Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Catania City Center

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Plaats

Via naumachia 103

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Vanaf het vliegveld:

- Met de auto:
Zodra je het vliegveld verlaat moet je de richting volgen naar 'Catania PORTO', als je de haven van Catania ziet aan uw rechterhand vindt u een rond punt met een Mc Donald Fastfood vinden. U zult rond gaan en neem de kleine klim van ongeveer 20 meter, aan het einde van de klim moet je rechts gaan en vervolgens neemt u de eerste straat links heet 'Via del Plebiscito. Volg deze straat tot u aan uw rechterhand een ESSO Gasoline Station, daar moet je de straat aan de rechterkant en dan weer rechts in de Via Naumachia. Wij zijn het gele gebouw met windmolens op het nummer 103!

--Door Bus:
net buiten het gebouw vindt u het busstation, daar moet je wachten op de bus nummer 457 (vergeet niet om het ticket te kopen op voorhand in de Tabacchi winkel in de luchthaven, het kost € 1) en stap uit bij 'Piazza San Placido '. Sla linksaf in de Via Vittorio Emanuele en het Piazza Duomo.
Aan de linkerkant van het plein vindt u een fontein en vanaf daar begint de Via Garibaldi. Neem deze straat en ga rechtdoor tot u het nummer 187 Zet de linker zal bereiken in de Via Abate Ferrara en vervolgens aan de rechterkant in de Via Naumachia. Kijk naar de linkerkant van de straat: op het nummer 103 vindt u onze gele gebouw te vinden, met windmolens op de balkons !!


Als je aankomt met de trein, als je eenmaal verlaat het station vindt u een bushalte. Je moet de bus n431Nero nemen en je moet uitstappen in de Via Plebiscito bij de bushalte tegenover Panifico Carrasi, net voor een klein plein, op de straat nummer 290 Hier neemt u de straat op de hoek met de Panificio, Via Abate Ferrara en je moet draaien op de eerste straat linksaf de Via naumachia. Wij zijn het gele gebouw aan het nummer 103.


Als je een taxi wilt nemen kan rond € 20,00 kost.

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.