X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Beijing Downtown Backpackers

No. 85, Nanluogu Alley, Dongcheng District, Beijing, China

Kaart & Route


88%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 84%Beveiliging
  • 96%Plaats
  • 89%Personeel
  • 84%Sfeer
  • 87%Properheid
  • 86%Faciliteiten

Vertaald door Google Onze backpackers hostel is gelegen in het centrum van de stad binnen de HuTong gebied en het metrostation ligt op slechts 5 minuten lopen.

Hoe er te komen
Vanaf het vliegveld
Met de bus: Neem airport express naar Dongzhimen (25RMB). Neem dan bus 107 naar Bao Chao Hutong, dat is de 6e halte (1RMB). Wanneer je uit de bus, de straat oversteken en gaan lopen in de richting die de bus kwam. Je nodig hebt om uit te kijken naar een weg rechts die Nan Luo Gu Xiang. Het hostel is een 3-4 minuten Walkdown deze drukke Hutong straat en is gelegen aan de rechterkant.
Taxi vanaf het vliegveld rond 100RMB
Van het centraal station
. Met de bus: Neem bus 104 naar Bei Bing Ma Si (1RMB) deze weg loopt parallel aan Nan Luo Gu Xiang, steek de weg over en neem een ​​van de steegjes om het te bereiken.
Taxi vanaf Centraal station rond 40RMB.
Van West treinstation
Met de bus: Neem bus 623 naar Luoguxiang, Nan Luo Gu Xiang is overkant van de weg.
Neem de metro: Neem line9 vorm Beijing West treinstation naar Baishiqiaonan, dan tranfer lijn 6, uitstappen bij Nanluoguxiang.
Taxi uit West Station rond 50rmb.
Vanuit het zuiden station
Neem de metro: Neem line4 vorm Beijing zuiden treinstation naar Pinganli, dan line6 overdragen, uitstappen bij Nanluoguxiang.

Airport pick-up service: We zullen een gratis ophaalservice bieden voor elke reservering als uw verblijf bij ons is langer dan 5 dagen. Deze is beschikbaar voor degenen die (minder dan 6 personen) verblijf bij ons voor 5 opeenvolgende nachten of meer als je een hele eigen room.Not voor verspreide bedden in dormitory.you hoeft alleen maar te 20/50RMB betalen voor de tol en parkeergeld geboekt ( 11rmb/hour). Gelieve ons te informeren over uw vluchtnummer en de landing 3 dagen voor aankomst. Houd er rekening mee dat als we wachten tot je meer dan een half uur, moet u het parkeertarief betalen.

Dank je wel!