X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Bamber House

22 View Road, Mt Eden, Auckland, Nieuw-Zeeland

Kaart & Route


88%Klassement

  • 89%Waarde voor uw geld
  • 89%Beveiliging
  • 82%Plaats
  • 89%Personeel
  • 88%Sfeer
  • 90%Properheid
  • 87%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het vliegveld
Hier krijg je een Supershuttle aan onze deur of krijgen de Airbus om je af te zetten op de top van View Road.
Vanuit de Intercity Bus Terminal en Downtown
Loop naar Queen Street en krijg bus 255-258, 265 of 267 buiten St James theater en uitstappen bij de 1e halte in View Road. Als je een of andere manier eindigen in Mt Eden Village naar Oaklands Lodge en wij regelen voor u om hier te komen.

Van de snelweg Heading North
Neem de Khyber Pass afslag en sla linksaf bij de verkeerslichten. Blijf op de Khyber Pass Road tot voorbij door een meer stoplichten dan linksaf Symonds Street bij de volgende verkeerslichten (3e stoplicht). Reizen op korte afstand en neem de gratis linksaf naar Mt Eden Road bij de volgende verkeerslichten. Reizen ongeveer 2 km door een set van lichten. Mt Eden (berg) ligt aan uw linkerhand. Sla rechtsaf naar View Road. Als je naar de Mt Eden winkels u te ver zijn gegaan, weer in te schakelen.


Van de snelweg naar het zuiden
Neem de Gillies Ave afslag en sla rechtsaf bij de verkeerslichten in Gillies Ave. Blijf op Gillies Ave tot voorbij door een meer verkeerslichten en dan rechtsaf bij de volgende verkeerslichten (3e stoplicht) in Owens Road. Mt Eden (berg ligt aan uw rechterhand) Ga verder op Owens Road (die overgaat in Stokes Road) tot de volgende lichten wanneer u rechts af in Mt Eden Road en neem dan de eerste links naar Valley Road.Turn rechtsaf Sherbourne Road die eindigt bij View Road en we zijn op de linker hoek

GPS-coördinaten: -36,8732991536458 174,758056640625