Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bascarsija Live

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Plaats

obala kulina bana 41, bjelave 115

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
OBALA Kulina BANA 41

Appartement 'Bascarsija live' is extreem gemakkelijk te vinden, want ze bevinden zich in de hoofdstraat van Sarajevo. Ze zijn op de derde verdieping van het gebouw, ongeveer 50 meter voor Nationale Bibliotheek 'Vijećnica' (noot: Vijećnica is ook bekend als City Hall), tegenover het station, aan de oever van Miljacka. Gebouw is gemakkelijk te herkennen, want het is de enige high-riser in de 100 meter radius. Als u vanuit de richting van het verkeer (auto en tram verkeer richting) je herkent het gebouw door de duidelijke reclame billboard (koffie 'VISPAK'). Om het gebouw binnen te gaan drukt u op de knop 'Apartments'.

Van het NS-en busstation

Vanaf het treinstation of het busstation, kunt u met de tram voor zeven stations (noot: station heet 'Vijecnica', vraagt ​​de trambestuurder). Tegenover het tramstation 'Vijecnica' is het gebouw met kamers en appartementen. Voordat u de tramlijn 1 in te voeren, moet je de tram ticket (1.6km = 0.8Euro) kopen bij de kiosk.You kan ook een tram ticket te kopen van de trambestuurder voor 1.8km = 0.9Euro. Gelieve uw kaartje af te stempelen bij de automaat in de tram.

Als u besluit om taxi te nemen, prijs naar uw bestemming is ongeveer 6 km = 3 euro.


UIT DE SARAJEVO INTERNATIONAL AIRPORT

Om van de internationale luchthaven van Sarajevo naar het centrum van de stad en onze appartementen heeft u twee mogelijkheden. Ten eerste kunt u de bus nemen vanaf de luchthaven, het ticket kost 6 KM (€ 3) per persoon. Verlaat de bus bij de laatste halte Hotel Europe. Bussen rijden om 5:30, 11:30, 00:30, 13:30, 14:30, 15:30, 16:30, 21:30, 22:30.
Als alternatief kunt u de overdracht van het vliegveld naar onze appartementen met de taxi en de prijs van de taxi service is in maximumbedrag van 15 euro voor een richting.

Vanaf het busstation EAST SARAJEVO (Istočno Sarajevo, Republiek Srpska)

Vanaf het busstation Oost Sarajevo kunt u bij ons kwam door drie opties. Ten eerste kunt u de taxi de prijs is ongeveer. 10-12 euro. De tweede posibilities om naar onze appartementen en het centrum van de stad is met de bus. Je moet lopen op 300 meter afstand van het busstation Oost-Sarajevo om het kwartaal Dobrinja-om het busstation. Neem bus nr. 31e (Dobrinja-Vijećnica)
en stap uit bij het busstation 'Vijecnica'. Bussen (31e Dobrinja-Vijećnica) rijdt elke 15 minuten 5:30-23:30 van maandag tot zaterdag, en elke 25 minuten 7:00-11:30 op zondag. U kunt alleen kopen kaartje bij de buschauffeur en het kost 1,60 KM. Ten derde, kunt u ook bij ons kwam met een trolleybus. Je moet lopen op 300 meter afstand van het busstation Oost-Sarajevo om het kwartaal Dobrinja-om de trolleybus station. Neem trolleybus nr. 103 (Dobrinja-Trg Austrije), en stap uit de trolleybus naar het laatste station (Trg Austrije), dan zul je de brug over de rivier Miljacka en krijgen in de straat Obala Kulina Bana, 100 meter voor uw bestemming . Vergeet dan niet om een ​​ticket te kopen voor trolleybus, de prijs is 1,60 KM

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.