X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Bell Rooms

Zvonarska 5, Ljubljana, Slovenië

Kaart & Route


91%Klassement

  • 90%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 90%Personeel
  • 90%Sfeer
  • 100%Properheid
  • 90%Faciliteiten

Vertaald door Google Als je met de bus kunt u de stadsbus te nemen van het centraal station en het busstation nummer # 2 richting Nove Jarse of # 27 richting Rudnik. U rijdt met de bus voor 6 stations en stapt u uit bij station Gornji trg. Dan terug loop je naar Ljubljanica rivier en een wandeling langs de rivier (stroomopwaarts). Weet de brug of de hoofdstraat niet kruisen. Zodra u de rivier die het nodig heeft om op uw rechterhand. Dan moet je de vierde straat links draaien en lopen tot het laatste blok op Zvonarska straat. Ingang wordt geconfronteerd burchtheuvel.

Als je te voet van de belangrijkste bus-en treinstation duurt ongeveer 20 minuten. Zodra u de belangrijkste trein-of busstation slaat u rechtsaf naar straat af te sluiten: Miklošičeva cesta als je eenmaal op deze straat ziet u in de verte roze kerk. Je loopt naar de kerk en steek de rivier over Triple brug. U loopt langs de rivier tot aan eerste stoplicht. U steekt de straat over en verder langs de rivier. Rivier moet op uw rechterhand. Zodra je de rivier moet je de vierde straat links draaien en lopen tot het laatste blok op Zvonarska straat. Ingang wordt geconfronteerd burchtheuvel.

Wij kunnen taxi regelen van Ljubljana luchthaven voor 30 €. In dit geval laat het ons weten op voorhand. Op de luchthaven kunnen ze in rekening brengen tot 50 €.