X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Barcelona Nice & Cozy

Carrer del Chapi 85, Barcelona, Spanje

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Vanaf de luchthaven: de luchthaven van Barcelona, ​​neem de luchthaven trein naar station Sants hier transfer naar de metro blauwe lijn (lijn 5) en ga direct naar Horta.

Vanaf het vliegveld van Girona: neem de bus rechtstreeks naar Barcelona Nord (belangrijkste halte voor de bussen in Barcelona), metrohalte Arc de Triomf, hier neemt u de metro rode lijn Tola Sagrera, hier transfer naar de blauwe lijn (lijn 5) en ga direct naar Horta.

Vanaf het busstation: Neem de metro blauwe lijn (Line5) rechtstreeks naar Horta.

Van de Passeig de Gracia: neem de metro paarse lijn (lijn 2), naar La Sagrada Familia, hier transfer naar de metro blauwe lijn rechtstreeks naar Horta.

Van Catalunya: neem de metro rode lijn (lijn 1), naar LA Sagrera, hier transfer naar de metro blauwe lijn en ga direct naar Horta.

Vanaf elke plek als je eenmaal in Horta metro's stoppen, neemt u de afslag Plaza Eivissa, ga naar links, loop ongeveer 150 meter ziet u de Carrer de Palafox, hier rechtsaf en we zijn bij het huis op de hoek, aan de overkant van de Carrer de Campo Amor, en de kerk op de hoek.