X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Chillout Cengo

Hüseyinağa Mah. Atıf Yılmaz cad., Halas sok. No:3 Beyoglu, Istanbul, Turkije

Kaart & Route


82%Klassement

  • 85%Waarde voor uw geld
  • 78%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 86%Personeel
  • 87%Sfeer
  • 70%Properheid
  • 78%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf de luchthaven Ataturk:
De Havas shuttlebus brengt u naar Taksim voor 10TYL. Het is de laatste halte op de route. Shuttles vertrekken elk half uur vanaf 04:00 in de ochtend. Het laatste vertrek is om 1:00 in de ochtend. De reis duurt ongeveer 40 minuten, afhankelijk van het verkeer. Van Taksim, volg dan de onderstaande aanwijzingen.

Vanaf Sabiha Gokcen AIRPORT:
De Havas shuttlebus brengt u naar Taksim voor 13TL. Het is de laatste halte op de route. Shuttles vertrekken elk half uur vanaf 04:00 in de ochtend. Het laatste vertrek is om middernacht. De reis duurt ongeveer een uur duren, afhankelijk van het verkeer. Van Taksim, volg dan de onderstaande aanwijzingen.

Vanaf het treinstation:
Er is een tramlijn direct tegenover het station. Koop een token (2 TL) bij één van de voedsel kiosken of in de buurt van de tram en aan boord van de tram gaan naar de juiste richting Kabatas. Rit het tot het einde van de lijn. Als je uit bij Kabatas volg de borden aan de overkant van de straat naar de kabelbaan en ga ondergronds. Koop een andere token (2 TL) en rijden de kabelbaan naar het Taksim-plein, volg dan de onderstaande aanwijzingen.

Van het Taksimplein: (We hebben een fundamentele kaart onder onze foto's op deze pagina die STEUNT de volgende beschrijving!)
1) Direct in de voorkant van de trap verlaten van de kabelbaan vindt u een kleine met gras begroeide park te zien met een monument in het centrum. Steek de straat over in de richting van het monument, en volg de tramlijnen naar links richting de Burger King die zit op ISTIKLAL STREET (Istiklal is een grote en drukke winkelstraat die meestal vol met voetgangers op bijna elk moment van de dag of nacht.)
2) Loop ISTIKLAL straat voor ongeveer 7 minuten tot je een MOSKEE (moslim gebed huis met een toren als een roket) aan uw rechterhand.
3) Draai er rechts op ATIF YILMAZ en loop ongeveer 1 minuut tot de splitsing.
4) Bij de splitsing in de weg te zetten een 90 'linksaf Halas. U ziet ons bord te zien opknoping boven je hoofd bij Number3. De bel en kom binnen!