X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Captain Halpin's Hostel

Leitrim Lodge, Bachelors Walk, Wicklow Town Co Wicklow, Wicklow, Ierland

Kaart & Route


90%Klassement

  • 92%Waarde voor uw geld
  • 88%Beveiliging
  • 95%Plaats
  • 95%Personeel
  • 88%Sfeer
  • 83%Properheid
  • 88%Faciliteiten

Vertaald door Google Wij zijn gemakkelijk bereikbaar met zowel de bus en trein. Volg de kaart op onze site en neem de 133 buslijn van de luchthaven Dublin of het stadscentrum van Dublin. De trein brengt u ook rechtstreeks naar Wicklow van Dublin City Centre, Dun Laoghaire of Rosslare Harbour.


Komt u met de auto van Dublin Airport, neem de M50 richting het zuiden. Ga verder op de N11 en neem de afslag voor de Wicklow Town, zou dit iets meer dan een uur in beslag nemen afhankelijk van het verkeer.

Als u rijdt van Dun Laoghaire volg de borden naar de N11 of M50 in zuidelijke richting en neem de afslag voor de Wicklow Town.

Als u rijdt van Rosslare, neem de N11 in noordelijke richting en neem de afslag voor de Wicklow Town.

Als u hulp nodig hebt om ons, of het krijgen van uw koffers uit de bus / trein halte vinden kunnen wij u helpen, bel ons.Wij zijn gemakkelijk bereikbaar met zowel de bus en trein. Volg de kaart op onze site en neem de 133 buslijn van de luchthaven Dublin of het stadscentrum van Dublin. De trein brengt u ook rechtstreeks naar Wicklow van Dublin City Centre, Dun Laoghaire of Rosslare Harbour. Komt u met de auto van Dublin Airport, neem de M50 richting het zuiden. Ga verder op de N11 en neem de afslag voor de Wicklow Town, zou dit iets meer dan een uur in beslag nemen afhankelijk van het verkeer. Als u rijdt van Dun Laoghaire volg de borden naar de N11 of M50 in zuidelijke richting en neem de afslag voor de Wicklow Town. Als u rijdt van Rosslare, neem de N11 in noordelijke richting en neem de afslag voor de Wicklow Town. Als u hulp nodig hebt om ons, of het krijgen van uw koffers uit de bus / trein halte vinden kunnen wij u helpen, bel ons.