X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Brussels 2GO4 Quality Hostel

Emile Jacqmainlaan 99, Brussel, België

Kaart & Route


85%Klassement

  • 81%Waarde voor uw geld
  • 89%Beveiliging
  • 88%Plaats
  • 85%Personeel
  • 82%Sfeer
  • 89%Properheid
  • 83%Faciliteiten

Vertaald door Google Centraal Station van Brussel:
Neem de metro: (lijn 1A richting "Koning Boudewijn"): een halte: van het centraal station naar plein (Place Brouckère) Brouckèreplein, neem dan de metro afslag 'Avenue Anspach' (groen gemarkeerd), bij de uitgang: lopen naar de rechtsaf en steek de Brouckère plein (niet echt een plein meer) en loop recht in de grote avenue 'Emile Jacqmainlaan' (= de linker laan van de 2 grote 'V'-wegen die eindigen op Brouckère plein), voorbij 2 verkeerslichten , het hostel is op nummer 99 aan de rechterkant!

Treinstation Brussel-Noord:
gemakkelijk te voet:
Neem de belangrijkste front uitgang door te lopen altijd rechtdoor door de lengte van het station, ga de trap af naar de Avenue Albert II (waar de hoge kantoorgebouwen zijn) en volg 400 meter deze grote laan naar links (langs het groene park route), rechtdoor, tot u bij een grote rotonde op de grote Botanique laan, steek de verkeerslichten en ga rechtdoor, naar de 'Emile Jacqmain boulevard', het hostel is op nummer. 99 (aan de linkerkant, + - 200 meter in de Emile Jacqmainlaan)

Brussel Zuid station (Midi):
Neem de tram: ga naar het metrostation (geen metro te nemen, maar TRAM!), Nemen de tram richting NORD (noord), afslag tram bij halte 'Brouckère plein' (plaats Brouckère), verlaat het metrostation bij het bord 'Jacqmain avenue '- niet de lange horizontale automatische walker (= richting metro) niet in -, lopen in de Jacqmain laan (de laan aan de linkerkant van de grote Coca Cola neon verlichting, en met witte straatverlichting' s nachts), wandeling langs de rechter kant, voorbij 2 verkeerslichten, tot u bij het hostel, nr 99.

Met de auto:
Vanaf de snelweg ring rond Brussel, volg altijd 'centrum', het hostel ligt in het hart van het centrum van Brussel, langs de centrale lanen: met 'La Bourse' (op de Anspachlaan) - Place 'Brouckère' en in 'Boulevard Emile Jacqmain ', waar het hostel is (aan de linkerkant van de grote Coca-Cola neonlichten), voorbij 2 verkeerslichten, het hostel (blauwe neon) is aan de rechterkant, nr. 99.


Vanaf de luchthaven Brussel Zuid-Charleroi (Ryanair-WizzAir passagiers):
Een 45 minuten directe shuttle bus tussen de luchthaven en de Brussel Zuid (Midi) station (beste optie!). LET OP: bij het terugkeren naar de luchthaven: zorg ervoor dat de shuttle bus te nemen ten minste 2 uur voor uw vlucht tijd!

Van de nationale luchthaven ('Brussels Airport'):
Neem de trein naar de luchthaven voor een 10 minuten met de trein naar Brussel-Noord station.

Van Eurolines busmaatschappij:
Ticketoffice + vertrek / aankomst: onder de trap van de ingang van het treinstation Brussel-Noord

Van de Europese wijk (15 min van hostel met de metro):
Neem de metro naar de Brouckère plein (zie beschrijving Centraal Station van Brussel), Lijn 1, richting Hermann Debroux, 5 haltes tot metrostation Schuman.