X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Base Auckland

Corner of Queen St and Darby St, Darby Street, Auckland, Nieuw-Zeeland

Kaart & Route


68%Klassement

  • 61%Waarde voor uw geld
  • 77%Beveiliging
  • 91%Plaats
  • 69%Personeel
  • 60%Sfeer
  • 56%Properheid
  • 61%Faciliteiten

Vertaald door Google Internationale luchthaven:
Eenmaal door de douane, rechtsaf. Dit brengt u naar de bus, shuttle en taxistandplaats gebieden buiten de glazen deuren van het gebouw. De Airbus is op het extreem-rechts, langs de taxistandplaats. Een Airbus vertrekt elke 20 minuten, 24 uur per dag - dit is de goedkoopste rit naar Auckland. Zij zullen u laten vallen op onze deur.

Rijden naar Base Auckland:
Ga naar Queen Street - dit is de hoofdstraat van Auckland en is aangegeven op elke kaart. Het rijden van Queen Street, linksaf Darby Street. Dit is een kleinere straat tussen Victoria en Wellesley Street. U zult zien onze deuropening vijf meter naar beneden Darby St en er is een parkeerplaats 20 meter verderop Darby Street.

Op weg terug naar de luchthaven:
Wanneer u wilt terugkeren naar de luchthaven, vergeet niet om uw Airbus ticket bij de receptie en krijgen onze gereduceerd tarief! De Airbus pick-up ligt aan de overkant van de straat van Base Auckland en draait 24 uur per dag. Shuttles kunt een dag ook geboekt worden voor een specifieke pick-up tijd, 24 uur. U kunt een taxi van en naar de luchthaven, maar het is 22km van het centrum naar de luchthaven het tarief is veel hoger dan een shuttle of Airbus. Als je een taxi te vragen bij de receptie voor een gereduceerd vast tarief van de stad naar de luchthaven.

Vergeet - Douane en Immigratie vereisen dat u in twee uur om te controleren voordat uw vlucht. Het is verstandig in een uur om te controleren voorafgaand aan de binnenlandse vluchten, en vergeet niet om de reistijd toe te voegen aan dit wanneer u uw pick-up te regelen.