X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Casa Kiwi Hostel Medellin

Carrera 36 # 7 - 10, Medellin, Columbië

Kaart & Route


86%Klassement

  • 86%Waarde voor uw geld
  • 84%Beveiliging
  • 96%Plaats
  • 80%Personeel
  • 84%Sfeer
  • 87%Properheid
  • 87%Faciliteiten

Vertaald door Google Adres: Carrera 36 Numero 7-10.


+ Van de terminal Norte busstation:

(1) Een taxi kost ongeveer $ 14,000 COP. Vertel de chauffeur om naar Parque Lleras en vervolgens naar de Calle 7 nemen naar het hostel. Alle taxichauffeurs in Medellin moet de Taxi Meter gebruiken, dus zorg ervoor dat ze zet hem aan als je in de taxi.

(2) Met de metro / bus combinatie. In het metrostation door de Terminal Norte, koop een Poblado Integrado ticket: een ticket voor de metro en een andere voor een Metro Bus. Neem de metro ten zuiden van de El Poblado metrostation. Eenmaal daar, de vangst van een bus die Metro zegt. Stap uit bij Domino's Pizza op Carrera 36. Walk neer Carrera 36 twee blokken naar Calle 7 en je zal Casa Kiwi Hostel aan de linkerkant.


+ Van de Terminal Sur busstation / lokale luchthaven Olaya Herrera:

(1) Een taxi kost ongeveer $ 7,000 COP. Vertel de chauffeur om naar Parque Lleras en vervolgens naar de Calle 7 nemen naar het hostel. Alle taxichauffeurs in Medellin moet de Taxi Meter gebruiken, dus zorg ervoor dat ze zet hem aan als je in de taxi.


+ Vanaf de internationale luchthaven Jose Maria Cordoba:

(1) Er zijn veilige, betrouwbare taxi's bij de uitgang van de luchthaven die een vast tarief van $ 60,000 COP laden. Geef ze het adres van het hostel, en vertel hen dat het een paar blokken van Parque Lleras in El Poblado. Ook vragen de prijs voordat je in de taxi om te zorgen dat ze niet overladen. $ 60,000 is het officiële tarief voor 2014.

(2) U kunt ook een shuttle (taxibusjes) van het vliegveld naar het centrum van Medellin. Vanaf daar een taxi naar Casa Kiwi is ongeveer $ 8,000 COP.


Als u ooit een probleem met de prijs een taxichauffeur hebben, aarzel dan niet om te vragen om hulp bij de receptie wanneer je aankomt op Casa Kiwi, zodat we kunnen helpen rechtzetten dingen uit.