X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Cafe Hostel

Rua Agisse, 152, Vila Madalena, Sao Paulo, Brazilië

Kaart & Route


91%Klassement

  • 92%Waarde voor uw geld
  • 89%Beveiliging
  • 92%Plaats
  • 95%Personeel
  • 89%Sfeer
  • 90%Properheid
  • 88%Faciliteiten

Vertaald door Google R. Agisse, 152 - Vila Madalena
Sao Paulo, 05439-010

Hoe er te komen

van de luchthaven Guarulhos

Optie 1 (economische manier): Neem de bus 257 (Aeroporto-Metro Tatuapé) die elke 15 min (R $ 4,60) te verlaten. Het zal u rechtstreeks naar metrostation Tatuape.
Vanaf daar neemt u de rode lijn (richting PalmeirasBarra Funda), uitstappen bij Sé en veranderen in de blauwe lijn (richting Jabaquara) tot Paraíso.
Neem de groene lijn (richting Vila Madalena) en stap uit bij het laatste station. Vanaf daar is het een korte wandeling naar het hostel (zie beschrijving hieronder)

Optie 2 (minder economische, meer comfortabele): Neem de snelbus 'Airport Bus Service' aan de Avenida Paulista (Route 316, Circuito dos Hotéis): laat het op de Avenida Paulista;
Vanaf daar neemt u de groene lijn (richting Vila Madalena) en stap uit bij het laatste station. Vanaf daar is het een korte wandeling naar het hostel. (Zie beschrijving hieronder)


Optie 3 (duur en comfortabel): neem een ​​taxi rechtstreeks naar het hostel (ongeveer R $ 100,00)

van de luchthaven Congonhas

optie 1: Neem een ​​bus (lijn 675I) of een taxi naar São Judas metrostation (blauwe lijn) en van daar maak je weg naar Vila Madelena station (R $ 3,00). Vanaf daar is het een korte wandeling naar het hostel. (Zie beschrijving hieronder)


optie 2: Neem een ​​taxi rechtstreeks naar het hostel (R $ 30,00 - R $ 40,00)

van Tietê Bus terminal, en van Barra Funda Bus terminal. In het station, neem de metro naar Vila Madalena station (groene lijn). Vanaf daar is het een korte wandeling naar het hostel.

Van Vila Madalena metrostation:
Verlaat Vila Madalena metrostation door het nemen van de roltrap. Blijf rechtdoor rijden tot aan het einde van het busstation, vervolgens rechtsaf bij de Rua Marinho Falcao. Loop rechtdoor tot je een oranje fiets station te bereiken. Steek het zebrapad. Ga de straat op te treden, het hostel is aan de rechterkant (nummer 152).