X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Caspian Hostel

Asef zeynalli 29 / 9, Baku, Azerbeidzjan

Kaart & Route


90%Klassement

  • 95%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 90%Personeel
  • 95%Sfeer
  • 95%Properheid
  • 85%Faciliteiten

Vertaald door Google Het hostel is gelegen naast het Meridian Hotel in de oude binnenstad. Als je in de voorzijde van het hotel neemt u de smalle doorgang aan de linkerkant van de Meridian - ons hostel ligt op slechts 30 meter aan de linkerkant, tweede deur rechts, op de eerste verdieping.

vanaf het vliegveld:

de meest eenvoudige manier is om een ​​taxi te nemen. dit moet 20 nieuwe manat of rond 24 USD (soms kan het 10 Shirvan of 10.000 oude manat worden genoemd) kosten. is het beter om dit onderhandelen voordat je de taxi in te voeren.

krijgen de taxichauffeur om u naar de oude stad (Icheri sheher) en drop je in de voorkant van de meridiaan hotel. dan
1. Wanneer u naar de Meridian Hotel nemen de steeg direct naar links.

2. Loop 25 meter en neem de derde deur die je ziet op de linker - het is een lichtblauwe kleur en de laatste deur in de steeg.

3. Op de begane grond direct voor deze ingang is er een deur omgeven door een roze muur.

4. Dit is het hostel. Er is een kleine kameel foto op de deur.

van het busstation:

je zal zeer waarschijnlijk worden afgezet bij het belangrijkste avtovag, relatief dichtbij 20 Janvar metrostation. afhankelijk van het tijdstip van de dag en de grootte van je tas, kan je een taxi nemen (ongeveer 6 manat, zie hierboven voor een routebeschrijving) of neem de metro bij het verlaten van het busstation, draaien rond de velotrek complex staan, en lopen naar de andere kant van het complex naar de metro ingang te vinden (zie onderstaande instructies voor het komen met de metro).

met de metro:

de metro is een buitengewoon goedkope manier om rond de stad, maar kan moeilijk zijn te onderhandelen voor iemand die nieuw voor Bakoe die spreekt geen Russisch of Turks / Azeri.

om de metro te gebruiken, een kaart kopen voor 2 manat en zet een beetje geld op het (niet overboord te gaan elke reis is slechts 5 qepik, dus je krijgt 20 reizen naar een manat). Vervolgens neemt u de metro naar soveti Baki. Op sommige delen van de lijnen, traint alternatieve bestemming, dus ofwel zorg ervoor dat je de Baki soveti trein, of verandering op de 28 station mei.

zodra je uit Baki soveti, slaat u rechtsaf en weer rechts, de stadsmuren geconfronteerd. gaan door de poort, dan rechtsaf en volg de muur tot je een oude hammam verzonken in de grond te bereiken. slaat u linksaf in de voorkant van de hammam en loop het houden van de British Council gebouw aan uw linkerhand. Blijf rechtdoor gaan en je zult pleintje. Hier aan uw linkerhand vindt u relatief groter gebouw van Hotel Meridian zien. Dan

1. Wanneer u naar de Meridian Hotel nemen de steeg direct naar links.

2. Loop 25 meter en neem de derde deur die je ziet op de linker - het is een lichtblauwe kleur en de laatste deur in de steeg.

3. Op de begane grond direct voor deze ingang is er een deur omgeven door een roze muur.

4. Dit is het hostel. Er is een kleine kameel foto op de deur.


van de veerboot:

maak je weg naar de oude stad langs neftchiler - de belangrijkste straat die grenst aan de boulevard. de makkelijkste manier om de juiste ingang te vinden is om naar Azneft plein (zie kaart hieronder) en neem dan de eerste ingang van de oude stad, die u plaatst in de voorkant van de meridiaan hotel. volg dan de 'van de luchthaven' instructies.