X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Brussels Hello Hostel

Rue de l'Armistice 1, Brussel, België

Kaart & Route


79%Klassement

  • 78%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 73%Plaats
  • 82%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 79%Properheid
  • 79%Faciliteiten

Vertaald door Google Let op: de metro stopt bij 0010 (tien na middernacht).

Vanaf de internationale luchthaven van Brussel (Zaventem):
Neem een ​​trein naar Brussel van beneden en stap uit bij Gare du Midi (Brussel-Zuid). Vanaf daar neemt u lijn 2 op de metro in de richting van Simonis. Stap uit bij Simonis en neem de afslag naar Avenue de Jette. Kijk voor de grote, witte Godiva fabriek, als je staat aan de voorkant ervan, tegenover de fabriek, het hostel is 20 meter aan uw rechterhand aan de Rue de l'Armistice 1.

Vanaf Charleroi Airport:
Pas op! Luchthaven van Charleroi is niet in de buurt van Brussel, zijn een uur rijden.
Neem de shuttlebus van de luchthaven naar Brussel-Zuid (Brussel-Zuid) treinstation. De reistijd is ongeveer een uur en kost 13. Vanaf daar neemt u lijn 2 op de metro in de richting van Simonis. Stap uit bij Simonis en neem de afslag naar Avenue de Jette. Kijk voor de grote, witte Godiva fabriek, als youre die zich voor het, tegenover de fabriek, het hostel is 20 meter aan uw rechterhand aan de Rue de lArmistice 1.

Vanaf Gare du Midi (Brussel-Zuid) treinstation:
Neem lijn 2 of 6 op de metro in de richting van Simonis. Stap uit bij Simonis en neem de afslag naar Avenue de Jette. Kijk voor de grote, witte Godiva fabriek, als youre die zich voor het, tegenover de fabriek, het hostel is 20 meter aan uw rechterhand aan de Rue de lArmistice 1.

Vanaf het Centraal Station:
Neem metrolijn 1 in de richting van Gare de LOuest / Weststation. Stap uit bij Beekant station. Vanaf hier neemt u lijn 2 naar Simonis. Neem de afslag naar Avenue de Jette. Kijk voor de grote, witte Godiva fabriek, als youre die zich voor het, tegenover de fabriek, het hostel is 20 meter aan uw rechterhand aan de Rue de lArmistice 1.

Waren slechts ongeveer 100 meter van station Simonis.