X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Central Hotel - Bucharest

13 Brezoianu str, Boekarest, Roemenië

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Dicht bij de financiële, culturele en winkelgebied van de stad en op loopafstand van de belangrijkste toeristische attracties, zoals het Parlement Paleis en het Cismigiu Park, het hotel is ideaal voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar met diverse transportmiddelen.
Vanaf het vliegveld:
hotel shuttle - transfers van en naar de luchthaven - prijzen van 25 EUR / pax / enkele reis, afhankelijk van het aantal personen; service is op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid, dus boek op voorhand.
aandrijving
van Otopeni luchthaven: Neem DN1 - richting Boekarest, houden streight tot Victorieplein. In Victorieiplein neem 3e afslag naar Lascar Catargiu Bvd, houden steight tot Romanaplein, blijven Magheru Bvd en bereiken Universiteitsplein. Er eerste afslag naar rechts, houden streight en na 500 meter bereikt u het Cismigiu Park. Daar vindt u Central Hotel vinden tegenover het busstation, in de buurt van McDonalds.
Vanaf de luchthaven Baneasa: Neem DN1 - richting Boekarest, houden streight tot Victorieplein. In Victorieiplein neem 3e afslag naar Lascar Catargiu Bvd, houden steight tot Romanaplein, blijven Magheru Bvd en bereiken Universiteitsplein. Er eerste afslag naar rechts, houden streight en na 500 meter bereikt u het Cismigiu Park. Daar vindt u Central Hotel, aan de overkant van de straat.
met de bus - van het vliegveld bus 783 bij het Universiteitsplein en de wijziging aan een bus richting het Cismigiu Park, het busstation gelegen aan de voorkant van het hotel, vlak bij Mc Donalds.
Vanuit het noorden RailAway Station (Gara de Nord)
rijden - neem Calea Grivitei str, blijven Dacia Boulevard sla dan rechtsaf op Victorieiplein straat. Blijf rechtdoor rijden en na 2 km rechtsaf op Regina Elisabeta straat. Na 200 m bereikt u Central Hotel, aan de linkerkant.
met de bus - bus 85 tot Cismigiu Tuin busstation, gelegen aan de overkant van de straat in de buurt van Mc Donalds.
'Henri Coanda' Airport Boekarest (OTP)
Afstand: 10 MI / 16 KM
Reistijd per taxi: 45 Minuten
Tijd met de bus: 1 h 15 min (bus 783 bij het Universiteitsplein, dan verandering met een bus naar Cismigiu Tuin)


Het treinstation van Boekarest 'Gara de Nord'
Afstand: 2,5 MI / 4 KM SE
Reistijd per taxi: 15 minuten
Tijd met de bus: 30 minuten (bus 85 richting Cismigiu Tuin)


Ondergrondse Informatie:
Universiteit Station
Station Naam: University metrostation
Metrostation Afstand 500 m
Wandelen: 10 min
Tijd met de bus: 5 min (elke bus richting Cismigiu Tuin)