X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Check In Hostel

Markgrafenstrasse 68, Berlijn, Duitsland

Kaart & Route


79%Klassement

  • 82%Waarde voor uw geld
  • 81%Beveiliging
  • 88%Plaats
  • 81%Personeel
  • 74%Sfeer
  • 74%Properheid
  • 73%Faciliteiten

Vertaald door Google De snelste manier om ons te vinden:


De check-in hostel ligt vlak bij het metrostation U Kochstr. / Checkpoint Charlie van de lijn U6. De dichtstbijzijnde bushalte is de halte Charlottenstr. van de buslijn M29.
In het volgende kunt u de aanwijzingen uit verschillende plaatsen naar het hostel te vinden.

Vanaf de luchthaven Tegel (TXL):

Route 1:

Neem de bus TXL in de richting van S + U Alexanderplatz via Hauptbahnhof. Gelieve uit de bus als u de bushalte Unter den Linden / Friedrichstr bereiken. Loop dan naar het metrostation U Franzoesische Str. en neem de metro in de richting van U Alt-Mariendorf. Na slechts twee haltes ben je op U Kochstr. / Checkpoint Charlie. Vanaf dit punt is het vrij gemakkelijk. Blijf op de Straat Rudi-Dutschke-Str. en loop rechtdoor tot je de straat ondertekenen Markgrafenstr. Nu hoef je alleen maar rechtsaf en loop rechtdoor voor ongeveer twee minuten tot je de hostel te bereiken.


Route 2:

Neem de bus 109 in de richting van S + U Zoologischer Garten. Hier moet je uit de bus bij de halte U Jakob-Kaiser-Platz. Verander dan naar het metrostation U Jakob-Kaiser-Platz (U7) en neem de metro in de richting van U Rudow. Na een tijdje komt u bij U Mehringdamm verander dan hier om de U6 richting U Franzoesische Str. Bij uw aankomst in het metrostation U Kochstr. / Checkpoint Charlie kunt u uit de trein. Vanaf dit punt is het vrij gemakkelijk. Blijf op de Straat Rudi-Dutschke-Str. en loop rechtdoor tot je de straat ondertekenen Markgrafenstr. Nu hoef je alleen maar rechtsaf en loop rechtdoor voor ongeveer twee minuten tot je de hostel te bereiken.


Vanaf de luchthaven Schönefeld (SXF):


Neem de bus X7 in de richting van U Rudow. Wanneer je aankomt bij U Rudow nemen de metro U7 in de richting van S + U Rathaus Spandau (er is slechts een richting). Na aankomst bij het metrostation U Mehringdamm kunt u veranderen in het U6 in de richting van U Franzoesische Str. Bij uw aankomst in het metrostation U Kochstr. / Checkpoint Charlie kunt u uit de trein. Vanaf dit punt is het vrij gemakkelijk. Blijf op de Straat Rudi-Dutschke-Str. en loop rechtdoor tot je de straat ondertekenen Markgrafenstr. Nu hoef je alleen maar rechtsaf en loop rechtdoor voor ongeveer twee minuten tot je de hostel te bereiken.


Vanaf Hauptbahnhof (Centraal Station):

Neem de bus M41 in de richting van Sonnenallee / Baumschulenstr. en stapt uit de bus bij de halte S Anhalter Bahnhof. Verander hier om de buslijn M29 in de richting van U Hermannplatz. Vervolgens stapt u uit bij de halte Charlottenstr. Vanaf dit punt is het vrij gemakkelijk. Blijf op de Straat Rudi-Dutschke-Str. en loop rechtdoor tot je de straat ondertekenen Markgrafenstr. Nu hoef je alleen maar rechtsaf en loop rechtdoor voor ongeveer twee minuten tot je de hostel te bereiken.


ZOB (centrale busstation):

Neem de bus 139 in de richting van Hakenfelde, Werderstr. Stap uit bij de halte U Kaiserdamm. Verander hier om de metrolijn U2 en neem de metro in de richting van S + U Pankow. Na aankomst bij het metrostation U Stadtmitte kunt u veranderen in het U6 in de richting van U Alt-Mariendorf. Bij uw aankomst in het metrostation U Kochstr. / Checkpoint Charlie kunt u uit de trein. Vanaf dit punt is het vrij gemakkelijk. Blijf op de Straat Rudi-Dutschke-Str. en loop rechtdoor tot je de straat ondertekenen Markgrafenstr. Nu hoef je alleen maar rechtsaf en loop rechtdoor voor ongeveer twee minuten tot je de hostel te bereiken.