Hostelworld.com

Check In Hostel

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 7.8
 • Beveiliging 8.2
 • Plaats 8.5
 • Personeel 7.8
 • Sfeer 7.1
 • Properheid 6.7
 • Faciliteiten 7.2

Plaats

Markgrafenstrasse 68

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
De snelste manier om ons te vinden:


De check-in hostel ligt vlak bij het metrostation U Kochstr. / Checkpoint Charlie van de lijn U6. De dichtstbijzijnde bushalte ligt de halte Charlottenstr. van de Buslijn M29.
In de volgende kunt u de aanwijzingen uit verschillende plaatsen naar het hostel te vinden.

Vanaf de luchthaven Tegel (TXL):

Route 1:

Neem de bus TXL in de richting van S + U Alexanderplatz via Hauptbahnhof. Gelieve uit de bus als u de bushalte Unter den Linden / Friedrichstr bereiken. Loop dan naar het metrostation U Franzoesische Str. en neem de metro in de richting van U Alt-Mariendorf. Na slechts twee haltes bent u bij U Kochstr. / Checkpoint Charlie. Vanaf dit punt is het vrij gemakkelijk. Blijf op de Straat Rudi-Dutschke-Str. en loop rechtdoor tot u de straat ondertekenen Markgrafenstr. Nu hoef je alleen maar rechtsaf en loop rechtdoor voor ongeveer twee minuten totdat u het hostel te bereiken.


Route 2:

Neem de bus 109 in de richting van S + U Zoologischer Garten. Hier vindt u stapt uit de bus bij de halte U Jakob-Kaiser-Platz. Dan overstappen op de metro station U Jakob-Kaiser-Platz (U7) en neem de metro in de richting van U Rudow. Na een tijdje komt u bij U Mehringdamm verander dan hier om de lijn U6 in de richting U Franzoesische Str. Wanneer je aankomt op het metrostation U Kochstr. / Checkpoint Charlie aub uit de trein. Vanaf dit punt is het vrij gemakkelijk. Blijf op de Straat Rudi-Dutschke-Str. en loop rechtdoor tot u de straat ondertekenen Markgrafenstr. Nu hoef je alleen maar rechtsaf en loop rechtdoor voor ongeveer twee minuten totdat u het hostel te bereiken.


Vanaf de luchthaven Schönefeld (SXF):


Neem de bus X7 in de richting van U Rudow. Wanneer je aankomt op U Rudow nemen de metro U7 in de richting van S + U Rathaus Spandau (er is slechts één richting). Na aankomst bij het metrostation U Mehringdamm kunt u veranderen in de lijn U6 in de richting van U Franzoesische Str. Wanneer je aankomt op het metrostation U Kochstr. / Checkpoint Charlie aub uit de trein. Vanaf dit punt is het vrij gemakkelijk. Blijf op de Straat Rudi-Dutschke-Str. en loop rechtdoor tot u de straat ondertekenen Markgrafenstr. Nu hoef je alleen maar rechtsaf en loop rechtdoor voor ongeveer twee minuten totdat u het hostel te bereiken.


Vanaf Hauptbahnhof (Centraal Station):

Neem de bus M41 in de richting van Sonnenallee / Baumschulenstr. en stapt uit de bus bij de halte S Anhalter. Verander hier om de buslijn M29 in de richting van U Hermannplatz. Vervolgens stapt u uit bij de halte Charlottenstr. Vanaf dit punt is het vrij gemakkelijk. Blijf op de Straat Rudi-Dutschke-Str. en loop rechtdoor tot u de straat ondertekenen Markgrafenstr. Nu hoef je alleen maar rechtsaf en loop rechtdoor voor ongeveer twee minuten totdat u het hostel te bereiken.


ZOB (centrale busstation):

Neem de bus 139 in de richting van Berlin-Hakenfelde, Werderstr. U stapt uit bij de halte U Kaiserdamm. Verander hier om de metrolijn U2 en neem de metro in de richting van S + U Pankow. Na aankomst bij het metrostation U Stadtmitte kunt u veranderen in de lijn U6 in de richting van U Alt-Mariendorf. Wanneer je aankomt op het metrostation U Kochstr. / Checkpoint Charlie aub uit de trein. Vanaf dit punt is het vrij gemakkelijk. Blijf op de Straat Rudi-Dutschke-Str. en loop rechtdoor tot u de straat ondertekenen Markgrafenstr. Nu hoef je alleen maar rechtsaf en loop rechtdoor voor ongeveer twee minuten totdat u het hostel te bereiken.
 • Waarde voor uw geld 7.8
 • Beveiliging 8.2
 • Plaats 8.5
 • Personeel 7.8
 • Sfeer 7.1
 • Properheid 6.7
 • Faciliteiten 7.2
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU
Check In Hostel Located at Markgrafenstrasse 68, , Berlin.
Check In Hostel
Germany
Berlin 10969 Markgrafenstrasse 68
76% 1788
52.5054599 13.3939862
Check In Hostel
    Beschikbare Kamers

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om elke maand de beste hostelaanbiedingen en nieuws te ontvangen. U kunt uw lidmaatschap te allen tijde beëindigen.