X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Catania City Center

Via naumachia 103, Catania, Sicily, Italië

Kaart & Route


96%Klassement

  • 100%Waarde voor uw geld
  • 100%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 100%Personeel
  • 100%Sfeer
  • 93%Properheid
  • 100%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het vliegveld:

- Met de auto:
Zodra u de luchthaven moet je de richting volgen naar 'Catania PORTO', als je de haven van Catania ziet aan uw rechterhand vindt u een rond punt te vinden met een Mc Donald Fastfood verlaten. Je gaat rond en neem de kleine klim van ongeveer 20 meter, aan het einde van de klim moet je naar rechts gaan en neem daarna de eerste straat links heet 'Via del Plebiscito'. Volg deze straat tot u aan uw rechterkant een ESSO benzine station, daar moet je de straat aan de rechterkant en vervolgens weer rechtsaf in de Via Naumachia. Wij zijn het gele gebouw met windmolens op het nummer 103!

- Met de bus:
net buiten het gebouw vindt u het busstation, daar moet je wachten op de bus nummer 457 (vergeet niet om het ticket te kopen op voorhand in de Tabacchi winkel in de luchthaven, het kost € 1) en stap uit bij 'Piazza San Placido '. Sla linksaf in de Via Vittorio Emanuele en het Piazza Duomo.
Aan de linkerkant van het plein vindt u een fontein en vanaf daar begint de Via Garibaldi. Neem deze straat en ga rechtdoor tot u het nummer 187 te bereiken. Draai aan de linkerkant in de Via Abate Ferrara en daarna rechts in de Via Naumachia. Kijk naar de linkerkant van de straat: op het nummer 103 vindt u ons gele gebouw vinden, met windmolens op het balkon!


Als je aankomt met de trein, als je eenmaal het station dat u een bushalte af te sluiten. Je moet de bus n ° 431Nero nemen en je moet uitstappen in de Via Plebiscito bij de bushalte tegenover "Panifico Carrasi", net voor een klein plein, op de straat nummer 290. Hier de straat neemt u op de hoek met de Panificio, Via Abate Ferrara en je moet draaien bij de eerste straat links de Via Naumachia. Wij zijn het gele gebouw op het nummer 103.


Als u wilt nemen een taxi kost ongeveer € 20,00.