Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bed and Breakfast Alla Vucciria

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 9.4
 • Beveiliging 9.4
 • Plaats 9.7
 • Personeel 9.7
 • Sfeer 9.1
 • Properheid 9.7
 • Faciliteiten 9.1

Plaats

Via Coltellieri, 46

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Wij adviseren: print deze informatie

Vanaf het station (15 minuts/890 meter) lopen:

Gelieve starten vanaf Giulio Cesare Square, ga dan naar de Via Roma en na 700 meter, bij de eerste stoplichten slaat u op de rechterkant, lopen 20 meter en de eerste straat afslag op de linksen kant, rechtdoor in voor je, na 80 meter ziet u het plein van de markt 'Vucciria', over het plein (50 meter) te vinden neemt u de rechter op straat en je zal in de Via Coltellieri, na 60 meter aan de linkerkant kant, zal u de toegangsdeur bevindt zich op nummer 46.

Vanaf het station (5 minuts/1050 meter) met de auto:

Gelieve starten vanaf Giulio Cesare Square, ga dan naar de Via Roma en na 700 meter, bij het eerste licht rechtdoor en na 250 meter slaat u aan de rechterzijde in de San Domenico-plein, parkeer uw auto of laat de taxi in de buurt van de ' caff San Domenico Discesa San Domenico 'buurt vindt u tabakswinkel naast het straatje genaamd vinden' B & B alla Vucciria 'afslag rechts hand lopen binnen op de voet en in de muur voor u onze vlag vinden' rechts voortbeweegt langs de straat en na 25 meter aan de rechterzijde u de burgerlijke nummer 46 van de Via Coltellieri zal vinden.

Vanuit de haven met de auto / voet (1000 meters/15 minuten lopen / 5 minuten auto):

Verlaat de haven naar links in de Via Francesco Crispi, na 250 meter bent u bij een rotonde en sla op de rechterzijde aan de Via Cavour, na 300 meter en 20 meter voor de verkeerslichten slaat u aan de linkerkant ( Via Antonio Cagini), itsa kleine straat en meet 300 meter, en het eindigt in San Domenico Square, maar met de auto moet je stoppen. Vind hier de 'Caff San Domenico', in de buurt vindt u een tabakswinkel naast het straatje met de naam 'Discesa San Domenico' vinden, loop naar binnen te voet en in de muur voor jou, je onze vlag 'B & B alla vinden Vucciria 'met rechts, bocht op de rechterkant na de straat en na 25 meter aan de rechterzijde u de burgerlijke nummer 46 van de Via Coltellieri zal vinden.

Vanaf de luchthaven van Palermo - Punta Raisi 'Falcone Borsellino' (45 minuts/31, 5 km) met de bus:

Deze service starten vanaf 05:00 en na 06:30 is elke 30 minuten en eindigen wanneer de laatste vliegtuig is geland (12:00). Neem een ​​bus van het bedrijf Prestia & Comand (6,20 euro) zal achterlaten op de Giulio Cesare Square (centraal station) van hier, volg dan de instructies van het station.

Vanaf de luchthaven van Palermo - Punta Raisi 'Falcone Borsellino' (57 minuts/31, 5 km) met de trein:

Deze dienst is elke 30 minuten (5,80 euro per persoon). Neem een ​​trein onder de grond de luchthaven, ga daar met de lift, zal het u laten op het station, van te maken volgt u de instructies van het station

Met de taxi 35,00 / 40,00 Euro 'Adriana Viaggi' vragen me om reserve een auto.

Met de auto, vanaf:
Messina / Catania / Agrigento / Caltanissetta / Enna / Ragusa / Siracusa / Aeroporto di Catania;

Verlaat de snelweg bij de eerste rotonde, gaan op de rechterkant, vindt u vermelding in Oreto straat, gaan altijd rechtdoor voor 2,5 km, alleen wanneer je nodig hebt om op de rechter-of aan de linkerkant, kies de rechterzijde. Na 80 meter vindt Giulio Cesare Square, draaien er omheen en na een stoplicht je de Roma straat vindt, volg dan de instructies van het station met de auto.

Met de auto, vanaf:
Trapani / Mazara del Vallo / Marsala / Segesta / Scopello / San Vito Lo Capo / Aeroporto 'Falcone Borsellino di Punta Raisi;

Verlaat de snelweg bij afslag genaamd Sferracavallo-Mondello, na Mondello richting, na 5,8 km bent u in Margherita di Savoia Avenue (een straat met bomen), ga naar rechts, tegenover Mondello strand en ga rechtdoor 5,9 km, zal u over de Favorita Park voorheen Royal Park, zo ver als je een muur zal vinden. Kies de straat in de buurt van de muur aan de linkerkant, en na 150 meter gaat u aan de rechterkant, na 400 meter ziet u een muur te vinden voor je, het is de tentoonstelling van de Middellandse Zee van Palermo . Neem bij uw rechterkant en na 100 meter gaat u op de linkerkant, rechtdoor en u zult aan uw linkerhand de Tentoonstelling van de Middellandse Zee tot aan de verkeerslichten, dat vindt u na 400 meter. Ga rechtdoor in Monte Pellegrino Street, volg het zover volgende verkeerslichten, waar u gaat aan de rechterzijde. U zal worden tot de brug van de spoorweg voor 50 meter en je gaat aan de linkerkant, rechtdoor en na 250 meter ziet u aan de rechterkant de Borbonische Gevangenis (15de eeuw), bent u in de juiste manier, naar aanleiding van de straat vindt u na 500 meter aan uw linkerhand de haven van Palermo. In deze straat, Francesco Crispi Street, stopt u in een stoplicht waar (links) is de hoofdingang van de haven. Na 250 meter bent u bij een rotonde en sla op de rechterzijde aan de Via Cavour, na 300 meter en 20 meter voor de eerste verkeerslichten slaat u aan de linkerkant (Antonio Cagini Street), itsa weinig straat en meet 300 meter, en het eindigt in San Domenico Square, maar met de auto moet je stoppen. Vind hier de 'Caff San Domenico', in de buurt vindt u een tabakswinkel naast het straatje met de naam 'Discesa San Domenico' vinden, loop naar binnen te voet 10 meter, zet de rechterkant na de straat en na 25 meter Op de rechterkant zult u de burgerzin nummer 46 van de Via Coltellieri vinden.
 • Waarde voor uw geld 9.4
 • Beveiliging 9.4
 • Plaats 9.7
 • Personeel 9.7
 • Sfeer 9.1
 • Properheid 9.7
 • Faciliteiten 9.1
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.

×