Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 7.8
 • Beveiliging 7.1
 • Plaats 9.4
 • Personeel 7.8
 • Sfeer 7.1
 • Properheid 7.2
 • Faciliteiten 6.8

Plaats

Josefská 7

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Josefska 5, Praha 1, 118 00
Tram: halte Malostranskestraat (tram 12,20,22) - 1 minuut lopen (in de richting van de Karelsbrug)
Metro: station Malostranska (Metro A) - 5 minuten lopen


Vanaf Malostranska metrostation:
U kunt hier met de tram of te voet.
Tram: Er is een tramhalte vlak bij het metrostation; daar vang je tramlijn. 12, 20, 22 (aan dezelfde kant van de weg, waar is de uitgang van het metrostation) en stap uit bij de eerste halte, Malostranskestraat. Neem de straat aan de linkerkant leidt naar de Karelsbrug (Mostecka straat Neem de eerste straat links:. Josefska.
Te voet: Na de laatste roltrap, neem de linker uitgang van het metrostation loop dan naar rechts. U passeert door Gloria Jeans cafe; Op de kruising met de verkeerslichten rechtdoor gaan. Volg de straat (U Luzickeho seminare) ongeveer drie minuten en daarna neemt u de eerste straat rechts (Mesenska). Neem dan straat Mostecka (Karelsbrug is achter u). Neem de eerste straat rechts (Josefska).

Vanaf het vliegveld:
Neem bus. 119 van de luchthaven en stap uit bij de laatste halte, Dejvicka. Daar kunt vangen metrolijn A (groene lijn) in de richting van Depo Hostivar en stap uit bij de tweede halte, Malostranska. Een ticket voor 32CZK zal uw gehele reis naar het hostel te dekken. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij de krant / tabakswinkels of de machines. Vergeet niet om het kaartje af te stempelen direct na het betreden van de bus / metro / tram. Na het verlaten van de metro, volg de instructies van het Malostranska metrostation als hierboven.

Vanaf het centraal station (Praha - hl.n.):
Neem metrolijn C (rode lijn) in de richting van Haje en stap na een stop, bij Muzeum. Stap daar over op metrolijn A (groene lijn) in de richting van Dejvicka; gaan voor drie stopt en stapt uit bij Malostranska. Een ticket voor 32CZK zal uw gehele reis naar het hostel te dekken. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij de krant / tabakswinkels of de machines. Vergeet niet om het kaartje af te stempelen direct na het betreden van de bus / metro / tram. Na het verlaten van de metro, volg de instructies van het Malostranska metrostation als hierboven.


Van Praha Florenc busstation:
Neem metrolijn C (rode lijn) in de richting van Haje en na drie haltes, uitstappen bij Muzeum. Stap daar over op metrolijn A (groene lijn) in de richting van Dejvicka; na drie haltes stapt u uit bij drie haltes (richting: Dejvicka) en stap uit bij Malostranska. Een ticket voor 32CZK zal uw gehele reis naar het hostel te dekken. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij de krant / tabakswinkels of de machines. Vergeet niet om het kaartje af te stempelen direct na het betreden van de bus / metro / tram. Na het verlaten van de metro, volg de instructies van het Malostranska metrostation als hierboven.
Als je problemen hebt bel 00420 775 476 075
 • Waarde voor uw geld 7.8
 • Beveiliging 7.1
 • Plaats 9.4
 • Personeel 7.8
 • Sfeer 7.1
 • Properheid 7.2
 • Faciliteiten 6.8
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.

×