X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Canape Connection

12 A William Gladstone Street, Sofia, Bulgarije

Kaart & Route


90%Klassement

  • 90%Waarde voor uw geld
  • 91%Beveiliging
  • 95%Plaats
  • 92%Personeel
  • 85%Sfeer
  • 92%Properheid
  • 86%Faciliteiten

Vertaald door Google U kunt gemakkelijk hier van het vliegveld, centrale bus-en treinstations.

Vanaf het centraal bus-en treinstation neemt u de metro richting Lozenets (Лозенец) en stap uit bij station NDK. Afslag op Vitosha Blvd. Loop 4 blokken ten noorden op Vitosha Boulevard totdat je bij William Gladstone Str. (Уилиям Гладстон). Sla linksaf en na het tweede blok dat je het bord 12A en Canape Connection aan de linkerkant ziet

: Als je op de grond vervoer te gebruiken
Koop twee kaartjes 1,00 BGN per stuk (een voor u en een voor je rugzak) van de bestuurder of van een kiosk en als je op de bus onmiddellijk slaan de twee tickets. Als je ze niet slaan, ze zijn niet geldig.

Als je groep van 3 of 4 personen, het is ongeveer dezelfde prijs een taxi te nemen. Houdt u er rekening mee dat de prijs per km moet minder dan 1 BGN (ongeveer 0,60-0,70 BGN). Dit kan gemakkelijk worden gezien op de stickers op de autoruiten. Wij raden u aan dat voordat je springt in de taxi, want er zijn veel valse taxi's rond de luchthaven en de stations die veel meer in rekening brengen.

Vanaf het vliegveld:
Vang buslijn 84 (vanaf Terminal 1 en 2) en stap uit bij de laatste halte, genaamd BSFS (БСФС). Vervolgens steekt u het kruis weg naar Starbucks en loop 3 blokken naar Patriarh Evtimii Square (bekend als Popa) en een tram nummer 12 of 18 voor 3 haltes, uitstappen bij halte plein Macedonia (Площад Македония). Dan als je geconfronteerd met het plein linksaf en loop 4 blokken op Hristo Botev Boulevard (бул. Христо Ботев) en sla dan linksaf bij de 4e straat. Dit is de William Gladstone Street (ул. Уилям Гладстон). Ga 1 blok verder - u zult het nummer 12A aan de rechterkant te zien.