Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

CabanaCopa Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 8.1
 • Beveiliging 9.2
 • Plaats 9.0
 • Personeel 7.8
 • Sfeer 7.9
 • Properheid 7.9
 • Faciliteiten 7.2

Plaats

Travessa Guimarães Natal, 12, Copacabana

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vanaf het vliegveld:
De beste en makkelijkste optie is om een taxi te nemen. Afhankelijk van het tijdstip kost een gele taxi tussen de 30 en 40 reais. Een speciale taxi (wit, blauw of rood) kost tussen de 80 en de 100 reais. Zeg tegen de chauffeur dat hij naar het Arcoverde metro station moet rijden. Als je dit zegt en ook het adres vermeldt, dan weten ze meestal wel waar ze naartoe moeten. We kunnen ook een taxi voor je regelen, als je dat wilt!

Een goedkopere optie is de 'Real' bus nemen. Loop de aankomsthal uit, ga naar rechts voorbij de wachtende taxi's en zoek naar de 'airport bus' stop. Het kost rond de 6 reais en de chauffeur spreekt meestal Engels. De bus gaat door de hoofdstraat van de wijk Copacabana (Avenida Atlantica). Vraag de chauffeur of hij wil stoppen bij het Copacabana Palace Hotel. Vanaf daar loop je de straat 'Rodolfo Dantas' in totdat je het Cardeal Arco Verde metrostation ziet. Loop het station voorbij en ga naar rechts na het benzinestation. Als het goed is, zie je dan de straat 'Rua Guimaraes Natal'. Loop totdat je het Chacrinha park ziet. Het is huis nummer 12. Een groot groen en geel gebouw met een bamboehek. Het kan niet missen!

Vanaf het bus station:
De beste en makkelijkste manier is om een taxi te nemen. Deze staan net buiten het busstation. Je betaalt een vaste prijs aan de balie. Het kost ongeveer 20 reais om naar Copacabana te gaan. Zeg tegen de taxichauffeur dat hij naar het Arcoverde metro station moet rijden en laat het adres zien, dan weten ze waar ze naartoe moeten.

Een andere optie is de 'Real' bus nemen voor het busstation. Het is goedkoper, maar het duurt veel langer. Het kost rond de 4 reais en de chauffeur spreekt meestal Engels. Loop langs de taxistandplaats en wacht op de bus aan de andere kant van de weg. De bussen rijden elke 15 minuten en stoppen op de hoofdstraat van Copacabana, Avenida Atlantica. Vraag aan de chauffeur of hij wil stoppen bij het Copacabana Palace Hotel. Vanaf daar loop je de straat 'Rodolfo Dantas' in totdat je het Cardeal Arco Verde metrostation ziet. Loop het station voorbij en ga naar rechts na het benzinestation. Als het goed is, zie je dan de straat 'Rua Guimaraes Natal'. Loop totdat je het Chacrinha park ziet. Het is huis nummer 12. Een groot groen en geel gebouw met een bamboehek. Het kan niet missen!

Wat ook mogelijk is, is naar de andere kant van het busstation lopen en daar een bus nemen die naar Copacabana gaat, of die langs 'Rua Barata Ribeiro' rijdt. Stap uit op het Cardeal Arcoverde plein (bij het metrostation). Loop voorbij het metrostation en ga rechts naast de benzinepomp. Als het goed is, zie je dan de straat 'Rua Guimaraes Natal'. Loop totdat je het Chacrinha park ziet. Het is huis nummer 12. Een groot groen en geel gebouw met een bamboehek. Het kan niet missen!
 • Waarde voor uw geld 8.1
 • Beveiliging 9.2
 • Plaats 9.0
 • Personeel 7.8
 • Sfeer 7.9
 • Properheid 7.9
 • Faciliteiten 7.2
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.