Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa 69

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Plaats

69 Calle 25 bis

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Bereikbaarheid van de luchthaven:

Als u ons laat weten wat uw vluchtgegevens zullen we regelen dat een taxi je zal ontmoeten op de luchthaven. Onze taxichauffeur rekent $ 25,00 voor een auto voor maximaal 3 personen of $ 30 voor van dienst voor 4 of meer. (Wij rekenen een $ 15 kosten voor restitutie). Een officiële oranje taxi naar Casa 69 kost $ 27. Neem dan contact met ons op om te reserveren.

Voor de officiële oranje luchthaven taxi's, koop je prepaid kaartje door de autoverhuurbalies nadat u douane verlaten en voordat je de menigte van mensen die proberen om je in hun taxi in te voeren. Heeft u een gedrukt exemplaar van de aanwijzingen hieronder voor de taxichauffeur, hoewel de meeste bestuurders moeten weten de Nicaraguaanse ambassade die net om de hoek van ons zo dat moet genoeg zijn.
Rijden

Neem de snelweg naar San Jose. Op de stadsgrenzen je volgen SECTOR CENTRAL 2 km. U krijgt een linker maken in Paseo Colon. Volg de hoofdweg en aan de voorzijde van het ziekenhuis San Juan de weg maakt een bocht naar rechts en meteen linksaf. U bevindt zich nu op de Avenida 2. Ga altijd rechtdoor en je zal het Teatro Nacional aan uw linkerhand. Na nog eens 3 blokken vindt u het Museo Nacional zien. Ziet eruit als een oud fort. Na 400 meter ziet u een donkerrode gebouw met het teken Intaco zien. Sla linksaf bij Intaco, rechtsaf bij het volgende verkeerslicht en meteen een ander recht in een kleine straat. Op de hoek van die straat is de Embajada de Nicaragua en de Pizza Hut aan de overkant van de straat. Kom naar beneden die straat, rechts, geel huis, blauwe poorten.
Aanwijzingen voor taxichauffeurs

Taxi Services llegada DEL AEROPUERTO A CASA 69

Senores taxistas: Para llegar al CASA 69 ustedes Tomen el Paseo Colon, Segunda Avenida y pasan el Museo Nacional. Calculen 400 metros DESPUES el Museo y ustedes van een ver Intaco een su mano izquierda. En Intaco doblen a la izquierda y en el semaforo hagan una derecha e inmediatamente llegan a la Embajada de Nicaragua. Entre la Embajada y Fuji Film (enfrente de Pizza Hut) doblan a la derecha en una calle Angosta. Nosotros Estamos 80 metros sur de la Esquina de la Embajada, muro amarillo con portones azules y el numero 69.

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.