X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Casa Alto Vidigal

Rua Armando de Almeida Lima 2, Vidigal, Rio de Jenerio, Brazilië

Kaart & Route


63%Klassement

  • 70%Waarde voor uw geld
  • 50%Beveiliging
  • 60%Plaats
  • 90%Personeel
  • 70%Sfeer
  • 50%Properheid
  • 50%Faciliteiten

Vertaald door Google LET OP KORTE TERMIJN Bookers:
Belangrijke info voor degenen die boeken en komen dezelfde of de volgende dag. Vul in de tijd van aankomst in het boekingsformulier, zodat we weten wanneer je aankomt en iemand zal de deur voor je open !!! Of gewoon laten vallen ons een mail !!


HOE KUNT U HIER (openbaar vervoer):
(*) Er is een busmaatschappij 'Real', lijn 'Premium', blauw A / C bus die via de internationale luchthaven (Antonio Carlos Jobim / Galeao) en Santos Dumont geeft en Novo Rio busstation.
De bus vertrekt om de 15 - 20 minuten.
Check hun schema hier: http://tinyurl.com/lm4uq49

(*) Neem deze bus voor 13 R $ en vraag de chauffeur om u af te zetten bij de ingang van de favela Vidigal, dat is de volgende halte na het Sheraton Hotel, aan de Avenida Niemeyer.

(*) Bij de ingang kun je al de moto-taxi's te zien. Neem een ​​voor 2,50 en vraag om 'Arvrao' (vertaald als grote oude boom) / Casa Alto Vidigal. Iedereen daar kent onze stop. Vraag niet om de prijs, want als dit leest weet je al dat het 2.50 R $. De taxistas altijd proberen om u rip off en zal vragen om 5 R $, of zelfs meer (we hebben gehoord van dit soort verhalen).
Het beste is om de 2.50 R $ klaar hebben, zodat je niet hoeft te wachten voor het uitwisselen of bespreken over.
=> Ze 3.50 R $ Als je een zware tas te geven. Vergeet niet, we hebben het over 1 R $ of 0,50 USD meer dus niet gierigheid zijn. U ze wilt afspelen op je zij, niet tegen jou!

(*) Je bent niet aan het rijden van de motor? Geen probleem, blijven lopen op de hoofdweg en na 30m je al kunt zien de witte VW taxi combi passes, geparkeerd in de voorkant van de pizzeria 'Pizza Lit'. Dezelfde prijs, 2,50 R $ en zorg ervoor dat het brengt je naar Arvrao.
Arvrao is ook de laatste halte, richting de politie en neem deze weg tot het einde, naar het uitzichtpunt. Loop de trap af en het huis aan de linkerkant met graffiti het is!