X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Bed and Breakfast Alla Vucciria

Via Coltellieri, 46, Palermo, Sicily, Italië

Kaart & Route


98%Klassement

  • 98%Waarde voor uw geld
  • 95%Beveiliging
  • 98%Plaats
  • 100%Personeel
  • 100%Sfeer
  • 98%Properheid
  • 93%Faciliteiten

Vertaald door Google Wij adviseren: print deze informatie's

Vanaf het treinstation (15 minuts/890 meter) lopen:

Gelieve starten vanaf Giulio Cesare plein, ga dan naar de Via Roma en na 700 meter, bij de eerste stoplichten op de rechterzijde, lopen 20 meter en de eerste straat afslag op de linksen-kant, rechtdoor in voor je, na 80 meter ziet u het plein van de markt 'Vucciria' vinden, over het plein (50 meter) neemt de rechter straat en je zal in de Via Coltellieri, na 60 meter, op de linker kant, zal u de toegangsdeur bevindt zich op nummer 46.

Vanaf het treinstation (5 minuts/1050 meter) met de auto:

Gelieve starten vanaf Giulio Cesare plein, ga dan naar de Via Roma en na 700 meter, bij het eerste licht rechtdoor en na 250 meter slaat u aan de rechterzijde in de San Domenico-plein, parkeer uw auto of laat de taxi in de buurt van de ' Caffè San Domenico Discesa San Domenico ', buurt vindt u tabakswinkel naast het straatje met de naam vind' B & B alla Vucciria 'turn lopen binnenkant voet en in de muur tegenover je onze vlag vinden' aan de rechterzijde naar aanleiding van de straat en na 25 meter aan de rechterkant vindt u de burgerzin nummer 46 van de Via Coltellieri.

Van de haven met de auto / voet (1000 meters/15 minuten lopen / 5 minuten auto):

Verlaat de haven naar links in de Via Francesco Crispi, na 250 meter bent u op een rotonde en zet de rechterzijde in de Via Cavour, na 300 meter en 20 meter voor de stoplichten aan de linkerkant ( Via Antonio Cagini), het is een kleine straat en meet 300 meter, en het eindigt in San Domenico-plein, maar met de auto moet je daar stoppen. Vind hier de 'Caffè San Domenico', vlakbij vindt u een tabakswinkel naast het straatje genaamd 'Discesa San Domenico', loop naar binnen te voet en in de muur voor jou, je onze vlag 'B & B alla Vucciria vinden 'met de juiste indicator, zet de rechterzijde na de straat en na 25 meter aan de rechterkant vindt u de burgerzin nummer 46 van de Via Coltellieri vinden.

Vanaf de luchthaven van Palermo - Punta Raisi "Falcone Borsellino" (45 minuts/31, 5 km) met de bus:

Deze dienst start vanaf 05:00 en na 06:30 is elke 30 minuten en eindigen bij het laatste vliegtuig is geland (12:00). Neem een ​​bus van het bedrijf "Prestia & Comandè" (6,20 euro) zal achterlaten op de Giulio Cesare Square (centraal station) van hier, volg dan de instructies van het station.

Vanaf de luchthaven van Palermo - Punta Raisi "Falcone Borsellino" (57 minuts/31, 5 km) met de trein:

Deze dienst is elke 30 minuten (5,80 euro per persoon). Neem een ​​trein onder de grond van de luchthaven, ga er met de lift, zal het u laten op het station, uit te halen dient u de instructies van het station

Met de taxi 35,00 / 40,00 Euro 'Adriana Viaggi' Vraag me om reserve een auto.

Met de auto, vanaf:
Messina / Catania / Agrigento / Caltanissetta / Enna / Ragusa / Siracusa / Aeroporto di Catania;

Verlaat de snelweg bij de eerste rotonde, gaan op de rechterzijde, vindt u vermelding in Oreto straat, gaan altijd rechtdoor voor 2,5 km, alleen wanneer u op de rechter of aan de linkerkant te schakelen, kiest u de rechterzijde. Na 80 meter ziet u Giulio Cesare plein vinden, draaien er omheen en na een stoplicht vindt u de Roma straat te vinden, volg dan de instructies van het station met de auto.

Met de auto, vanaf:
Trapani / Mazara del Vallo / Marsala / Segesta / Scopello / San Vito Lo Capo / Aeroporto 'Falcone Borsellino di Punta Raisi;

Verlaat de snelweg bij afslag genaamd "Sferracavallo-Mondello", na "Mondello" richting, na 5,8 km bent u in Margherita di Savoia Avenue (een straat met bomen), gaat u naar rechts, tegenover Mondello strand en ga rechtdoor 5,9 km, zal u over de "Favorita Park" voorheen Royal Park, voor zover je zult een muur vinden. Kies de straat in de buurt van de muur aan de linkerkant, en na 150 meter nemen op de rechterzijde, na 400 meter ziet u een muur voor u te vinden, het is de 'Tentoonstelling van de Middellandse Zee "van Palermo. Nemen op uw rechterzijde en na 100 meter slaat u aan de linkerkant, rechtdoor en je zal hebben op uw verliet de "Tentoonstelling van de Middellandse Zee" voor zover de verkeerslichten, dat vindt u na 400 meter. Ga rechtdoor in Monte Pellegrino Street, volg het zover volgende verkeerslichten, waar u gaat aan de rechterzijde. U zal worden tot de brug van de spoorweg voor 50 meter en je gaat aan de linkerkant, rechtdoor en na 250 meter ziet u aan de rechterkant de "Borbonische Gevangenis" (15de eeuw), bent u in de juiste manier, naar aanleiding van de straat vindt u na 500 meter aan uw linkerhand de haven van Palermo. In deze straat, Francesco Crispi Street, stopt u in een stoplicht waar (links) is de hoofdingang van de haven. Na 250 meter bent u op een rotonde en zet de rechterzijde in de Via Cavour, na 300 meter en 20 meter voor de eerste stoplichten gaat u aan de linkerkant (Antonio Cagini Street), het is een kleine straat en meet 300 meter, en het eindigt in San Domenico-plein, maar met de auto moet je daar stoppen. Vind hier de 'Caffè San Domenico', buurt vindt u een tabakswinkel naast het straatje genaamd 'Discesa San Domenico', loop naar binnen te voet 10 meter, zet de rechterzijde na de straat en na 25 meter aan te de rechterzijde vindt u de burgerzin nummer 46 van de Via Coltellieri vinden.