X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Budapest Budget Hostel

Ipar u. 15-21, Budapest, Hongarije

Kaart & Route


83%Klassement

  • 85%Waarde voor uw geld
  • 91%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 92%Personeel
  • 72%Sfeer
  • 86%Properheid
  • 78%Faciliteiten

Vertaald door Google Routebeschrijving naar Budapest Budget Hostel:

GPS-coördinaten:
N 47,47856
E 19,07133

Budapest Budget Hostel
IPAR u. 15-21
Boedapest
1095

Welke vorm van openbaar vervoer die u in Boedapest gebruiken, vergeet dan niet om je ticket te kopen op voorhand (je kunt het niet kopen aan boord) en punch het op het voertuig.

Vanaf het vliegveld:
Neem bus 200E tot aan de eindbestemming, Kőbánya-Kispest. Neem de blauwe metrolijn tot Corvin negyed. Ga verder met de tramlijnen 4 of 6, reizen 2 stopt en stapt uit bij Mester utca. Ga langs de straat Mester utca. Na een 5 minuten lopen op de rechterzijde je tegen het lijf loopt Ipar utca. Om te zetten in deze straat en aan de linkerkant al snel zult u het teken Budapest Budget Hostel zien. We hebben een aparte bel in het midden van de grote bruine deur drukt het en wachten tot we de deur te openen.

Vanaf treinstation Keleti:
Neem bus 5, 7, 173, 7E, 173E en uitstappen bij Blaha Lujza ter. Vanaf daar neemt u tram 4 of 6 en stap uit bij Mester utca. Ga langs de straat Mester utca. Na een 5 minuten lopen op de rechterzijde je tegen het lijf loopt Ipar utca. Om te zetten in deze straat en aan de linkerkant al snel zult u het teken Budapest Budget Hostel zien. We hebben een aparte bel in het midden van de grote bruine deur drukt het en wachten tot we de deur open :)

Vanaf treinstation Nyugati:
Neem tram 4 of 6 en stap uit bij Mester utca. Ga langs de straat Mester utca. Na een 5 minuten lopen op de rechterzijde je tegen het lijf loopt Ipar utca. Om te zetten in deze straat en aan de linkerkant al snel zult u het teken Budapest Budget Hostel zien. We hebben een aparte bel in het midden van de grote bruine deur drukt het en wachten tot we de deur open :)