X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Central Hotel - Bucharest

13 Brezoianu str, Boekarest, Roemenië

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Dat het dicht bij het financiële, culturele en winkelgebied van de stad en op loopafstand van de belangrijkste toeristische attracties, zoals het Parlement Paleis en het Cismigiu Park, het hotel is ideaal voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar met diverse transportmiddelen.
Vanaf het vliegveld:
hotel shuttle - transfers van en naar de luchthaven - prijzen van 25 EUR / pax / enkele reis, afhankelijk van het aantal personen, service is op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid, dus boek op voorhand.
rijden
van de luchthaven Otopeni: Neem DN1 - richting Boekarest, houden streight tot Victorieplein. In Victorieiplein neem 3e afslag naar Lascar Catargiu Bvd, houden steight tot Romanaplein, blijven Magheru Bvd en bereiken Universiteitsplein. Er eerste afslag naar rechts, houdt streight en na 500 m zult u Cismigiu tuin te bereiken. Daar vindt u Central Hotel vinden tegenover het busstation, in de buurt van McDonalds.
Vanaf de luchthaven Baneasa: Neem DN1 - richting Boekarest, houden streight tot Victorieplein. In Victorieiplein neem 3e afslag naar Lascar Catargiu Bvd, houden steight tot Romanaplein, blijven Magheru Bvd en bereiken Universiteitsplein. Er eerste afslag naar rechts, houdt streight en na 500 m zult u Cismigiu tuin te bereiken. Daar vindt u Central Hotel te vinden, aan de overkant van de straat.
met de bus - van het vliegveld bus 783 naar Universiteitsplein en de wijziging aan een bus richting Cismigiu Tuin, busstation ligt tegenover het hotel, in de buurt van Mc Donalds.
Van RailAway Station Noord (Gara de Nord)
driving - neem Calea Grivitei str, blijven Dacia Boulevard draai dan rechts op Victorieiplein straat. Blijf rechtdoor rijden en na 2 km rechtsaf op Regina Elisabeta straat. Na 200 meter komt u bij Central Hotel, aan de linkerkant.
met de bus - neem bus 85 naar Cismigiu Tuin busstation, gelegen aan de overkant van de straat in de buurt van Mc Donalds.
Luchthaven Boekarest 'Henri Coanda' (OTP)
Afstand: 10 MI / 16 KM
Reistijd per taxi: 45 Minuten
Tijd met de bus: 1 h 15 min (bus 783 naar Universiteitsplein, dan veranderen bij elke bus richting Cismigiu Tuin)


Station Boekarest 'Gara de Nord "
Afstand: 2,5 MI / 4 KM SE
Reistijd per taxi: 15 Minuten
Tijd met de bus: 30 min (bus 85 richting Cismigiu Tuin)


Ondergronds Informatie:
Universiteit Station
Station Naam: University metrostation
Metrostation Afstand 500 m
Wandelen: 10 min
Tijd met de bus: 5 min (elke bus richting Cismigiu Tuin)