X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Casa Ortega

46, rue des Petites Maries, Marseille, Frankrijk

Kaart & Route


91%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 87%Plaats
  • 93%Personeel
  • 95%Sfeer
  • 98%Properheid
  • 89%Faciliteiten

Vertaald door Google Casa Ortega ligt op drie minuten loopafstand van het centrale trein-en busstation Saint-Charles.

Er zijn twee manieren om naar onze B & B:
Vanaf het einde van de grote beroemde stenen trap:
Sla rechtsaf en ga ongeveer 10 meter en dan rechtsaf weer en ga de straat ongeveer 50 meter. Op uw linkerkant vindt u een plein dat is op de achterzijde van de straat, het is de Place Bernard Dubois. De straat rue des Petites Maries gaat naar beneden op de linkerkant van het caf tabakswinkel (de Balto), die in het midden van dit plein. U vindt Casa Ortega vijf meter naar beneden, aan de linkerkant op de op 46 rue des Petites Maries.

Vanaf het station St Charles aan het einde van het platform:
Neem de roltrap naar beneden een niveau en gaan naar de uitgang voor Boulevard Maurice Bourdet. Bij de apotheek en het postkantoor, laat de taxi aan uw linkerhand en draai naar links op de Boulevard Maurice Bourdet. Loop 50 meter. Op je rechterzijde zie je Place Bernard Dubois plein. De straat rue des Petites Maries gaat naar beneden op de linkerkant van de tabakswinkel (de Balto), die in het midden van dit plein. Je zult Casa Ortega vijf meter naar beneden aan de linkerkant op 46 rue des Petites Maries.

Met de auto:
Via de snelweg A7: afslag station Saint-Charles, op de top van de Boulevard Charles Nedelec bij het station ligt recht tegenover je, draai om zijn rechts totdat u de boulevard Maurice Bourdet bereiken en dalen ongeveer 70 meter. Op uw rechterhand ziet u een plein, de Place Bernard Dubois. Onze straat, rue des Petites Maries, gaat naar beneden op de linkerkant van de tabakswinkel (de Balto), die in het midden van dit plein. Je zult Casa Ortega vijf meter naar beneden aan de linkerkant op 46 rue des Petites Maries.

Via snelweg A55: volg de richting Centre Ville - Vieux Port en het station Saint-Charles.

Met de trein of met de bus:
Casa Ortega ligt op ongeveer 50 meter van het station Saint-Charles en de busterminal.

Navettes (shuttlebusses) vertrekken vanaf de luchthaven: Het eindstation van de shuttlebusses is het station Saint-Charles.
Duur van de reis is 25 minuten. Shuttles vertrekken vanaf 05:10 tot 00:10 elke 20 min. tot de laatste vlucht.