Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bong House

 • 1st floor, 117-2, Myeungryun-3ga, Myeungryun-Dong, Jongro-Gu, Seoul, Zuid-Korea

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 8.5
 • Beveiliging 10.0
 • Plaats 9.3
 • Personeel 8.8
 • Sfeer 8.0
 • Properheid 7.8
 • Faciliteiten 7.8

Plaats

1st floor, 117-2, Myeungryun-3ga, Myeungryun-Dong, Jongro-Gu

Routebeschrijving Verblijfplaats

WAARSCHUWING: deze aanwijzingen zijn lang, maar de details zullen je op de plaats van bestemming brengen.

Vanaf de metro - Hyehwa Station Lijn 4, neem uitgang nr. 4

1. Start bij Hyehwa metro-uitgang nr. 4. Als je goed zit zie je nu tegenover je een Baskin Robbins ijssalon.

2. Wanneer je de Baskin Robbins ziet, ga naar links. Voor je zie je een geplaveide weg vol winkels. Deze weg moet je in en voor ongeveer 200 meter volgen (onderweg zou je allereerst een Omuto Tomato moeten tegenkomen, een Tous Les Jours, een bioscoop, een Misha beauty shop en een Etude beauty shop). Loop door tot het einde van de straat waar je vlakbij een Family Mart zult vinden. Kijk naar rechts waar je een brede straat met een zebrapad zult zien, met aan het eind van het zebrapad een grote Dunkin' Donuts. Steek de straat over en ga de straat tussen de Dunkin' Donuts en SK Telecom in (in deze straat zijn een boel winkels en restaurantjes te vinden).

3. Je moet nu nog ongeveer 230 meter (250 stappen) lopen. Blijf aan de linkerkant. Onderweg zul je een ENO Records en een lingeriewinkel tegenkomen. Als je 230 meter hebt gelopen zul je een zijweg zien met aan de ene kant een hotdogwinkel en aan de andere kant van de zijweg een Ediva Espresso Coffee shop. Ga deze weg in (links dus) en loop richting de Family Mart op de hoek. Als je naast de Family Mart staat, kijk dan schuin links/rechtdoor. Recht tegenover de Family Mart zie je een paar restaurantjes, links daarvan is een straatje waar je een wit rond uithangbord met de woorden 'Bong House' zult zien hangen. Welkom, je hebt het gehaald! Ga naar binnen (doe je schoenen uit) en loop naar beneden om je bij de receptie te melden.


Vanaf de busstop op het vliegveld (6011), stap uit bij Sungkyunkwan Daehakgyo Ipgu Busstop)

1. OP HET VLIEGVELD: ga naar het enige toeristen informatiepunt (vlakbij uitgang 12) in de lobby, en verzamel folders en brochures over Seoul en Korea (vergeet de stadskaart niet). Naast het informatieloket is het buskaartjeskantoor. Koop een kaartje voor Sungkyunkwan (University) busstop. Dit kost 9000 Won. Het is de op twee na laatste stop op die route. Ga dan naar uitgang 12, de busstop is aan je linkerkant, zoek naar de halte 6011. Plaats je bagage onder in de bus en laat de chauffeur weten dat je naar Hyehwa - Sungkyunkwan (University) wilt gaan. De reis duurt ca. 1 uur tot 1 uur en 20 minuten, dus relax en geniet van het uitzicht. De bus zal ofwel de stops op een monitor aangeven ofwel hardop in het Engels omroepen zodat je kunt volgen waar je bent op de kaart.

2. De halte waar je eruit moet, ligt aan een brede weg. Aan je rechterkant zul je -al passerend- een Family Mart zien en dan onmiddellijk verkeerslichten passeren, waarna de bus 30 meter verderop voor een Watsons winkel zal stoppen. Verzamel je bagage en loop 30 meter terug in de richting waar je vandaan kwam (dus richting de Family Mart die je eerder passeerde).

3. Als je voor de Family Mart staat, zie je aan de overkant van de straat een grote Dunkin' Donuts en een SK Telecom (schuin tegenover). Steek de straat over via het zebrapad en loop de straat tussen de Dunkin' Donuts en SK Telecom in. Je moet nu ongeveer 230 meter doorlopen. Blijf aan de linkerkant, dan zul je een ENO Records en een lingeriewinkel passeren, loop verder en ga na 230 meter naar links. Als het goed is heb je een zijweg bereikt met aan de ene kant een hotdogwinkel en aan de andere kant een Ediva Espresso Coffee shop. Ga deze weg in en loop richting de Family Mart op de hoek. Als je naast de Family Mart staat, kijk dan schuin links/rechtdoor. Recht tegenover de Family Mart zie je een paar restaurantjes, links daarvan is een straatje waar je een wit rond uithangbord met de woorden 'Bong House' zult zien hangen. Welkom, je hebt het gehaald! Ga naar binnen (doe je schoenen uit) en loop naar beneden om je bij de receptie te melden.
 • Waarde voor uw geld 8.5
 • Beveiliging 10.0
 • Plaats 9.3
 • Personeel 8.8
 • Sfeer 8.0
 • Properheid 7.8
 • Faciliteiten 7.8
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.

×