X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Carpe Noctem

Szobi utca 5, 3/8a, Budapest, Hongarije

Kaart & Route


93%Klassement

  • 94%Waarde voor uw geld
  • 94%Beveiliging
  • 95%Plaats
  • 94%Personeel
  • 95%Sfeer
  • 90%Properheid
  • 91%Faciliteiten

Vertaald door Google Adres: 1067 Boedapest (6e district) Szobi utca 5, 3/8a

Helaas hebben we niet een duidelijk teken buiten het hostel, dus zorg ervoor dat je het adres.

Van Nyugati:

Kom naar buiten en sla linksaf langs Terez Korut. Ga over Podmaniczky utca. Wanneer je naar de volgende hoek linksaf Szobi (niet Szondi) nummer 5 (het gebouw tegenover 'Parazs Presszo' met de oranje vuur teken) op de bovenste verdieping. Ring deurbel 13. Let op, als wij in een beschermd gebouw en er is geen bordje op de deur.

Vanaf het vliegveld:
Krijg 2 toegangskaarten van informatie en neem de 200 shuttlebus op weg naar Kobanya Kispest. Haal de blauwe metrolijn naar Nyugati. Neem de afslag bij de metro gemarkeerd Terez Korut en zie bovenstaande aanwijzingen.

Van Keleti treinstation:
Verlaat het station en sla rechtsaf langs de bouw op je linksaf Bethlen Gabor. Neem de eerste straat links en je zal een trolley bushalte zien. Stap op de 73 en stap uit bij Podmaniczky. Er is een zijweg naar rechts, loop daar beneden en het hostel zal zijn voor je. U kunt ook de rode metro een halte (richting Deli) of lopen naar Blaha Lujza Ter, en neem dan de tram 4 of 6 om Nyugati. Dan zie bovenstaande aanwijzingen.

Van Nepliget busstation:
Haal de blauwe metrolijn naar Nyugati en zie hierboven.

Zorg ervoor dat u valideren metro / bus / tram in de machines wanneer u aan boord!

Komt u in de late avond, zijn er nachtbussen en taxi's. Maar alleen de officiële taxistandplaats buiten de luchthaven bevindt, en zelfs dan is het misschien niet de goedkoopste optie. Neem geen ongemarkeerde taxi's van de straat!