X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Casa Kiwi Hostel Medellin

Carrera 36 # 7 - 10, Medellin, Columbië

Kaart & Route


83%Klassement

  • 82%Waarde voor uw geld
  • 83%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 79%Personeel
  • 83%Sfeer
  • 78%Properheid
  • 83%Faciliteiten

Vertaald door Google Adres: Carrera 36 Numero 7-10.


+ Uit de Terminal Norte busstation:

(1) Een taxi kost ongeveer $ 12,000 COP. Vertel de chauffeur om naar Parque Lleras en vervolgens naar Calle 7 nemen naar het hostel. Alle taxichauffeurs in Medellin moet de Taxi Meter gebruiken, dus zorg ervoor dat ze zet hem aan als je in de taxi.

(2) Met de metro / bus combinatie. In het metrostation van de Terminal Norte, koop een Poblado Integrado ticket: een ticket voor de metro en een andere voor een Metro Bus. Neem de metro zuiden naar het metrostation El Poblado. Eenmaal daar, de bus die Metro zegt. Stap uit bij Domino's Pizza op Carrera 36. Loop Carrera 36 Calle 7 en je zult Casa Kiwi Hostel aan de linkerkant.


+ Uit de Terminal Sur busstation / Olaya Herrera lokale luchthaven:

(1) Een taxi kost ongeveer $ 6,000 COP. Vertel de chauffeur om naar Parque Lleras en vervolgens naar Calle 7 nemen naar het hostel. Alle taxichauffeurs in Medellin moet de Taxi Meter gebruiken, dus zorg ervoor dat ze zet hem aan als je in de taxi.


+ Vanaf de internationale luchthaven Jose Maria Cordoba:

(1) Er zijn veilige, betrouwbare taxi's bij de uitgang van de luchthaven die een vast tarief van $ 60,000 COP laden. Geef ze het adres van het hostel, en vertel ze dat het een paar blokken van Parque Lleras in El Poblado. Vraag ook de prijs voordat je in de taxi om ervoor te zorgen dat ze niet overladen. $ 60,000 is de officiële koers voor 2014.

(2) U kunt ook een pendeldienst (taxibusjes) van het vliegveld naar het centrum van Medellin. Vanaf daar een taxi naar Casa Kiwi is ongeveer $ 8,000 COP.


Als u ooit een probleem met de prijs een taxichauffeur hebben, aarzel dan niet om hulp te vragen bij de receptie bij aankomst in Casa Kiwi zodat wij u kunnen helpen rechtzetten dingen uit.