X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Budapest Budget Hostel

Ipar u. 15-21, Budapest, Hongarije

Kaart & Route


89%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 91%Beveiliging
  • 89%Plaats
  • 94%Personeel
  • 84%Sfeer
  • 91%Properheid
  • 85%Faciliteiten

Vertaald door Google Routebeschrijving naar Budapest Budget Hostel:

GPS-coördinaten:
N 47,47856
E 19,07133

Budapest Budget Hostel
IPAR u. 15-21
Boedapest
1095

Welke vorm van openbaar vervoer u in Boedapest gebruiken, vergeet dan niet om je ticket op voorhand kopen (je kunt het niet kopen aan boord) en punch het op het voertuig.

Vanaf het vliegveld:
Neem bus 200E tot de eindbestemming, Kőbnya-Kispest. Neem de blauwe metrolijn tot Corvin negyed. Ga verder met de tramlijnen 4 of 6, reizen 2 stopt en stapt uit bij Mester utca. Ga langs de straat Mester utca. Na een 5 minuten lopen op de rechterzijde vind je tegen het lijf loopt Ipar utca. Zet in deze straat en aan de linkerkant snel youll zie het teken Budapest Budget Hostel. We hebben een aparte klok in het midden van de grote bruine deur drukt het en wachten tot we de deur open.

Vanaf treinstation Keleti:
Neem bus 5, 7, 173, 7E, 173E en stap uit bij Blaha Lujza tr. Vanaf daar neemt u tram 4 of 6 en stap uit bij Mester utca. Ga langs de straat Mester utca. Na een 5 minuten lopen op de rechterzijde vind je tegen het lijf loopt Ipar utca. Zet in deze straat en aan de linkerkant snel youll zie het teken Budapest Budget Hostel. We hebben een aparte klok in het midden van de grote bruine deur drukt het en wachten tot we de deur open :)

Vanaf treinstation Nyugati:
Neem tram 4 of 6 en stap uit bij Mester utca. Ga langs de straat Mester utca. Na een 5 minuten lopen op de rechterzijde vind je tegen het lijf loopt Ipar utca. Zet in deze straat en aan de linkerkant snel youll zie het teken Budapest Budget Hostel. We hebben een aparte klok in het midden van de grote bruine deur drukt het en wachten tot we de deur open :)