X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Best Island Hostel

Cankurtaran Mah.Kutlugun Sok.no 5 Sultanahmet Ista, Istanbul, Istanbul, Turkije

Kaart & Route


80%Klassement

  • 84%Waarde voor uw geld
  • 79%Beveiliging
  • 97%Plaats
  • 82%Personeel
  • 78%Sfeer
  • 71%Properheid
  • 69%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het vliegveld:
De meest voorkomende en goedkope manier is om de metro te nemen naar de 'Aksaray' stop, dat is de laatste halte. Verlaat het metrostation en passeren de afslag naar het tramstation (Aksaray) is daar aansluiten. Neem de tram en stap uit bij Sultanahmet Stop en volg de lijn naar beneden naar St. Sophia (Rode Moskee), langs verschillende restaurants en het infokantoor aan de rechterkant. Steek de straat over op het kruispunt en verkeerslichten en ga de binnenplaats tussen St. Sophia aan uw linkerhand en de Blauwe Moskee aan uw rechterhand. Neem de eerste straat links bij de taxistandplaats en volg helemaal naar beneden en ga rechts op het einde van de straat. Wij zullen voor u klaar 200m verderop aan de rechterkant van de straat.

U kunt ook in de laatste halte van de metro (Aksaray) kunt u taxi en vraag de chauffeur om u naar Sultanahmet Four Seasons Hotel (het enige 5-sterren hotel in de buurt). We zijn 200 meter verderop in de straat aan de rechterkant.

U kunt ook een bus nemen naar de luchthaven. Wanneer je aankomt op de luchthaven, vraag dan bij de informatiebalie voor de Havas Bus Stop en neem de bus naar het Taksim-plein en vanaf daar kunt u een taxi nemen en vraag de chauffeur om u naar Sultanahmet Four Seasons Hotel (het enige 5-sterren hotel rond). We zijn 200 meter verderop in de straat aan de rechterkant.