X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Best Rio Hostel

Rua Ministro Alfredo Valad�ao 36, Copacabana, Rio de Jenerio, Brazilië

Kaart & Route


69%Klassement

  • 60%Waarde voor uw geld
  • 70%Beveiliging
  • 75%Plaats
  • 85%Personeel
  • 65%Sfeer
  • 65%Properheid
  • 60%Faciliteiten

Vertaald door Google Hoe hier te komen


Vanaf de internationale luchthaven Galeo (GIG):

De beste en makkelijkste optie is om een ​​taxi te nemen. Afhankelijk van de tijd, moet het kosten tussen de R $ 40,00 - R $ 50,00.
Aanwijzingen voor Taxi: toon Gewoon of vertel de chauffeur ons adres in Copacabana en zij zullen weten waar te gaan. Wij zijn tussen met Rua Siqueira Campos 'en Rua Figueiredo de Magalhes buurt van de Copa D'Or Ziekenhuis.

Een goedkopere optie is de 'echte' bus. Loop de aankomsthal gaat u rechtsaf langs de wachtende taxi's en kijk uit voor de luchthaven bushalte. Het kost ongeveer 6 reais en de chauffeur spreekt Engels. Het gaat langs de hoofdweg naar het strand van Copacabana - 'Avenida Atlantica. Vragen om te stoppen bij 'Rua Figueiredo de Magalhes' (straatnaam). Loop deze straat ('Rua Figueiredo de Magalhes 3 blok van het strand en een litlle beetje voordat je de Copa D'Or Ziekenhuis ziet u aan uw rechterhand onze straat' Rua Ministro Alfredo Valado

Vanuit de Santos Dumont Domestic Airport (SDU):

De beste en makkelijkste optie is om een ​​taxi te nemen. Afhankelijk van de tijd, moet het kosten tussen de R $ 25,00 - R $ 35,00.
Aanwijzingen voor Taxi: toon Gewoon of vertel de chauffeur ons adres in Copacabana en zij zullen weten waar te gaan. Vragen om te stoppen bij 'Rua Figueiredo de Magalhes (straatnaam). We zijn op 'Rua Ministro Alfredo Valado nabij' Figueiredo de Magalhes straat, 3 blok van het strand en een litlle beetje voordat je de Copa D'Or Ziekenhuis.

Een goedkopere optie is de 'echte' bus. Loop de aankomsthal gaat u rechtsaf langs de wachtende taxi's en kijk uit voor de luchthaven bushalte. Het kost ongeveer 6 reais en de chauffeur spreekt Engels. Het gaat langs de hoofdweg naar het strand van Copacabana - 'Avenida Atlantica. Vragen om te stoppen bij 'Rua Figueiredo de Magalhes straatnaam). Loop deze straat ('Rua Figueiredo de Magalhes 3 blok van het strand en een litlle beetje voordat je de Copa D'Or Ziekenhuis ziet u aan uw rechterhand onze straat' Rua Ministro Alfredo Valado

Vanaf het busstation Novo Rio:

Weer de beste en makkelijkste optie is om een ​​radio taxi nemen van net buiten het busstation. U betaalt een vast bedrag aan de balie. Het zal ongeveer R $ 30,00 kostte om naar Copacabana. Aanwijzingen voor taxi: toon Gewoon of vertel de chauffeur ons adres in Copacabana en zij zullen weten. Werden op de hoek Rua Figueiredo de Magalhes een litlle beetje voordat je de Copa D'Or Ziekenhuis. Een andere optie is om de 'echte' bus nemen vanaf de voorzijde van het busstation. Zijn goedkoper, maar duurt veel langer. Het kost R $ 4,00 en de chauffeur spreekt Engels. Loop langs de taxistandplaats net buiten het station en wachten op de bus aan de kant van de tegenovergestelde weg. Ze rijden elke 15 minuten en stopt op het belangrijkste strand weg (Av. Atlantica Vraag om te stoppen bij 'Rua Figueiredo de Magalhes (straatnaam). Loop deze straat (Rua Figueiredo de Magalhes) 3 blok van het strand en een litlle beetje voordat je de Copa D'Or Ziekenhuis ziet u aan uw rechterhand onze straat 'Rua Ministro Alfredo Valado

Alternatief, loop naar de andere kant van het station en loopt over de weg, langs de taxi's, en de vangst een bus naar 'Copacabana', waarvan de meeste langs 'Rua Barata Ribeiro'. Kijk uit voor 'Rua Figueiredo de Magalhes aan uw rechterhand en krijg daar af. U zult lopen richting Copa D'Or ziekenhuis onze straat is twee blokken van daar je zal zien door uw rechterhand het een teken van onze straat 'Rua Ministro Alfredo Valado

Van Anywhere U bent aangekomen, kunt u reserveren Onze Transfer Service Stuur ons je vlucht of bus Details En wij sturen u de prijs!

Kijken uit naar uw komst!!