X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Bell Rooms

Zvonarska 5, Ljubljana, Slovenië

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Als je met de bus kunt u de stadsbus nemen vanaf het centraal station en het busstation nummer # 2 richting Nove Jarse of # 27 richting Rudnik. U rijdt met de bus voor 6 stations en stap uit bij station Gornji trg. Dan terug naar Ljubljanica rivier loop je en loop langs de rivier (stroomopwaarts). Laat de brug of de hoofdstraat niet oversteken. Zodra u de rivier volgen die het nodig heeft om op uw rechterhand. Dan moet je de vierde straat linksaf en lopen tot het laatste blok op Zvonarska straat. Entree wordt geconfronteerd burchtheuvel.

Als je te voet van de belangrijkste bus-en treinstation duurt het ongeveer 20 minuten. Zodra u de belangrijkste trein-of busstation u recht op straat slaat u af te sluiten: Miklošičeva cesta zodra je op deze straat ziet u in de verte roze kerk. Je loopt naar de kerk en steek de rivier over Triple brug. U loopt langs de rivier tot eerste stoplicht. U steekt de straat over en verder langs de rivier. River moet worden op uw rechterhand. Zodra je de rivier volgt u nodig hebt om de vierde straat linksaf en lopen tot het laatste blok op Zvonarska straat. Entree wordt geconfronteerd burchtheuvel.

We kunnen regelen taxi vanaf de luchthaven van Ljubljana voor 30 €. In dit geval laat het ons weten op voorhand. Op de luchthaven kunnen ze in rekening brengen tot 50 €.