag of nacht.)
2) Loop ISTIKLAL STREET ongeveer 7 minuten tot je een moskee (een moslim gebed huis met een toren als een roket) aan uw rechterhand.
3) Draai er rechtsaf naar ATIF YILMAZ en loop ongeveer 1 minuut tot de splitsing.
4) Bij de splitsing in de weg te zetten een 90 'linksaf Halas. U ziet ons bord opknoping boven je hoofd bij Number3. De bel en kom binnen!