X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Barra Beach Club Oceanfront Hostel

Servidao da Prainha, 122, Barra da Lagoa, Florianopolis, Brazilië

Kaart & Route


94%Klassement

  • 92%Waarde voor uw geld
  • 94%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 98%Personeel
  • 93%Sfeer
  • 90%Properheid
  • 94%Faciliteiten

Vertaald door Google Hoe komt u hier te krijgen ..
Vanaf het vliegveld met de taxi: Ongeveer 25 minuten en R $ 50 R $ 60 (De snelle en dure optie)
(Vertel de Taxi Driver 'Para o finale da Barra da Lagoa em frente da Ponte Pencil Azul.'

Vanaf het vliegveld met de bus: Ongeveer 75 minuten en R $ 3 (De lokale bus-systeem is goedkoop en regelmatige U kunt reizen van de ene kant van het eiland naar de andere voor R $ 3, maar dragen bij elke terminal.)
Vanaf het vliegveld, lopen naar de straat (50 meter) en draai naar rechts voor 20 meter naar de eerste bushalte, neem dan bus 186 naar het centrale busstation (TICEN) (ongeveer 20 minuten), vervolgens over in het Centro Bus Station naar platform B en neem bus 320 of 330 naar de Lagoa da Conceio Terminal (ongeveer 40 minuten), vervolgens transfer naar bus 360 naar het Barra da Lagoa Terminal (ongeveer 15 minuten), dat is de laatste halte.

UIT de Intercity Bus Station (Rodoviaria):
Loop naar buiten de Intercity Bus station, sla rechtsaf en loop ongeveer 100 meter totdat u de lokale Bus Terminal (TICEN). Bij de tourniquet bij Platform B. betalen Vang de 320 of 330 naar de Lagoa da Conceio Terminal (ongeveer 40 minuten), vervolgens transfer naar bus 360 naar het Barra da Lagoa Terminal (ongeveer 15 minuten), dat is de laatste halte .

** Wij kunnen een transfer naar de luchthaven of Interstate busstation alleen van de Barra Beach Club regelen. Geregistreerde taxi's zijn net buiten de deuren van de kleine en veilige Airport en busstation om naar ons hostel. **

Van Barra da Lagoa naar Barra Beach Club
Bij uw aankomst in het Barra da Lagoa Bus Terminal, zal je de blauwe voet brug aan uw rechterhand het oversteken van de rivier te zien. Loop over de brug en sla linksaf de GANG (servido da Prainha) en blijven voor ongeveer 90 meter naar het Barra Beach Club ingang, die ligt aan uw rechterhand. De loopbrug heeft verschillende BBC borden om u te helpen.
*** Dit hostel heeft geen toegang tot de auto of het drukke verkeer ... yea!! ***