X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Big Apple Hostel

Akbiyik Caddesi Bayramfirin Sok no:12, Sultanahmet, Istanbul, Turkije

Kaart & Route


99%Klassement

  • 100%Waarde voor uw geld
  • 100%Beveiliging
  • 97%Plaats
  • 98%Personeel
  • 98%Sfeer
  • 100%Properheid
  • 100%Faciliteiten

Hoe vind ik de Big Apple?

Vanaf vliegveld Ataturk
Kom je aan in Istanbul op het vliegveld Ataturk, het vliegveld aan de Europese kant van de stad, dan kunnen we je ophalen. Tussen 09.00 uur en 21.00 uur betaal je 12 euro en daarna kost het 15 euro. Dit geld alleen maar tot acht personen. Wil je opgehaald worden, wacht bij de Informatiebalie 1, bij de �Meeting Point�. We komen je halen als je op tijd mailt of doorbelt, met welke maatschappij je vliegt, je vluchtnummer, de aankomstdatum en �tijd.
Laat het ons a.u.b. 24 uur van tevoren weten.

Vanaf vliegveld Sabiha Gokcen
Dit vliegveld ligt aan de Aziatische kant van Istanbul. Voor 40 euro halen wij je op tussen 09.00 uur en 21.00 uur. Na deze tijd kost het 50 euro. Deze kosten gelden tot acht personen. Dit is de goedkoopste en betrouwbaarste manier om in de oude stad te komen.

Je kunt ook met de Shuttle Bus, Havas Bus, vanuit het vliegveld naar de stad komen. Of de tram/metro naar Aksaray. Daar moet je overstappen naar Sultanahmet. De tram/metro rijdt tussen 06.00 uur en 23.30 uur �s avonds. Volg daarna de routebeschrijving �Te voet vanaf de tram�.

Bus
Bij het eindstation van de bus steek je de straat over, via de voetgangerstunnel die onder de weg doorgaat. Daarna zie je aan de overkant nog een tramstation Yusuf Pasa. Neem hier de tram naar halte �Sultanahmet�. Let wel op dat je de juiste richting neemt.

Te voet vanaf de tram
Stap uit bij halte �Sultanahmet�. Loop berg af tot aan de kiosk van de Tourist Information. Hier kunnen ze je precies vertellen hoe je bij de Big Apple moet komen. Als ze gesloten zijn loop door het park, richting de Blauwe Moskee. Laat de moskee rechts liggen. Volg de weg naar beneden tot aan het Blue Hotel, Ma Vie. Ga hier rechtsaf en neem de eerste links. Daar zie je verschillende tapijtenwinkels. Volg de weg verder naar beneden en neem de eerste straat links en dan da eerste rechts. Daar zie je een uithangbord met het logo van de Big Apple.
Kun je het niet vinden, bel ons gewoon en we komen je halen.

Trein
We halen je gratis op als je aankomt op het Sirkeci trein station in Istanbul. Laat ons weten wanneer je aankomt en wij zorgen dat we klaarstaan om je naar het hostel te brengen. We kunnen natuurlijk niet blijven wachten als je een lange vertraging oploopt.
Je kunt ook tegenover de uitgang van het treinstation de tram nemen naar de halte �Sultanahmet�. Volg daarna de bovenstaande aanwijzigingen.

Boot
Kom je met de boot en kom je aan in de haven van Karakoy, laat het ons weten en we komen je gratis ophalen. Je kunt ook de Galatabrug oversteken en de tram naar halte �Sultanahmet� nemen. Volg daarna de bovenstaande aanwijzigingen.

Pas op!
Laat je niet misleiden door mensen die je aanspreken met het verhaal dat ze mooiere en betere verblijfplaatsen weten in Istanbul. De meeste van deze mensen werken op provisiebasis en trekken zich niets aan van kwaliteit van het onderkomen. Het gaat hen alleen om het percentage dat zij krijgen als je met hun meegaat.