X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Brussels Hello Hostel

Rue de l'Armistice 1, Brussel, België

Kaart & Route


79%Klassement

  • 80%Waarde voor uw geld
  • 81%Beveiliging
  • 71%Plaats
  • 82%Personeel
  • 78%Sfeer
  • 79%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google Let op: de metro stopt bij 0010 (tien na middernacht).

Vanaf de internationale luchthaven van Brussel (Zaventem):
Neem een ​​trein naar Brussel vanuit beneden en stap uit bij Gare du Midi (Brussel-Zuid). Vanaf daar neemt u lijn 2 op de metro in de richting van Simonis. Uitstappen bij Simonis en neem de afslag naar Avenue de Jette. Kijk voor de grote, witte Godiva fabriek; als je staat aan de voorkant ervan, tegenover de fabriek, het hostel is 20 meter aan uw rechterzijde op de Rue de l'Armistice 1.

Luchthaven van Charleroi:
Pas op! Luchthaven van Charleroi is niet in de buurt van Brussel; zijn een uur rijden.
Neem de shuttlebus van de luchthaven naar Brussel Zuid (Brussel-Zuid) treinstation. De reistijd is ongeveer een uur en kost 13. Vanaf daar neemt u lijn 2 op de metro in de richting van Simonis. Uitstappen bij Simonis en neem de afslag naar Avenue de Jette. Kijk voor de grote, witte Godiva fabriek; als youre die zich voor het, met uitzicht op de fabriek, het hostel is 20 meter aan uw rechterzijde op de Rue de lArmistice 1.

Van Gare du Midi (Brussel-Zuid) treinstation:
Neem lijn 2 of 6 op de metro in de richting van Simonis. Uitstappen bij Simonis en neem de afslag naar Avenue de Jette. Kijk voor de grote, witte Godiva fabriek; als youre die zich voor het, met uitzicht op de fabriek, het hostel is 20 meter aan uw rechterzijde op de Rue de lArmistice 1.

Vanaf het Centraal Station:
Neem de metro lijn 1 in de richting van Gare de LOuest / Weststation. Uitstappen bij Beekant station. Vanaf hier neemt u lijn 2 naar Simonis. Neem de afslag naar Avenue de Jette. Kijk voor de grote, witte Godiva fabriek; als youre die zich voor het, met uitzicht op de fabriek, het hostel is 20 meter aan uw rechterzijde op de Rue de lArmistice 1.

Waren slechts ongeveer 100 meter van het station Simonis.