X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Chillax Hostel

2-y Kolobovskiy pereulok, 9/2, Moskou, Rusland

Kaart & Route


89%Klassement

  • 91%Waarde voor uw geld
  • 88%Beveiliging
  • 91%Plaats
  • 90%Personeel
  • 87%Sfeer
  • 88%Properheid
  • 87%Faciliteiten

Vertaald door Google Ons adres: 2-y Kolobovskiy pereulok, 9-2
Rode bakstenen gebouw (eind 19e eeuw), witte lift aan de buitenkant van het gebouw. U ziet ons bord op het gebouw te zien. Deur code 10K7793
Metro / Metro / metrostations:
Trubnaya lichtgroene lijn 4 minuten lopen
Tsvetnoy Boulevard grijze lijn 6 minuten lopen
Tverskaya / Chekhovskaya / Pushkinskaya donker groen / grijs / paarse lijnen 8 minuten lopen

Taxi Pickup

We kunnen regelen luchthaven en het treinstation pick-ups, maar je moet ons te laten weten op voorhand. De kosten voor een airport pick-up is R2500. De kosten voor een treinstation pick-up is R1200.

Typische reistijd naar alle luchthavens is een uur. Tijdens de spits staat u gedurende minstens 1 - 2 uur. Het is ongeveer 30 minuten van elk station.

Vliegvelden

Er zijn drie belangrijke luchthavens in Moskou Sheremetovo, Domodedovo, Vnukovo. Alle drie zijn gelegen op ongeveer een uur rijden van de stad, op verschillende locaties.

Er is geen directe metro link naar een van de luchthavens, maar er is een sneltrein die gaat van de luchthavens rechtstreeks naar een metrostation.

Sheremetovo Airport (SVO)

Sheremetovo is gelegen in het noorden van de stad en is de hub voor alle vluchten Aeroflot. Een aantal internationale luchtvaartmaatschappijen vliegen van hier.

Vluchtgegevens en pendeltrein tijdschema is te vinden op hun website www.sheremetyevo-airport.ru

Sneltrein Er is een sneltrein (AeroExpress) die gaat naar Belorusskaya treinstation. Het duurt ongeveer 40 minuten en kost 350 roebel. Het vertrekt elke 30 minuten, en ligt ongeveer 200 meter van Terminal 2. Vanaf het Belorusskaya Station:
Belorusskaya Bruin (ring) lijn neem de bruine lijn naar Novoslobodskaya (dichtstbijzijnde halte), transfer naar grijze lijn, en de volgende stop is Tsvetnoy Boulevard.
Belorusskaya Groene lijn neem de groene lijn naar Tverskaya (2e halte), transfer naar grijze lijn, en de volgende stop is Tsvetnoy Boulevard.

Shuttle Bus / Metro - Pendelbussen genomen kunnen worden om Planernaya metrostation (paarse lijn) of Rechnoi Vokzal Metro (groene lijn).


Luchthaven Domodedovo (DME)

Domodedovo is gelegen in het zuiden van de stad.
Vluchtgegevens en pendeltrein tijdschema is te vinden op hun website www.domodedovo.ru/en/

Sneltrein - Er is een sneltrein (AeroExpress) die gaat naar het Paveletskaya treinstation. . Het duurt ongeveer 40 minuten en kost 350 roebel. Het vertrekt elke 30 minuten. Vanaf het Paveletskaya Station:
Paveletskaya Bruin (ring) lijn neem de bruine lijn naar Kurskaya (2e halte), transfer naar groene lijn licht, en 2e stop is Trubnaya
Paveletskaya Groene lijn neem de groene lijn naar Tverskaya (3e halte), transfer naar grijze lijn, en de volgende stop is Tsvetnoy Boulevard.


Vnukovo Airport (VKO)

Vnukovo is gelegen in het zuidwesten van de stad.
Vluchtgegevens en pendeltrein tijdschema is te vinden op hun website www.vnukovo.ru / eng

Sneltrein - Er is een sneltrein (AeroExpress) die gaat naar de Kievskaya treinstation. Het duurt ongeveer 40 minuten en kost 350 roebel. Het vertrekt elke 30 minuten. Vanaf het Kievskaya Station:
Kievskaya Bruin (ring) lijn neem de bruine lijn naar Novoslobodskaya (3e halte), transfer naar grijze lijn, en de volgende stop is Tsvetnoy Boulevard.
Kievskaya Dark Blue lijn neemt de donkerblauwe lijn naar Arbatskaya (2e halte), transfer naar grijze lijn, en de 2e halte is Tsvetnoy Boulevard.
Kievskaya lichtblauwe lijn neemt de lichtblauwe lijn naar Alexandrovskii Sad (3e halte en het einde van de lijn), transfer naar grijze lijn, en de 2e halte is Tsvetnoy Boulevard.

Lopen van de Metro / Metro / Underground
Een kaart van de Metro / Metro / Underground is te vinden op onze website.
Van Trubnaya:
Wanneer u de Trubnaya station bevindt u zich op de boulevard te verlaten. Als je het noorden kijkt zie je een Spire voor je te zien. Ga naar het zuiden, zodat aan de linkerkant van je heb je een glasachtig kantoor / appartement complex, voor je een weg (loodrecht op u) en rechts een aantal oudere gebouwen. Sla rechtsaf en steek de straat over. Op deze hoek zal er een boekhandel zijn, ga rechts, zodat autoverkeer gaat naar u toe (maar doe neem de voetganger lopen weg ;-)). Je gaat nu Noord de glazige gebouw is aan uw rechterhand. U zult een LeFutur, en een apotheek voorbij. Sla linksaf bij de eerste straat (1-i Kolobovskii pereulok). Blijf rechtdoor gaan, zal curve een beetje naar rechts, totdat u bij het eerste kruispunt (aan uw linkerhand zal een nieuwere uitziend gebouw te zijn, en aan uw rechterhand een ouder bakstenen gebouw uit de jaren 1960) de straat. Sla rechtsaf en ga rechtdoor, u passeert een kleine groente / fruit staan, en de straat eindigt daar. Aan uw rechterhand heeft u de rode fruit staan, en een grijs 2-verdiepingen tellende gebouw achter de rug, en aan uw linkerhand een andere straat 2-i Kolobovskii pereulok. Sla linksaf, en je zal de 5-verhaal rode baksteen, eind 19e eeuwse gebouw met de witte liftschacht voor je te zien. Youre hier! Deur code 10K7793

Van Tsvetnoy Boulevard:
Wanneer u de Tsvetnoy Boulevard station rechtsaf afslag en ga rechtdoor (je gaat Zuid). U zult een winkelcentrum, het Moscow Circus (er is een standbeeld van een man en een auto), en een heleboel restaurants en winkels passeren. U passeert twee bloem stands, en aan uw linkerhand ziet u een gebouw van twee verdiepingen hebben. Sla rechtsaf bij de eerste straat (1-i Kolobovskii pereulok). Blijf rechtdoor gaan, zal curve een beetje naar rechts, totdat u bij het eerste kruispunt (aan uw linkerhand zal een nieuwere uitziend gebouw te zijn, en aan uw rechterhand een ouder bakstenen gebouw uit de jaren 1960) de straat. Sla rechtsaf en ga rechtdoor, u passeert een kleine groente / fruit staan, en de straat eindigt daar. Aan uw rechterhand heeft u de rode fruit staan, en een grijs 2-verdiepingen tellende gebouw achter de rug, en aan uw linkerhand een andere straat 2-i Kolobovskii pereulok. Sla linksaf, en je zal de 5-verhaal rode baksteen, eind 19e eeuwse gebouw met de witte liftschacht voor je te zien. Youre hier! Deur code 10K7793

Van Tverskaya / Pushkinskaya / Chekhovskaya afslag richting de Pushkinskaya plein en de Rossiya bioscoop. Ga noordoosten, richting de Strastnoy Boulevard. Neem de boulevard rechtdoor, tot u het einde voor je (aan de overkant) te bereiken zal een T-bone restaurant te zijn, naar rechts een straat met een kerk, een beetje naar links zal een standbeeld met een man en een te zijn gitaar (dit is een standbeeld te Visotsky beroemde Russische muzikant). Ga naar links, steek de straat over, en steek de straat zodat het verkeer zich beweegt met je mee en je bent Noorden gaat. U bent op Petrovka en nummers op de bouw moet worden steeds kleiner. Ga rechtdoor tot u de eerste straat die gaat naar de juiste te bereiken. Er is een klein park / plein. Sla rechtsaf en ga rechtdoor. Er zal een kerk aan uw rechterhand en het politiebureau parkeerplaats naar links te zijn. Er zal een poort dont worry, dit is alleen voor auto's, dus ga door. Blijf rechtdoor tot u een kruispunt geraakt. U zal de 5-verhaal rode baksteen, eind 19e eeuwse gebouw met de witte liftschacht voor je zien. Youre hier! Deur code 10K7793