X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Brussels 2GO4 Quality Hostel

Emile Jacqmainlaan 99, Brussel, België

Kaart & Route


83%Klassement

  • 80%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 86%Plaats
  • 83%Personeel
  • 78%Sfeer
  • 87%Properheid
  • 81%Faciliteiten

Vertaald door Google Centraal Station van Brussel:
Neem de metro: (Lijn 1A, richting 'Koning Boudewijn'): one-stop: van het centraal station naar plein (Place Brouckère) Brouckere, neem dan metro afslag 'Anspachlaan' (groen gemarkeerd), bij de uitgang: loop naar de rechtsaf en steek de Brouckère plein (niet echt een plein meer) en loop rechtdoor naar de grote laan 'Emile Jacqmainlaan' (= de linker laan van de 2 grote 'V'- wegen die eindigen op Brouckère plein), passeert 2 verkeerslichten Het hostel is op nummer 99 aan de rechterkant!

Treinstation Brussel-Noord:
gemakkelijk te voet:
Neem de belangrijkste front uitgang door te lopen altijd rechtdoor door de lengte van het station, ga de trap af naar de Avenue Albert II (waar de hoge kantoorgebouwen zijn) en volg de 400 meter deze grote laan naar links (langs het groene park route), rechtdoor, tot u bij een grote rotonde op de grote Botanique laan, steek de verkeerslichten, en ga rechtdoor, in de 'Emile Jacqmain boulevard', het hostel is op nr. 99 (aan de linkerkant, + - 200 meter in de Emile Jacqmainlaan)

Brussel Zuid station (Midi):
Neem de tram: ga naar het metrostation, neem elke tram richting NORD (noord), afslag tram bij halte 'Brouckère plein' (plaats Brouckère), verlaat het metrostation bij het bord 'Jacqmain (denk metro, maar TRAM niet nemen!) avenue '- niet neem de lange horizontale automatische wandelaar (= richting metro) -, lopen in de Jacqmain laan (de laan aan de linkerkant van de grote Coca Cola neon verlichting, en met witte straatverlichting' s nachts), wandelen langs de rechter komt, rijdt 2 verkeerslichten, totdat u aankomt bij het hostel, nr 99.

Met de auto:
Vanaf de snelweg ring rond Brussel, volg altijd de 'centrum', het hostel ligt in het hart van het centrum van Brussel, langs de centrale lanen: met 'La Bourse' (op de Anspachlaan) - Place 'Brouckère' en in 'Boulevard Emile Jacqmain ', waar het hostel is (aan de linkerkant van de grote Coca-Cola neonlichten), passeert 2 verkeerslichten, het hostel (blauw neon) is aan de rechterkant, nr. 99.


Vanaf de luchthaven Brussel Zuid-Charleroi (voor Ryanair-Wizzair passagiers):
Een 45 minuten directe shuttle bus tussen de luchthaven en het Brussels South ('Midi') station (beste optie!). LET OP: bij terugkeer naar het vliegveld: zorg ervoor dat de shuttle bus te nemen ten minste 2 uur voor uw vlucht tijd!

Vanaf de nationale luchthaven ('Brussels Airport'):
Neem de trein naar de luchthaven voor een 10 minuten met de trein naar het Brusselse Noordstation.

Van Eurolines busmaatschappij:
Ticketoffice + Vertrek / aankomst: onder de trap van de ingang van het treinstation Brussel-Noord

Van de Europese wijk (15 min van hostel met de metro):
Neem de metro naar de Brouckère plein (zie beschrijving Centraal Station van Brussel), lijn 1, richting Hermann Debroux, 5 haltes tot metrostation Schuman.