X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Casa Ortega

46, rue des Petites Maries, Marseille, Frankrijk

Kaart & Route


93%Klassement

  • 83%Waarde voor uw geld
  • 93%Beveiliging
  • 87%Plaats
  • 100%Personeel
  • 93%Sfeer
  • 97%Properheid
  • 97%Faciliteiten

Vertaald door Google Casa Ortega ligt op drie minuten loopafstand van het centrale trein-en busstation Saint-Charles.

Er zijn twee manieren om onze B & B te krijgen:
Vanaf het einde van de grote beroemde stenen trap:
Sla rechtsaf en ga ongeveer 10 meter en dan rechtsaf weer en ga de straat ongeveer 50 meter. Op uw linkerkant vindt u een plein dat is op de achterzijde van de straat, het is de Place Bernard Dubois. De straat rue des Petites Maries gaat naar beneden op de linkerkant van het caf tabakswinkel (de Balto), die in het midden van dit plein. Je zal naar beneden vinden Casa Ortega vijf meter, aan de linkerkant op op 46 rue des Petites Maries.

Vanaf het station St Charles aan het eind van het platform:
Neem de roltrap naar beneden een niveau en gaan naar de afslag naar de Boulevard Maurice Bourdet. Bij de apotheek en het postkantoor, laat de taxi aan uw linkerhand en slaat u linksaf op de Boulevard Maurice Bourdet. Loop 50 meter. Op uw rechterkant ziet u Place Bernard Dubois plein. De straat rue des Petites Maries gaat naar beneden op de linkerkant van de tabakswinkel (de Balto), die in het midden van dit plein. U vindt Casa Ortega vinden vijf meter verder aan de linkerkant op 46 rue des Petites Maries.

Met de auto:
Via snelweg A7: afslag station Saint-Charles; aan de top van de Boulevard Charles Nedelec wanneer het station is recht voor je, draai om zijn rechts tot je de boulevard Maurice Bourdet bereiken en dalen ongeveer 70 meter. Op uw rechterkant vindt u een plein, de Place Bernard Dubois zien. Onze straat, rue des Petites Maries, gaat naar beneden op de linkerkant van de tabakswinkel (de Balto), die in het midden van dit plein. U vindt Casa Ortega vinden vijf meter verder aan de linkerkant op 46 rue des Petites Maries.

Via snelweg A55: volg de richting Centre Ville - Vieux Port en het station Saint-Charles.

Met de trein of met de bus:
Casa Ortega ligt op ongeveer 50 meter van het station Saint-Charles of het busstation.

Navettes (shuttlebusses) vertrekken vanaf de luchthaven: Het eindstation van de shuttlebusses is het station Saint-Charles.
Duur van de reis is 25 minuten. Shuttles vertrekken vanaf 05:10 tot 00:10 elke 20 minuten tot de laatste vlucht.