X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Birmingham Central Backpackers

58 Milk Street, Digbeth, Birmingham, Engeland

Kaart & Route


77%Klassement

  • 77%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 82%Plaats
  • 81%Personeel
  • 76%Sfeer
  • 71%Properheid
  • 74%Faciliteiten

Vertaald door Google Ons adres is 58 Coventry Street, Digbeth, Birmingham B5 5NH. We zijn op de hoek van Coventry Street en Milk straat net buiten de Digbeth High Street, op slechts vijf minuten lopen van het Bull Ring Shopping Centre.

Van Digbeth Coach Station. Hoofd uit de hoofdingang van het busstation bij de Star Bucks. Sla rechtsaf en hoofd naar beneden Digbeth High Street. Zodra u de eerste zebrapad bij Rea straat hebben gekruist, steek de voetgangersoversteekplaats van de high street. U ziet Subway is aan de andere kant van de weg. U bereikt dan de hoek van Milk Street en de high street. The Big Bulls Head pub ligt op de hoek. Hoofd naar beneden Melk straat en neem de eerste straat links, we zijn op de hoek.

Van New Street Station: Loop het station op de begane grond. Steek de straat naar de Boots apotheek. Sla linksaf en loop door de tunnel. Wanneer je uit de andere kant vindt u Street Station Moor overkant van de straat en een enorm gebouw met zilver reflectoren erop aan uw rechterkant ziet. Dit is de Selfridges gebouw. Volg de Selfridges bouwen rond het houden van het aan uw rechterkant. Als je om de hoek vindt u een grote kerk en een stoplicht te zien. Sla linksaf bij de straat, dit is de Digbeth High Street. Loop de 4 straten en sla linksaf bij Milk Street. Wij zijn een straat verderop aan de linkerkant op de hoek van Coventry en Milk Street.

Van Moor Street Train Station: Loop Moor Street Train Station naar links. Ga rechtdoor richting de Moor Street Car Park. Ga rechts bij de parkeerplaats langs de straat richting de grote kerk met de zilveren disked gebouw aan uw rechterhand. Sla linksaf bij de Digbeth High Street en loop vier straten. Sla rechtsaf bij de straat net voorbij de Subway broodjeszaak en waar de witte en zwarte bord wijst naar Birmingham Central Backpackers bij Milk Street (de Big Bulls Head Pub en Zuid-Birmingham College zal zijn op de hoek.) Loop een straat naar Coventry Straat waar u een paarse en blauwe gebouw vinden. Dit is Birmingham Central Backpackers!

Vanaf het vliegveld kunt u een trein, dat is ongeveer 15 minuten naar New Street Station nemen. Daarna volg je de aanwijzingen hierboven. U kunt ook de 900 bus nemen vanaf de luchthaven naar Digbeth Coach Station (National Express) in het centrum van de stad. Stap uit bij de Digbeth Coach Station halte. Steek de hoofdstraat richting de Subway restaurant. Sla linksaf bij Milk Street, dit is de straat tussen The Big Bulls Head pub en de Zuid-Birmingham College. Wij zijn gevestigd een straat naar beneden aan de linkerkant.

Van de Mega Bus Stop: Ga de straat verwijderd van de Bannatynes ​​naar de hoge witte appartementencomplex genaamd de Masshouse. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf. Dit is Moor Straat Queensway. Loop naar het gebouw met de zilveren schijven op de buitenkant en Moor Street station en sla linksaf bij het. Vervolgens steekt de weg over en ga rechtsaf de straat genaamd Moor Straat Queensway en loop naar de grote kerk. Op de Digbeth High Street linksaf. Loop 4 straten naar Milk Street (Big Bulls Head Pub en Zuid-Birmingham College zal worden op het kruispunt.) Sla linksaf Melk straat en loop een straat naar Coventry Street. Wij zijn de blauwe en paarse gebouw aan Coventry Street en Milk Street!

NEC: De NEC is toegankelijk voor ons uit de bus, bus, of trein. Zowel het busstation en de bus voor de NEC zijn een paar minuten lopen van het hostel. Je kunt niet winnen voor het gemak! Anders kunt u lopen naar New Street Station in 7 minuten en neem de trein.