Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Chillax Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 6.0
 • Beveiliging 6.0
 • Plaats 8.0
 • Personeel 6.0
 • Sfeer 6.0
 • Properheid 4.0
 • Faciliteiten 8.0

Plaats

2-y Kolobovskiy pereulok, 9/2

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Ons adres: 2-y Kolobovskiy pereulok, 9-2
Rode bakstenen gebouw (eind 19e eeuw), wit lift aan de buitenkant van het gebouw. U ziet ons bord te zien op het gebouw. Deur code 10K7793
Metro / Metro / metrostations:
Trubnaya lichtgroene lijn 4 minuten lopen
Tsvetnoy Boulevard grijze lijn 6 minuten lopen
Tverskaya / Chekhovskaya / Pushkinskaya donker groen / grijs / paarse lijnen 8 minuten lopen

Taxi Pickup

We kunnen luchthaven en het treinstation pick-ups te regelen, maar je moet om ons te laten weten op voorhand. De kosten voor een airport pick-up is R2500. De kosten voor een treinstation pick-up is R1200.

Typische reistijd naar alle luchthavens is een uur. Tijdens de spits staat u gedurende minstens 1-2 uur. Het is ongeveer 30 minuten van elk station.

Luchthavens

Er zijn drie belangrijkste luchthavens in Moskou Sheremetovo, Domodedovo, Vnukovo. Alle drie zijn gelegen op ongeveer een uur rijden van de stad, op verschillende locaties.

Er is geen directe metro link naar een van de luchthavens, maar er is een sneltrein die gaat van de luchthavens rechtstreeks naar een metrostation.

Sheremetovo Airport (SVO)

Sheremetovo is gelegen in het noorden van de stad en is de hub voor alle Aeroflot-vluchten. Een aantal internationale luchtvaartmaatschappijen vliegen van hier.

Vluchtgegevens en de pendeltrein dienstregeling is te vinden op hun website www.sheremetyevo-airport.ru

Express Trein Er is een sneltrein (AeroExpress) die gaat naar Belorusskaya treinstation. Het duurt ongeveer 40 minuten en kost 350 roebel. Het vertrekt elke 30 minuten, en ligt ongeveer 200 meter van Terminal 2 van het Belorusskaya Station.:
Belorusskaya Bruin (ring) lijn neemt de Bruin lijn naar Novoslobodskaya (dichtstbijzijnde halte), transfer naar grijze lijn, en de volgende stop is Tsvetnoy Boulevard.
Belorusskaya Groene lijn neemt u de groene lijn naar Tverskaya (2e halte), transfer naar grijze lijn, en de volgende stop is Tsvetnoy Boulevard.

Shuttle Bus / Metro - Pendelbussen genomen kunnen worden om Planernaya metrostation (paarse lijn) of Rechnoi Vokzal metro (groene lijn).


Luchthaven Domodedovo (DME)

Domodedovo is gelegen in het zuiden van de stad.
Vluchtgegevens en de pendeltrein dienstregeling is te vinden op hun website www.domodedovo.ru/en/

Express Train - Er is een sneltrein (AeroExpress) die gaat naar de Paveletskaya treinstation. . Het duurt ongeveer 40 minuten en kost 350 roebel. Het vertrekt elke 30 minuten. Vanaf het Paveletskaya Station:
Paveletskaya Bruin (ring) lijn neemt de Bruin lijn naar Kurskaya (2e halte), transfer naar groene lijn oplichten en 2e halte is Trubnaya
Paveletskaya Groene lijn neemt u de groene lijn naar Tverskaya (3e halte), transfer naar grijze lijn, en de volgende stop is Tsvetnoy Boulevard.


Vnukovo Airport (VKO)

Vnukovo is gelegen in het zuidwesten van de stad.
Vluchtgegevens en de pendeltrein dienstregeling is te vinden op hun website www.vnukovo.ru / eng

Express Train - Er is een sneltrein (AeroExpress) die gaat naar de Kievskaya treinstation. Het duurt ongeveer 40 minuten en kost 350 roebel. Het vertrekt elke 30 minuten. Vanaf het Kievskaya Station:
Kievskaya Bruin (ring) lijn neemt de Bruin lijn naar Novoslobodskaya (3e halte), transfer naar grijze lijn, en de volgende stop is Tsvetnoy Boulevard.
Kievskaya Dark Blue lijn nemen de donkerblauwe lijn naar Arbatskaya (2e halte), transfer naar grijze lijn, en de 2e halte is Tsvetnoy Boulevard.
Kievskaya Licht Blauwe lijn nemen de licht blauwe lijn naar Sad (3e halte en het einde van de lijn) Alexandrovskii, transfer naar grijze lijn, en de 2e halte is Tsvetnoy Boulevard.

Lopen van de Metro / Metro / Underground
Een kaart van de Metro / Metro / Underground is te vinden op onze website.
Van Trubnaya:
Wanneer u het Trubnaya station verlaat bevindt u zich op de boulevard. Als je kijkt noorden vindt u een Spire voor je zien. Ga naar het zuiden, zodat aan de linkerkant van je dat je een glasachtig kantoor / condo complex, voor je een weg (loodrecht op u) en aan de rechterkant een aantal oudere gebouwen. Sla rechtsaf, en steek de straat over. Op deze hoek zal er een boekhandel zijn, ga rechts, zodat het autoverkeer gaat naar u toe (maar neem het wandelpad manier ;-)). Je gaat nu Noord de glazige gebouw aan uw rechterhand. U passeert een LeFutur, en een apotheek. Sla linksaf bij de eerste straat (1-i Kolobovskii pereulok). Blijf rechtdoor gaan, de straat wil curve een beetje naar rechts, totdat u de eerste kruising (aan uw linkerhand zal een nieuwere uitziend gebouw, en aan uw rechterhand een oudere bakstenen gebouw uit de jaren 1960) te bereiken. Sla rechtsaf en ga rechtdoor, u passeert een kleine groente / fruit staan, en de straat eindigt daar. Aan uw rechterhand heeft u de rode fruit staan, en een grijs 2-verdiepingen tellende gebouw achter de rug, en links van je een andere straat 2-i Kolobovskii pereulok. Sla linksaf, en je zal de 5-verhaal rode baksteen, eind 19e-eeuws gebouw met de witte liftschacht voor je zien. Youre hier! Deur code 10K7793

Van Tsvetnoy Boulevard:
Wanneer u het Tsvetnoy Boulevard station rechtsaf te verlaten en ga rechtdoor (je gaat Zuid). U vindt er een winkelcentrum, het Circus van Moskou (er is een standbeeld van een man en een auto), en een heleboel restaurants en winkels passeren. U passeert twee plantenbakken, en aan uw linkerhand vindt u een gebouw van twee verdiepingen hebben. Sla rechtsaf bij de eerste straat (1-i Kolobovskii pereulok). Blijf rechtdoor gaan, de straat wil curve een beetje naar rechts, totdat u de eerste kruising (aan uw linkerhand zal een nieuwere uitziend gebouw, en aan uw rechterhand een oudere bakstenen gebouw uit de jaren 1960) te bereiken. Sla rechtsaf en ga rechtdoor, u passeert een kleine groente / fruit staan, en de straat eindigt daar. Aan uw rechterhand heeft u de rode fruit staan, en een grijs 2-verdiepingen tellende gebouw achter de rug, en links van je een andere straat 2-i Kolobovskii pereulok. Sla linksaf, en je zal de 5-verhaal rode baksteen, eind 19e-eeuws gebouw met de witte liftschacht voor je zien. Youre hier! Deur code 10K7793

Van Tverskaya / Pushkinskaya / Chekhovskaya afslag richting de Pushkinskaya plein en de Rossiya bioscoop. Ga noordoosten, richting de Strastnoy Boulevard. Neem de boulevard rechtdoor, tot u het einde voor je (aan de overkant) te bereiken zal een T-bone restaurant, naar rechts een straat met een kerk worden, iets naar links zal een standbeeld met een man en een te zijn gitaar (dit is een standbeeld van de beroemde Russische muzikant Visotsky). Ga links, steek de straat over, en steek de straat zodat het verkeer zich beweegt met je mee en je gaat Noord. U bent op Petrovka en cijfers op het gebouw moet worden kleiner. Ga rechtdoor tot u de eerste straat die naar de rechter te bereiken. Er is een klein park / plein. Sla rechtsaf en ga rechtdoor. Er zal een kerk aan uw rechterhand en het politiebureau parkeerplaats naar links zijn. Er zal een poort Dont worry, dit is alleen voor auto's, dus ga door. Blijf rechtdoor rijden tot u een kruispunt geraakt. U vindt de 5-verhaal rode baksteen, eind 19e-eeuws gebouw met de witte liftschacht voor je zien. Youre hier! Deur code 10K7793
 • Waarde voor uw geld 6.0
 • Beveiliging 6.0
 • Plaats 8.0
 • Personeel 6.0
 • Sfeer 6.0
 • Properheid 4.0
 • Faciliteiten 8.0
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.

×