X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Camera con Vista Arezzo

Via G. Oberdan 75, Arezzo, Italië

Kaart & Route


84%Klassement

  • 80%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 90%Personeel
  • 100%Sfeer
  • 60%Properheid
  • 90%Faciliteiten

Vertaald door Google Verlaat de A1 van de afrit Arezzo.
Op de rotonde neemt u de tweede afslag richting Arezzo en blijf op de hoofdweg altijd in de richting Arezzo voor ongeveer 6 km.
Bij de eerste verkeerslichten houdt zich het recht voor (onderdoorgang).
Sla rechtsaf bij de tweede verkeerslichten tot u drie rotondes: neem altijd de tweede exit.Drive via de Via Roma, die overgaat in de Via Crispi, tot een groot kruis.
Bij de stoplichten linksaf (Viale Luca Signorelli), daarna rechtsaf (Via Mino da Poppi) en tenslotte weer linksaf (Via Trento e Trieste).
Rit door de verkeerslichten en parkeer uw auto buiten de muren voor u: aan de linkerkant vindt u een gratis park vinden, aan de rechterkant heb je een vergoeding betalen.
Voer de binnenstad met de auto (ZTL A gebied): het is mogelijk om elke dag in te voeren 11:00-05:00, je kunt twee uur binnenkomen en het verblijf op zon-en feestdagen.
Blijf rechtdoor naar de Via della Minerva en de Piazza San Germignano waar u kunt parkeren.
Via Oberdan is op de parallelle straat. We zijn op n. 75.
Voer de binnenstad te voet: na het parkeren van uw auto, voer de muren en ga op tot een bar in de rechterhoek. Sla rechtsaf (Via delle Fontanelle) en vervolgens direct aan de linkerkant (Via dietro le Campane). Enkele nadat vindt u het Piazza San Germignano. Steek het plein over en vindt u de Via Oberdan voor u aan de rechterkant. We zijn op n. 75.

Let op de camera! Weet de ZTL B niet betreden, zelfs in de openingsuren: u een speciale vergunning nodig.