X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reservaties

Routebeschrijving naar Barraco #55

Rua de Assembleia, 19 Fundos, Nova Brasilia, Favela Complexo do Alemão, Rio de Jenerio, Brazilië

Kaart & Route


60%Klassement

  • 40%Waarde voor uw geld
  • 60%Beveiliging
  • 60%Plaats
  • 100%Personeel
  • 60%Sfeer
  • 60%Properheid
  • 40%Faciliteiten

Vertaald door Google TAXI

Wij zijn gevestigd in Complexo do Alemão, een favela, en hoewel nu veilig het is nog steeds een stigma gebied, en taxichauffeurs meestal niet graag naar boven. In plaats daarvan kunt u een taxi nemen naar 'Praça de Inhaúma' (officieel bekend als Praça 24 de Outubro, maar niet zo genoemd door de lokale bevolking) en van daar, een 'Kombi' (VW busje) omhoog. Van Praça de Inhaúma, volg gewoon de instructies openbaar vervoer van het centrum van de stad hieronder.


Natuurlijk kunt u altijd een taxichauffeur te vragen als ze gaan tot Complexo do Alemão, zoals voor sommigen is dat geen probleem, maar gelieve niet laat ze je bang te maken: Taxichauffeurs verspreid echt negatieve informatie over de favelas en waarschuwen toeristen niet om daar heen te gaan, omdat het verondersteld wordt te gevaarlijk te zijn! Dit is niet het geval. Sinds de pacificatie-project in Rio is het nu veilig is voor toeristen naar de favela in te voeren. Bovendien, als u bij ons verblijft, wordt u netjes en met respect behandeld, als de gemeenschap weet over ons werk!

Een taxi overdag moet rond de 40 reais. Zorg ervoor dat u een taxi vanaf de aankomsthal te nemen van de VERTREK FLOOR (op de tweede verdieping van de luchthaven) en niet zoals zij rekent u er dubbel!

OPENBAAR VERVOER

Vanaf het vliegveld: Barraco # 55 is relatief dicht bij Galeao / luchthaven Tom Jobim en met de bus het zal over het algemeen nemen u ongeveer 20 minuten om hier te komen. Buiten de tweede verdieping van de luchthaven, neem de ônibus 915, of een 'Kombi' (een witte mini-bus) naar 'Bonsuceso'. Bij de laatste halte, kunt u de Teleferico (kabelbaan) nemen naar het station van 'Itarare'. Als je uit de Teleferico station, vooruit en iets naar links vindt u een straat in de aanloop van het station te zien. Neem deze straat ('Rua da Assembleia') en loop voor ongeveer 5 minuten, tot je een klein plein met uitzicht op de stad aan uw linkerhand en een zuil met 'Barraco # 55' geschilderd op het aan uw rechterhand. Neem het kleine steegje aan de rechterkant, en aan uw linkerhand ziet u een deur gemarkeerd '19 Fundos '.

Van het centrum: Neem de metro lijn 2 naar 'Inhaúma', en transfer naar een Kombi (een witte mini-bus - ze vertrekken van het tankstation aan de Inhaúma plein, op 4 minuten lopen van de metro uitgang) naar 'Alvorada'. Vraag de chauffeur om u af te zetten tegen de 'Igreja da Assembleia da Alvorada'. Zij zullen u afzetten tegenover een kleine witte kerk complex. U zult een zuil met 'Barraco # 55' zien op het wordt geschilderd. Neem het kleine straatje en aan uw linkerhand ziet u een deur gemarkeerd '19 Fundos '. U bent gearriveerd.