X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Bamboo Rio Hostel

Rua Lacerda Coutinho # 45, Rio de Jenerio, Brazilië

Kaart & Route


87%Klassement

  • 85%Waarde voor uw geld
  • 93%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 88%Personeel
  • 84%Sfeer
  • 84%Properheid
  • 82%Faciliteiten

Vertaald door Google Laat ons weten wanneer je aankomt, zodat u kunt gebruik maken van onze luchthaven / busstation transfer services.

Vanaf de internationale luchthaven:

De beste en makkelijkste optie is om een ​​taxi te nemen. Afhankelijk van de tijd, moet het kost ongeveer R $ 60. Wees voorzichtig met taxi's die overladen! Ofwel vragen te gaan op de meter of niet meer dan R $ 70 betalen. Waren op de juiste hoek met de straat Rua Tonelero, direct na Rua Santa Clara en vlak voor de tunnel. Go down straat Rua Lacerda Coutinho tot u nummer 45 te bereiken. Er zijn instructies voor de bestuurder op het einde te worden afgedrukt (in het Portugees).

Een goedkopere optie is de echte bus. Loop van de aankomsthal gaat u rechtsaf langs de wachtende taxi's en zoeken naar de luchthaven bushalte. Het kost ongeveer R $ 8 en de chauffeur spreekt Engels. Het gaat langs de straat Barata Ribeiro. Vragen om te stoppen in de buurt van Rua Santa Clara. Loop Rua Santa Clara en sla linksaf na Rua Tonelero op Rua Lacerda Coutinho. Its een kleine straat. Waren nummer 45.

Vanaf het busstation:

Weer de beste en makkelijkste optie is om een ​​radio taxi nemen van net buiten het busstation. U betaalt een vaste vergoeding aan de balie. Nogmaals, wees voorzichtig met taxi's die overladen! Ofwel vragen te gaan op de meter of niet meer dan R $ 35 betalen. Waren op de juiste hoek met de straat Rua Tonelero, direct na Rua Santa Clara, en vlak voor de tunnel. Go down straat Rua Lacerda Coutinho tot u nummer 45 te bereiken. Er zijn instructies voor de bestuurder op het einde te worden afgedrukt (in het Portugees).

Een andere optie is om de echte bus nemen vanaf de voorzijde van het busstation. Het is goedkoper, maar duurt langer. Het kost ongeveer R $ 8 en de chauffeur spreekt Engels. Loop langs de taxistandplaats net buiten het station en wacht tot de bus aan de andere kant van de weg. Ze rijden elke 15 minuten en zal stoppen op de hoofdweg naar het strand van Copacabana, Avenida Atlntica. Vragen om te stoppen bij Hotel JW Marriott of op Rua Santa Clara. Loop Rua Santa Clara en sla de eerste straat links na Rua Tonelero op Rua Lacerda Coutinho. Its een kleine straat. Waren nummer 45.

Een wandeling naar de andere kant van het station en lopen over de weg, langs de taxi's, en de vangst een bus naar 'Copacabana', waarvan de meeste langs de straat Rua Barata Ribeiro. Vragen om te stoppen bij Rua Santa Clara. Loop deze straat (Rua Santa Clara) in de richting van de Rua Tonelero een blok en sla de eerste straat links na Straat Rua Tonelero doorgeven aan Rua Lacerda Coutinho. Its een kleine straat. Waren nummer 45.

Aanwijzingen voor Taxi:
(Afdrukken eenvoudig de tekst hieronder, geef het aan de chauffeur en hij zal weten hoe om hier te komen)

Rua Lacerda Coutinho, n 45 - Copacabana. Seguir pela Rua Tonelero, aps PASSAR een Rua Santa Clara, dobrar een Primeira Direita na Rua Lacerda Coutinho (uma rua antes do tnel). Seguir bij o finale da rua.

Tot ziens!