X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Barnacles Temple Bar House

19 Temple Lane, Temple Bar, Dublin 2, Dublin, Ierland

Kaart & Route


89%Klassement

  • 87%Waarde voor uw geld
  • 92%Beveiliging
  • 98%Plaats
  • 91%Personeel
  • 83%Sfeer
  • 84%Properheid
  • 84%Faciliteiten

Airport shuttle Bus:
De 'Aircoach' werkt iedere 15-20 minuten en kost € 7,00. De reis duurt ca. 30 minuten.
Neem de 'Aircoach 'zoveel Trinity College op College Green. Vanaf daar loopt u terug naar Dame Street en loop langs totdat je naar Temple Lane South. Loop Temple Lane South en u Zeepokken half weg vinden van de baan.

16a - City Bus
Deze bus kost € 2,20 en duurt ca. 1 uur en 20 minuten. Ze passeren de luchthaven om de 25 minuten of zo.
U kunt deze bus zoveel Dame Street. Het zal drop je tegenover de Centrale Bank in Temple Bar. Loop langs Dame Street tot je naar Temple Lane South. Zeepokken ligt half in deze baan.

Aangekomen in het centrale busstation:
Vanaf het centrale busstation, rond te lopen door het grote gebouw aan uw linkerhand (Dublin; s Custom House). Volg het pad langs de rivier de Liffey. Steek de rivier bij O'Connell Bridge en sla rechtsaf langs Aston Quay verleden USIT reisbureaus. Op Handelaars Arch, om te zetten in Temple Bar, sla vervolgens rechtsaf aan het einde van de steeg, dan de 2e afslag rechts nemen bij The Temple Bar Pub en we zijn tot 2 deuren van de kroeg. Wij zijn gevestigd op Temple Lane South.

Taxis / Cabs:
Er is een taxi depot buiten de aankomsthal op de luchthaven. Vanaf het vliegveld naar Temple Bar, kan het kost iets van € 16,00 naar boven, afhankelijk van het tijdstip van de dag en het verkeer. Vraag de bestuurder voor een approx. Price Guide voordat je in en wees voorzichtig je bent niet genomen op de 'scenic route'


Van Dun Laoghaire Ferryport
DART:
Dit is Dublin City de snelle treinverbinding en opereert vanuit Dun Laoghaire Dart Station naar Tara Street Station in Dublin City Centre. Sla links van het station en loop langs de kade langs USIT's reizen. Op Handelaars Arch, om te zetten in Temple Bar, sla vervolgens rechtsaf aan het einde van de steeg, dan de 2e afslag rechts nemen bij The Temple Bar Pub en we zijn tot 2 deuren van de kroeg. Wij zijn gevestigd op Temple Lane South.


Per bus:
Neem de 46 A bus naar City Center en uitstappen Fleet Street, Volg de richting van hier naar Temple Bar en het is slechts 5 minuten lopen naar Hostel.

Van B & I Ferry Terminal North Wall
Neem de City Express bus naar het centrale busstation (Bus Aras) en volg de aanwijzingen zoals hierboven naar Temple Bar