X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Captain Halpin's Hostel

Leitrim Lodge, Bachelors Walk, Wicklow Town Co Wicklow, Wicklow, Ierland

Kaart & Route


86%Klassement

  • 90%Waarde voor uw geld
  • 84%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 88%Personeel
  • 86%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 82%Faciliteiten

Vertaald door Google We zijn gemakkelijk bereikbaar met zowel de bus en trein. Volg de kaart op onze site en neem de 133 busroute van Dublin Airport of Dublin City Centre. De trein brengt u ook rechtstreeks naar Wicklow van Dublin City Centre, Dun Laoghaire of Rosslare Harbour.


Komt u met de auto vanaf de luchthaven van Dublin, neem de M50 Southbound. Ga verder op de N11 en neem de afslag voor de Wicklow Town, moet dit gewoon meer dan een uur afhankelijk van het verkeer.

Als u rijdt van Dun Laoghaire volgt u de borden naar de N11 of M50 Southbound en neem de afslag voor de Wicklow Town.

Als u rijdt van Rosslare, neemt u de N11 in noordelijke richting en neem de afslag voor de Wicklow Town.

Als u hulp nodig hebt om ons te vinden, of het krijgen van uw zakken uit de bus / trein halte kunnen wij u helpen, bel ons.We zijn gemakkelijk bereikbaar met zowel de bus en trein. Volg de kaart op onze site en neem de 133 busroute van Dublin Airport of Dublin City Centre. De trein brengt u ook rechtstreeks naar Wicklow van Dublin City Centre, Dun Laoghaire of Rosslare Harbour. Komt u met de auto vanaf de luchthaven van Dublin, neem de M50 Southbound. Ga verder op de N11 en neem de afslag voor de Wicklow Town, moet dit gewoon meer dan een uur afhankelijk van het verkeer. Als u rijdt van Dun Laoghaire volgt u de borden naar de N11 of M50 Southbound en neem de afslag voor de Wicklow Town. Als u rijdt van Rosslare, neemt u de N11 in noordelijke richting en neem de afslag voor de Wicklow Town. Als u hulp nodig hebt om ons te vinden, of het krijgen van uw zakken uit de bus / trein halte kunnen wij u helpen, bel ons.