X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Charles Bridge Economic Hostel

Mostecká 4, 110 00 Malá Strana, Praag, Tsjechische Republiek

Kaart & Route


94%Klassement

  • 96%Waarde voor uw geld
  • 92%Beveiliging
  • 99%Plaats
  • 98%Personeel
  • 91%Sfeer
  • 91%Properheid
  • 93%Faciliteiten

Vertaald door Google Tram: halte Malostranskestraat (tram 12,20,22) - 1 minuut lopen (in de richting van de Karelsbrug)
Metro: Malostranská (Metro A) - 5 minuten lopen

Van Malostranská metrostation:
U kunt hier met de tram of te voet.
Tram: Er is een tramhalte vlak bij het metrostation, daar vang je tramlijn. 12, 20, 22 (aan dezelfde kant van de weg, waar is de uitgang van het metrostation) en stap uit bij de eerste halte, Malostranskestraat. Neem de straat aan de linkerkant leidt naar de Karelsbrug (Mostecká straat, je zult langs McDonald's). U vindt ons in de voorlaatste huis aan de linkerkant voor de brug Tower. Welkom!

Te voet: Na de laatste roltrap, neem de linker uitgang van het metrostation loop dan naar rechts. U passeert door Gloria Jean's cafe, op de kruising met de verkeerslichten rechtdoor gaan. Volg de straat (U Luzickeho semináře) ongeveer drie minuten en daarna neemt u de eerste straat rechts (Misenska). Deze straat zal leiden u naar de toren van de Karelsbrug, je vindt ons vlak achter de toren.

Vanaf het vliegveld:
Neem bus. 119 van de luchthaven en stap uit bij de laatste halte, Dejvická. Daar kunt vangen metrolijn A (groene lijn) in de richting van Depo Hostivar en stap uit bij de tweede halte, Malostranská. Een ticket voor 32CZK zal uw gehele reis naar het hostel te dekken. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij de krant / tabakswinkels of de machines. Vergeet niet om het kaartje af te stempelen direct na het betreden van de bus / metro / tram. Na het verlaten van de metro, volg de instructies van het Malostranská metrostation als hierboven.

Vanaf het centraal station (Praha - hl.n.):
Neem metrolijn C (rode lijn) in de richting van Haje en stap na een stop, bij Muzeum. Stap daar over op metrolijn A (groene lijn) in de richting van Dejvicka; gaan voor drie haltes en stap uit bij Malostranská. Een ticket voor 32CZK zal uw gehele reis naar het hostel te dekken. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij de krant / tabakswinkels of de machines. Vergeet niet om het kaartje af te stempelen direct na het betreden van de bus / metro / tram. Na het verlaten van de metro, volg de instructies van het Malostranská metrostation als hierboven.

Van Holesovice treinstation (Praha - Holesovice):
Neem tram 12, naar de tramhalte te komen, je moet lopen via het metrostation aan de andere uitgang of gewoon iemand waar tram 12 blaadjes van vragen. Neem de tram in de richting van Sídliště Barrandov of Smichovske nadrazi zes stopt en stapt uit van ten Malostranskestraat. Na het verlaten van de tram, neemt u de straat aan de linkerkant leidt naar de Karelsbrug (Mostecká straat, passeert u door McDonald's). U vindt ons in de voorlaatste huis aan de linkerkant voor de brug Tower. Een ticket voor 24CZK zal uw gehele reis naar het hostel te dekken. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij de krant / tabakswinkels of de machines. Vergeet niet om het kaartje af te stempelen direct na het betreden van de bus / metro / tram.

Van Praha - Florenc busstation:
Neem metrolijn C (rode lijn) in de richting van Haje en na drie haltes, uitstappen bij Muzeum. Stap daar over op metrolijn A (groene lijn) in de richting van Dekvicka; na drie haltes stapt u uit bij drie haltes (richting: Dejvicka) en stap uit bij Malostranská. Een ticket voor 32CZK zal uw gehele reis naar het hostel te dekken. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij de krant / tabakswinkels of de machines. Vergeet niet om het kaartje af te stempelen direct na het betreden van de bus / metro / tram. Na het verlaten van de metro, volg de instructies van het Malostranská metrostation als hierboven.


Wij bieden pendeldienst naar de luchthaven voor gereduceerde prijzen voor onze gasten. Controleer uw boekingsbevestiging e-mail voor prijzen en meer informatie.