Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Charles Bridge Economic Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 9.1
 • Beveiliging 9.0
 • Plaats 9.8
 • Personeel 9.4
 • Sfeer 8.4
 • Properheid 8.6
 • Faciliteiten 8.1

Plaats

Mostecká 4, 110 00 Malá Strana

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Tram: stop Malostranskéstraat (tram 12,20,22) - 1 minuut lopen (naar de Karelsbrug)
Metro: station Malostranská (metro A) - 5 minuten lopen

Van Malostranská metrostation:
U kunt hier te komen met de tram of te voet.
Tram: Er is een tramhalte vlak bij het metrostation; daar heb je vangen tram. 12, 20, 22 (aan dezelfde kant van de weg, waar is de uitgang van het metrostation) en stap uit bij de eerste halte, Malostranskéstraat. Neem de straat aan de linkerkant leidt naar de Karelsbrug (Mostecká straat, je zult langs McDonald's). U vindt ons in de voorlaatste huis aan de linkerkant voor de brug Tower. Welkom!

Te voet: Na de laatste roltrap, neem de linker uitgang van het metrostation loop dan naar rechts. U passeert Gloria Jean's café; Op de kruising met de stoplichten rechtdoor gaan. Volg de straat (U Luzickeho semináře) gedurende ca. drie minuten en neem dan de eerste straat rechts (Misenska). Deze straat zal leiden u naar de toren van de Karelsbrug; u vindt ons direct achter de toren.

Vanaf het vliegveld:
Neem bus. 119 van de luchthaven en stap uit bij de laatste halte, Dejvická. Daar heb je de metro lijn A (groene lijn) vangen gaan in de richting van Depo Hostivar en stap uit bij de tweede halte, Malostranská. Een ticket voor 32CZK zal uw hele reis naar het hostel te dekken. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij de krant / tabakswinkels of de machines. Vergeet niet om het kaartje af te stempelen direct na het invoeren van de bus / metro / tram. Na het verlaten van de metro, volg de instructies van de Malostranská metrostation als hierboven.

Vanaf het centraal station (Praha - hl.n.):
Neem metrolijn C (rode lijn) in de richting van Haje en stap na één halte, bij Muzeum. Daar overstappen op metrolijn A (groene lijn) in de richting van Dejvicka; gaan voor drie stopt en stapt uit bij Malostranská. Een ticket voor 32CZK zal uw hele reis naar het hostel te dekken. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij de krant / tabakswinkels of de machines. Vergeet niet om het kaartje af te stempelen direct na het invoeren van de bus / metro / tram. Na het verlaten van de metro, volg de instructies van de Malostranská metrostation als hierboven.

Van Holesovice treinstation (Praha - Holesovice):
Neem tram 12; naar de tramhalte te komen, je moet lopen via het metrostation aan de andere uitgang of gewoon iemand vragen waar tram 12 vertrekt vanaf. Neem de tram in de richting van Sídliště Barrandov of Smichovske nadrazi voor zes stopt en stapt uit van ten Malostranskéstraat. Na het verlaten van de tram, neem de straat aan de linkerkant leidt naar de Karelsbrug (Mostecká straat, u passeert door McDonald's). U vindt ons in de voorlaatste huis aan de linkerkant voor de brug Tower. Een ticket voor 24CZK zal uw hele reis naar het hostel te dekken. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij de krant / tabakswinkels of de machines. Vergeet niet om het kaartje af te stempelen direct na het invoeren van de bus / metro / tram.

Van Praha - Florenc busstation:
Neem metrolijn C (rode lijn) in de richting van Haje en na drie haltes, uitstappen bij Muzeum. Daar overstappen op metrolijn A (groene lijn) in de richting van Dekvicka; na drie haltes uitstappen bij voor drie haltes (richting: Dejvicka) en stap uit bij Malostranská. Een ticket voor 32CZK zal uw hele reis naar het hostel te dekken. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij de krant / tabakswinkels of de machines. Vergeet niet om het kaartje af te stempelen direct na het invoeren van de bus / metro / tram. Na het verlaten van de metro, volg de instructies van de Malostranská metrostation als hierboven.


Wij bieden pendeldienst naar de luchthaven voor gereduceerde prijzen voor onze gasten. Controleer uw reservering e-mail voor prijzen en verdere informatie bevestiging.
 • Waarde voor uw geld 9.1
 • Beveiliging 9.0
 • Plaats 9.8
 • Personeel 9.4
 • Sfeer 8.4
 • Properheid 8.6
 • Faciliteiten 8.1
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.