X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Casa Alto Vidigal

Rua Armando de Almeida Lima 2, Vidigal, Rio de Jenerio, Brazilië

Kaart & Route


72%Klassement

  • 73%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 78%Plaats
  • 78%Personeel
  • 75%Sfeer
  • 60%Properheid
  • 63%Faciliteiten

Vertaald door Google LET OP KORTE TERMIJN Bookers:
Belangrijke info voor degenen die boeken en komen dezelfde of de volgende dag. Vul aankomsttijd op het boekingsformulier, zodat we weten wanneer je aankomt en iemand zal de deur voor je open! Of gewoon laten vallen ons een mail!


HOE KUNT U HIER (openbaar vervoer):
(*) Er is een busmaatschappij 'Real', lijn 'Premium', blauw A / C bus die door het internationale vliegveld (Antonio Carlos Jobim / Galeao) en Santos Dumont, en Novo Rio busstation passeert.
De bus vertrekt elke 15 - 20 minuten.

(*) Neem deze bus voor 12 R $ en vraag de chauffeur om u af te zetten bij de ingang van de favela Vidigal, dat is de volgende halte na het Sheraton Hotel, aan de Avenida Niemeyer.

(*) Bij de ingang kunt u al zien de moto-taxi's. Neem een ​​voor 2,50 en vraag om 'Arvrao' (vertaald als grote oude boom) / Casa Alto Vidigal. Iedereen daar kent onze stop. Vraag niet om de prijs, want als dit leest weet je al dat het 2.50 R $. De taxistas altijd proberen je op te lichten en zal vragen om 5 R $, of zelfs meer (we hebben gehoord van de verhalen zoals deze).
Het beste is om de 2.50 R $ klaar hebben, zodat je niet hoeft te wachten voor het uitwisselen of bespreken over.
=> Als je een zware tas geef ze 3.50 R $. Vergeet niet, we hebben het over 1 R $ of 0,50 USD meer dus wees niet gierigheid. Je wilt dat ze spelen op je zij, niet tegen u!

(*) U bent niet aan het rijden van de motor? Geen probleem, blijven lopen op de hoofdweg en na 30m je al kunt zien de witte VW taxi combi passes, geparkeerd voor de pizzeria 'Pizza Lit'. Dezelfde prijs, 2,50 R $ en zorg ervoor dat het brengt je naar Arvrao.
Arvrao is ook de laatste halte, richting de politie en neem deze weg tot het einde, aan het uitkijkpunt. Loop de trap af en het huis aan de linkerkant met graffiti het is!

HOE KUNT U HIER (Taxi):
Laat het ons weten als u wilt dat wij een taxi te organiseren!
E-mail het huis voor prijzen en uw kans op een gratis ritje.