X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Check In Hostel

Markgrafenstrasse 68, Berlijn, Duitsland

Kaart & Route


73%Klassement

  • 75%Waarde voor uw geld
  • 78%Beveiliging
  • 84%Plaats
  • 75%Personeel
  • 68%Sfeer
  • 62%Properheid
  • 68%Faciliteiten

Vertaald door Google De snelste manier om ons te vinden:


De check-in hostel ligt vlak bij het metrostation U Kochstr. / Checkpoint Charlie van de lijn U6. De dichtstbijzijnde bushalte ligt de halte Charlottenstr. van de Buslijn M29.
In de volgende kunt u de aanwijzingen uit verschillende plaatsen naar het hostel te vinden.

Vanaf de luchthaven Tegel (TXL):

Route 1:

Neem de bus TXL in de richting van S + U Alexanderplatz via Hauptbahnhof. Gelieve uit de bus als u de bushalte Unter den Linden / Friedrichstr bereiken. Loop dan naar het metrostation U Franzoesische Str. en neem de metro in de richting van U Alt-Mariendorf. Na slechts twee haltes bent u bij U Kochstr. / Checkpoint Charlie. Vanaf dit punt is het vrij gemakkelijk. Blijf op de Straat Rudi-Dutschke-Str. en loop rechtdoor tot u de straat ondertekenen Markgrafenstr. Nu hoef je alleen maar rechtsaf en loop rechtdoor voor ongeveer twee minuten totdat u het hostel te bereiken.


Route 2:

Neem de bus 109 in de richting van S + U Zoologischer Garten. Hier vindt u stapt uit de bus bij de halte U Jakob-Kaiser-Platz. Dan overstappen op de metro station U Jakob-Kaiser-Platz (U7) en neem de metro in de richting van U Rudow. Na een tijdje komt u bij U Mehringdamm verander dan hier om de lijn U6 in de richting U Franzoesische Str. Wanneer je aankomt op het metrostation U Kochstr. / Checkpoint Charlie aub uit de trein. Vanaf dit punt is het vrij gemakkelijk. Blijf op de Straat Rudi-Dutschke-Str. en loop rechtdoor tot u de straat ondertekenen Markgrafenstr. Nu hoef je alleen maar rechtsaf en loop rechtdoor voor ongeveer twee minuten totdat u het hostel te bereiken.


Vanaf de luchthaven Schönefeld (SXF):


Neem de bus X7 in de richting van U Rudow. Wanneer je aankomt op U Rudow nemen de metro U7 in de richting van S + U Rathaus Spandau (er is slechts één richting). Na aankomst bij het metrostation U Mehringdamm kunt u veranderen in de lijn U6 in de richting van U Franzoesische Str. Wanneer je aankomt op het metrostation U Kochstr. / Checkpoint Charlie aub uit de trein. Vanaf dit punt is het vrij gemakkelijk. Blijf op de Straat Rudi-Dutschke-Str. en loop rechtdoor tot u de straat ondertekenen Markgrafenstr. Nu hoef je alleen maar rechtsaf en loop rechtdoor voor ongeveer twee minuten totdat u het hostel te bereiken.


Vanaf Hauptbahnhof (Centraal Station):

Neem de bus M41 in de richting van Sonnenallee / Baumschulenstr. en stapt uit de bus bij de halte S Anhalter. Verander hier om de buslijn M29 in de richting van U Hermannplatz. Vervolgens stapt u uit bij de halte Charlottenstr. Vanaf dit punt is het vrij gemakkelijk. Blijf op de Straat Rudi-Dutschke-Str. en loop rechtdoor tot u de straat ondertekenen Markgrafenstr. Nu hoef je alleen maar rechtsaf en loop rechtdoor voor ongeveer twee minuten totdat u het hostel te bereiken.


ZOB (centrale busstation):

Neem de bus 139 in de richting van Berlin-Hakenfelde, Werderstr. U stapt uit bij de halte U Kaiserdamm. Verander hier om de metrolijn U2 en neem de metro in de richting van S + U Pankow. Na aankomst bij het metrostation U Stadtmitte kunt u veranderen in de lijn U6 in de richting van U Alt-Mariendorf. Wanneer je aankomt op het metrostation U Kochstr. / Checkpoint Charlie aub uit de trein. Vanaf dit punt is het vrij gemakkelijk. Blijf op de Straat Rudi-Dutschke-Str. en loop rechtdoor tot u de straat ondertekenen Markgrafenstr. Nu hoef je alleen maar rechtsaf en loop rechtdoor voor ongeveer twee minuten totdat u het hostel te bereiken.