X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Bela Guesthouse

Rua Francisco Velhinho Correia, Lote 9, Lagos, Portugal

Kaart & Route


88%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 92%Beveiliging
  • 84%Plaats
  • 92%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 92%Properheid
  • 88%Faciliteiten

Vertaald door Google Met de auto: Als de gast vindt belangrijkste avenue van Lagos, de gast moet rechtdoor, steek de brandweerkazerne totdat hij vindt een rotonde met een structuur die lijkt op een bal in het midden. De gast moet dan de derde bestaan ​​en ga rechtdoor totdat hij een andere rotonde komt en neem dan de eerste bestaan ​​en ga rechtdoor. Vervolgens moet de gast rechtdoor gaan tot hij nog een rotonde komt en neem de derde. De gast zal vinden dan het condominium van Villas.

Te voet: Zodra de gast vindt belangrijkste avenue van Lagos hij moet rechtdoor gaan, langs de brandweerkazerne totdat hij vindt een rotonde met een structuur die lijkt op een bal in het midden. De gast moet dan de derde bestaan ​​en ga rechtdoor totdat hij een andere rotonde komt en neem dan de eerste bestaan ​​en ga rechtdoor. Vervolgens moet de gast rechtdoor gaan tot hij nog een rotonde komt en neem de derde. De gast zal vinden dan het condominium van Villas.

Met de bus: Zodra de gast vindt belangrijkste avenue van Lagos de gast moet rechtdoor, langs de brandweerkazerne totdat hij vindt een rotonde met een structuur die lijkt op een bal in het midden. De gast moet dan de derde bestaan ​​en ga rechtdoor totdat hij een andere rotonde komt en neem dan de eerste bestaan ​​en ga rechtdoor. Vervolgens moet de gast rechtdoor gaan tot hij nog een rotonde komt en neem de derde. De gast zal vinden dan het condominium van Villas.

Met de trein: Bij het verlaten van de trein, moet de gast passeren de jachthaven tot hij een brug. Na het oversteken van de brug, moet de gast linksaf en ga rechtdoor op de laan. Voorbij het fort, een heuvel en langs de brandweerkazerne totdat hij vindt een rotonde met een structuur die lijkt op een bal in het midden. De gast moet dan de derde bestaan ​​en ga rechtdoor totdat hij een andere rotonde komt en neem dan de eerste bestaan ​​en ga rechtdoor. Vervolgens moet de gast rechtdoor gaan tot hij nog een rotonde komt en neem de derde. De gast zal vinden dan het condominium van Villas.