X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Che Lagarto Suites São Paulo

Rua Humberto I, 745, Sao Paulo, Brazilië

Kaart & Route


91%Klassement

  • 90%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 100%Personeel
  • 90%Sfeer
  • 100%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google Het is mogelijk om een ​​transfer via de receptie van het hostel huren.

Vanaf de luchthaven Guarulhos Internacional: Neem de pendelbus van de luchthaven van EMTU naar het metrostation Tatuape. Vanaf deze plaats de rode lijn op de weg naar "Palmeiras - Barra Funda" en neerzetten op Sé station, het veranderen tothe Blue Line op weg naar "Jabaquara" en daling aan het Ana Rosa station. Daar kunt u door Conselheiro Rodrigues Alves Av. en draai de linker bij Humberto I Street.

Vanaf de luchthaven Congonhas: Neem de 875A-10 bus "Aeroporto - Perdizes", laten vallen bij São Judas metrostation en neem de blauwe lijn op de weg naar "Tucuruvi" droping in Ana Rosa station. Daar kunt u wandelen door Conselheiro Rodrigues Alves Av. en draai de linker op Humberto I Street.

Van Palmeiras busstation-Barra Funda: Ga naar het metrostation in de bus station en neem de rode lijn op de weg naar "Korintiërs - Itaquera" en neerzetten op Sé Station, dan veranderen aan de Blauwe Lijn op weg naar "Jabaquara "en zet in Ana Rosa Station. Daar kunt u wandelen door Conselheiro Rodrigues Alves Av. En draai de linker bij Humberto I Street.

Vanaf Tietê busstation: Ga naar het metrostation in het busstation en neem de blauwe lijn op de weg naar "Jabaquara" en neerzetten in Ana Rosa Station. Daar kunt u gaan door Conselheiro Rodrigues Alves Av. en draai de linker bij Humberto I Street.

Van Intergemeentelijke Jabaquara busstation: Ga naar het metrostation in het busstation en neem de blauwe lijn op de weg naar "Tucuruvi" en neerzetten in Ana Rosa Station. Daar kunt u gaan door Conselheiro Rodrigues Alves Av. en draai de linker bij Humberto I Street.