X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Bamber House

22 View Road, Mt Eden, Auckland, Nieuw-Zeeland

Kaart & Route


88%Klassement

  • 89%Waarde voor uw geld
  • 89%Beveiliging
  • 84%Plaats
  • 90%Personeel
  • 90%Sfeer
  • 88%Properheid
  • 88%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het vliegveld
Hier krijg je een Supershuttle aan onze deur of om de Airbus om u af te zetten op de top van View Road.
Van de Intercity Bus Terminal en Downtown
Loop naar Queen Street en krijg bus 255-258, 265 of 267 buiten St James theater en stap uit bij de 1e halte in View Road. Als u een of andere manier eindigen in Mt Eden Village naar Braye Beach en wij regelen voor u om hier te komen.

Van de snelweg Heading North
Neem de Khyber Pass afslag en sla linksaf bij de stoplichten. Blijf op de Khyber Pass Road tot voorbij door een meer stoplichten vervolgens linksaf Symonds Street bij de volgende verkeerslichten (3e stoplicht). Reizen op korte afstand en neem de gratis linksaf naar Mt Eden Road bij de volgende verkeerslichten. Reis ongeveer 2 km door een stoplicht. Mt Eden (berg) is aan uw linkerhand. Sla rechtsaf naar de View Road. Als je naar de Mt Eden winkels je te ver zijn gegaan, weer in te schakelen.


Van de snelweg Zuiden van de rubriek
Neem de Gillies Ave afslag en sla rechtsaf aan de lichten in Gillies Ave. Blijf op Gillies Ave tot voorbij door een meer stoplichten en dan rechtsaf bij de volgende verkeerslichten (3e stoplicht) in Owens Road. Mt Eden (berg ligt aan uw rechterhand) Ga verder op Owens Road (die overgaat in Stokes Road) tot de volgende verkeerslichten als je rechtsaf de Mt Eden Road neem dan de eerste links naar Valley Road.Turn rechtsaf Sherbourne Road die eindigt bij View Road en we zijn aan de linker hoek

GPS-coördinaten: -36,8732991536458 174,758056640625