X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Cheers Lighthouse

küçük ayasofya mahallesi, Çayıroğlu sokak no 16 Sultanahmet, Istanbul, Turkije

Kaart & Route


93%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 94%Beveiliging
  • 95%Plaats
  • 95%Personeel
  • 92%Sfeer
  • 91%Properheid
  • 91%Faciliteiten

Vertaald door Google Hoe te cheers hostel te krijgen

Van de luchthaven Ataturk:

1) De beste en goedkoopste manier om naar het hostel te krijgen is om de metro te nemen naar de luchthaven. Neem de metro naar 'Aksaray "(laatste station). Dan moet je op de tram van 'Yusufpasha' of 'Aksaray' tramstation naar Sultanahmet tramhalte. Bij de tramhalte steek de weg over en loop door de hippodroom en lopen de heuvel af naar het water front. Sla rechtsaf naar Küçükayasofya straat en sla linksaf naar Cayiroglu straat. We zijn gelegen aan de onderkant van de straat.

2) Neem 'Havas bus' naar 'Aksaray', neem dan de tram naar Sultanahmet en volg de instructies hierboven.

3) U kunt een taxi nemen naar het hostel te nemen. Het duurt ongeveer 20 minuten om hier te komen.

4) Wij bieden ook een pick-up service vanaf 30 Euro (1-4 personen). Gewoon e-mail of bel ons met uw vluchtgegevens en wij zullen voor u organiseren op de luchthaven te worden voldaan.

Van Sabiha Gokcen Airport:

1) Neem 'Havas bus' naar het Taksim-plein. Vanaf Taksim nemen kabelbaan naar 'Kabatas' en van 'Kabatas' nemen de tram naar Sultanahmet. Bij de tramhalte steek de weg over en loop door de hippodroom en lopen de heuvel af naar het water front. Sla rechtsaf naar Küçükayasofya straat en sla linksaf naar Cayiroglu straat. We zijn gelegen aan de onderkant van de straat.

2) Neem 'Havas bus' naar Kadikoy-plein krijgen dan op de veerboot naar 'Eminonu' en neem de tram naar Sultanahmet. Bij de tramhalte steek de weg over en loop door de hippodroom en lopen de heuvel af naar het water front. Sla rechtsaf naar Küçükayasofya straat en sla linksaf naar Cayiroglu straat. We zijn gelegen aan de onderkant van de straat.

3) Wij bieden ook een pick-up service vanaf 60 Euro (1-4 personen). Gewoon e-mail of bel ons met uw vluchtgegevens en wij zullen voor u organiseren op de luchthaven te worden voldaan.

Van Harem busstation
Neem de veerboot naar 'Eminönü' en dan de tram naar Sultanahmet.