Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Birmingham Central Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 8.3
 • Beveiliging 8.0
 • Plaats 7.7
 • Personeel 8.6
 • Sfeer 8.0
 • Properheid 8.1
 • Faciliteiten 7.8

Plaats

58 Milk Street, Digbeth

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Ons adres is 58 Coventry Street, Digbeth, Birmingham B5 5NH. We zijn op de hoek van Coventry Street en Milk Street vlak bij de Digbeth High Street, op slechts vijf minuten lopen van het Bull Ring Shopping Centre.

Van Digbeth Coach Station. Hoofd uit de hoofdingang van het busstation bij de Star Bucks. Sla rechtsaf en hoofd naar beneden Digbeth High Street. Zodra je de eerste zebrapad zijn overgestoken bij Rea straat, steek de voetgangersoversteekplaats van de high street. U zult zien Subway is aan de andere kant van de weg. U zult dan bereikt de hoek van Milk Street en de grote straat. The Big Bulls Head pub ligt op de hoek. Hoofd naar beneden Milk Street en neem de eerste straat links, we zijn op de hoek.

Van New Street Station: Loop van het station op de begane grond. Steek de straat over naar de Boots apotheek. Draai links en loop door de tunnel. Wanneer je uit de andere kant vindt u Moor Street Station te zien aan de overkant en een enorm gebouw met zilver reflectoren op het aan uw rechterhand. Dit is de Selfridges gebouw. Volg de Selfridges gebouw rond het houden van het aan uw rechterhand. Als je om de hoek vindt u een grote kerk en een stoplicht te zien. Sla linksaf bij de straat, dit is de Digbeth High Street. Loop 4 straten en sla linksaf bij Milk Street. Wij zijn een straat verderop aan de linkerkant op de hoek van Coventry en Milk Street.

Van Moor Straat Treinstation: Loop van Moor Straat Station naar links. Ga rechtdoor richting de Moor Street Car Park. Ga rechtsaf bij de parkeerplaats langs de straat richting de grote kerk met de zilveren disked gebouw aan uw rechterhand. Sla linksaf bij de Digbeth High Street en loop vier straten. Sla rechtsaf bij de straat net voorbij de Subway broodjeszaak en waar de witte en zwarte bord wijst naar Birmingham Central Backpackers bij Milk Street (de Big Bulls Head Pub en Zuid-Birmingham College zal op de hoek.) Loop de ene straat naar Coventry straat waar u een paarse en blauwe gebouw zal vinden. Dit is Birmingham Central Backpackers!

Vanaf het vliegveld kunt u een trein die is ongeveer 15 minuten naar New Street Station nemen. Daarna volg je de aanwijzingen hierboven. U kunt ook de 900 bus vanaf de luchthaven naar Digbeth Coach Station (National Express) in het centrum van de stad. Stap uit bij de Digbeth Coach Station stop. Kruis over de hoofdstraat richting de Subway restaurant. Sla linksaf bij Milk Street, dit is de straat tussen The Big Bulls Head pub en de Zuid-Birmingham College. Wij zijn gevestigd een straat naar beneden aan de linkerkant.

Van de Mega Bus Stop: Ga de straat verwijderd van de Bannatynes ​​naar de hoge witte appartementencomplex genaamd de Masshouse. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf. Dit is Moor Straat Queensway. Loop naar het gebouw met de zilveren schijven op de buitenkant en Moor Straat station en sla linksaf bij het. Vervolgens steekt u over de weg en ga rechtsaf de straat genaamd Moor Straat Queensway en loop naar de grote kerk. Aan het Digbeth High Street linksaf. Loop 4 straten naar Milk Street (Big Bulls Head Pub en Zuid-Birmingham College zal worden op het kruispunt.) Sla linksaf Milk Street en loop door een straat naar Coventry Street. Wij zijn de blauwe en paarse gebouw aan Coventry Street en Milk Street!

NEC: De NEC is toegankelijk voor ons uit de bus, bus of trein. Zowel het busstation en de bus voor de NEC zijn een paar minuten lopen van het hostel. Je kunt niet winnen voor het gemak! Anders kun je wandelen naar New Street Station in 7 minuten en neem de trein.
 • Waarde voor uw geld 8.3
 • Beveiliging 8.0
 • Plaats 7.7
 • Personeel 8.6
 • Sfeer 8.0
 • Properheid 8.1
 • Faciliteiten 7.8
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.

×