X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Bamboo Rio Hostel

Rua Lacerda Coutinho # 45, Rio de Jenerio, Brazilië

Kaart & Route


80%Klassement

  • 75%Waarde voor uw geld
  • 79%Beveiliging
  • 89%Plaats
  • 86%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 77%Properheid
  • 72%Faciliteiten

Vertaald door Google Laat ons weten wanneer je aankomt, zodat u kunt gebruik maken van onze luchthaven / busstation overdracht diensten.

Vanaf de internationale luchthaven:

De beste en makkelijkste optie is om een ​​taxi te nemen. Afhankelijk van de tijd moet het ongeveer kost R $ 60. Wees voorzichtig met taxi's die overbelasten! Ofwel vragen te gaan op de meter of niet meer betalen dan R $ 70. Waren op de juiste hoek met de straat Rua Tonelero, direct na Rua Santa Clara en vlak voor de tunnel. Go down straat Rua Lacerda Coutinho tot u nummer 45. bereiken Er zijn instructies voor de bestuurder aan het einde te worden afgedrukt (in het Portugees).

Een goedkopere optie is de Real bus. Loop van de aankomsthal, neem een ​​rechts langs de wachtende taxi's en kijk voor de luchthaven bushalte. Het kost ongeveer R $ 8 en de chauffeur spreekt Engels. Het gaat langs de straat Barata Ribeiro. Vraag om te stoppen in de buurt van Rua Santa Clara. Loop Rua Santa Clara en sla linksaf na straat Rua Tonelero op Rua Lacerda Coutinho. Itsa kleine straat. Waren nummer 45.

Vanaf het busstation:

Opnieuw is de beste en makkelijkste optie is om een ​​radio-taxi te nemen van net buiten het busstation. U betaalt een vast bedrag aan de balie. Nogmaals, wees voorzichtig met taxi's die overbelasten! Ofwel vragen te gaan op de meter of niet meer betalen dan R $ 35. Waren op de juiste hoek met de straat Rua Tonelero, direct na Rua Santa Clara, en vlak voor de tunnel. Go down straat Rua Lacerda Coutinho tot u nummer 45. bereiken Er zijn instructies voor de bestuurder aan het einde te worden afgedrukt (in het Portugees).

Een andere optie is om de echte bus vanaf de voorzijde van de bus station. Zijn goedkoper, maar duurt langer. Het kost ongeveer R $ 8 en de chauffeur spreekt Engels. Loop langs de taxistandplaats net buiten het station en het wachten op de bus aan de andere kant van de weg. Ze rijden elke 15 minuten en stopt op het strand weg van de Copacabana, Avenida Atlntica. Vraag om te stoppen bij Hotel JW Marriott of op straat Rua Santa Clara. Loop Rua Santa Clara en sla de eerste straat links na straat Rua Tonelero op Rua Lacerda Coutinho. Itsa kleine straat. Waren nummer 45.

Alternatief, loop naar de andere kant van het station en lopen over de weg, langs de taxi's, en de vangst een bus naar 'Copacabana', waarvan de meeste langs de straat Rua Barata Ribeiro. Vraag om te stoppen bij Rua Santa Clara. Loop deze straat (Rua Santa Clara) in de richting van Rua Tonelero één blok en draai de eerste weg links nadat u de straat Rua Tonelero doorgeven aan Rua Lacerda Coutinho. Itsa kleine straat. Waren nummer 45.

Aanwijzingen voor Taxi:
(Afdrukken eenvoudig de tekst hieronder, geef het aan de bestuurder en dat hij weet hoe om hier te komen)

Rua Lacerda Coutinho, n 45 - Copacabana. Seguir pela Rua Tonelero, aps Passar een Rua Santa Clara, dobrar een primeira Direita na Rua Lacerda Coutinho (uma rua antes do tnel). Seguir op o laatste da rua.

Ziens !!!