X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Budget Hostel

Kaart & Route


65%Klassement

  • 70%Waarde voor uw geld
  • 62%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 70%Personeel
  • 48%Sfeer
  • 58%Properheid
  • 54%Faciliteiten

Vertaald door Google Josefska 5, Praha 1, 118 00
Tram: halte Malostranskestraat (tram 12,20,22) - 1 minuut lopen (in de richting van de Karelsbrug)
Metro: station Malostranska (Metro A) - 5 minuten lopen


Vanaf Malostranska metrostation:
U kunt hier met de tram of te voet.
Tram: Er is een tramhalte vlak bij het metrostation; daar vang je tramlijn. 12, 20, 22 (aan dezelfde kant van de weg, waar is de uitgang van het metrostation) en stap uit bij de eerste halte, Malostranskestraat. Neem de straat aan de linkerkant leidt naar de Karelsbrug (Mostecka straat Neem de eerste straat links:. Josefska.
Te voet: Na de laatste roltrap, neem de linker uitgang van het metrostation loop dan naar rechts. U passeert door Gloria Jeans cafe; Op de kruising met de verkeerslichten rechtdoor gaan. Volg de straat (U Luzickeho seminare) ongeveer drie minuten en daarna neemt u de eerste straat rechts (Mesenska). Neem dan straat Mostecka (Karelsbrug is achter u). Neem de eerste straat rechts (Josefska).

Vanaf het vliegveld:
Neem bus. 119 van de luchthaven en stap uit bij de laatste halte, Dejvicka. Daar kunt vangen metrolijn A (groene lijn) in de richting van Depo Hostivar en stap uit bij de tweede halte, Malostranska. Een ticket voor 32CZK zal uw gehele reis naar het hostel te dekken. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij de krant / tabakswinkels of de machines. Vergeet niet om het kaartje af te stempelen direct na het betreden van de bus / metro / tram. Na het verlaten van de metro, volg de instructies van het Malostranska metrostation als hierboven.

Vanaf het centraal station (Praha - hl.n.):
Neem metrolijn C (rode lijn) in de richting van Haje en stap na een stop, bij Muzeum. Stap daar over op metrolijn A (groene lijn) in de richting van Dejvicka; gaan voor drie stopt en stapt uit bij Malostranska. Een ticket voor 32CZK zal uw gehele reis naar het hostel te dekken. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij de krant / tabakswinkels of de machines. Vergeet niet om het kaartje af te stempelen direct na het betreden van de bus / metro / tram. Na het verlaten van de metro, volg de instructies van het Malostranska metrostation als hierboven.


Van Praha Florenc busstation:
Neem metrolijn C (rode lijn) in de richting van Haje en na drie haltes, uitstappen bij Muzeum. Stap daar over op metrolijn A (groene lijn) in de richting van Dejvicka; na drie haltes stapt u uit bij drie haltes (richting: Dejvicka) en stap uit bij Malostranska. Een ticket voor 32CZK zal uw gehele reis naar het hostel te dekken. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij de krant / tabakswinkels of de machines. Vergeet niet om het kaartje af te stempelen direct na het betreden van de bus / metro / tram. Na het verlaten van de metro, volg de instructies van het Malostranska metrostation als hierboven.
Als je problemen hebt bel 00420 775 476 075