Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Best Rio Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Plaats

Rua Ministro Alfredo Valadao 36, Copacabana

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Hoe kom je er


Vanaf de internationale luchthaven Galeo (GIG):

De beste en makkelijkste optie is om een ​​taxi te nemen. Afhankelijk van de tijd, moet het kosten tussen R $ 40,00 - R $ 50,00.
Aanwijzingen voor Taxi: Gewoon laten zien of vertellen de chauffeur ons adres in Copacabana en zij zullen weten waar te gaan. Wij zijn tussen met Rua Siqueira Campos 'en Rua Figueiredo de Magalhes buurt van de Copa D'Or Ziekenhuis.

Een goedkopere optie is de 'echte' bus. Loop van de aankomsthal, rechtsaf langs de wachtende taxi's en kijk uit voor de luchthaven bushalte. Het kost ongeveer 6 reais en de chauffeur spreekt Engels. Het gaat langs de hoofdweg naar het strand van Copacabana - 'Avenida Atlantica. Vragen om te stoppen bij 'Rua Figueiredo de Magalhes' (straatnaam). Loop deze straat ('Rua Figueiredo de Magalhes 3 blok van het strand en een litlle beetje voordat je de Copa D'Or Ziekenhuis ziet u aan uw rechterhand onze straat' Rua Ministro Alfredo Valado

Uit de Santos Dumont Domestic Airport (SDU):

De beste en makkelijkste optie is om een ​​taxi te nemen. Afhankelijk van de tijd, moet het kosten tussen R $ 25,00 - R $ 35,00.
Aanwijzingen voor Taxi: Gewoon laten zien of vertellen de chauffeur ons adres in Copacabana en zij zullen weten waar te gaan. Vragen om te stoppen bij 'Rua Figueiredo de Magalhes (straatnaam). We zijn op 'Rua Ministro Alfredo Valado buurt' Figueiredo de Magalhes straat, op 3 blokken van het strand en een litlle beetje voordat je de Copa D'Or Ziekenhuis.

Een goedkopere optie is de 'echte' bus. Loop van de aankomsthal, rechtsaf langs de wachtende taxi's en kijk uit voor de luchthaven bushalte. Het kost ongeveer 6 reais en de chauffeur spreekt Engels. Het gaat langs de hoofdweg naar het strand van Copacabana - 'Avenida Atlantica. Vragen om te stoppen bij 'Rua Figueiredo de Magalhes straatnaam). Loop deze straat ('Rua Figueiredo de Magalhes 3 blok van het strand en een litlle beetje voordat je de Copa D'Or Ziekenhuis ziet u aan uw rechterhand onze straat' Rua Ministro Alfredo Valado

Vanaf het busstation Novo Rio:

Weer de beste en makkelijkste optie is om een ​​radio-taxi te nemen van net buiten het busstation. U betaalt een vaste vergoeding aan de balie. Het kost ongeveer R $ 30,00 naar Copacabana te krijgen. Aanwijzingen voor taxi: Gewoon laten zien of vertellen de chauffeur ons adres in Copacabana en zij zullen weten. Waren op de hoek van de Rua Figueiredo de Magalhes een litlle beetje voordat je de Copa D'Or Ziekenhuis. Een andere optie is om de 'echte' bus vanaf de voorzijde van de autobus station. Zijn goedkoper, maar duurt veel langer. Het kost R $ 4,00 en de chauffeur spreekt Engels. Loop langs de taxistandplaats net buiten het station en wacht op de bus aan de kant van de tegenovergestelde weg. Ze rijden elke 15 minuten en zal stoppen op de hoofdweg naar het strand (Av. Atlantica Vraag om te stoppen bij 'Rua Figueiredo de Magalhes (straatnaam). Loop deze straat (Rua Figueiredo de Magalhes) 3 blok van het strand en nog een scheutje beetje voordat je de Copa D'Or Ziekenhuis ziet u aan uw rechterhand onze straat 'Rua Ministro Alfredo Valado

Als alternatief, loop naar de andere kant van het station en lopen over de weg, langs de taxi's, en vangen een bus naar 'Copacabana', waarvan de meeste langs 'Rua Barata Ribeiro'. Kijk uit voor 'Rua Figueiredo de Magalhes aan uw rechterhand en krijg er af. U zult lopen richting Copa D'Or ziekenhuis onze straat is twee blokken van daar je zult zien door uw rechterhand het een teken van onze straat 'Rua Ministro Alfredo Valado

Van waar je ook bent aangekomen kunt u boeken Ons Transfer Service Stuur ons je vlucht of bus gegevens in en wij sturen u de prijs!

Naar uit u te mogen verwelkomen

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.