X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Bahaus Hostel

Akbiyik Cadessi, Bayramfirin Sokak No 7, Sultanahmet, Istanbul, Turkije

Kaart & Route


94%Klassement

  • 94%Waarde voor uw geld
  • 94%Beveiliging
  • 98%Plaats
  • 96%Personeel
  • 95%Sfeer
  • 93%Properheid
  • 91%Faciliteiten

Vertaald door Google We hebben een luchthaven 24-uurs ophaalservice. Wij kunnen u ophalen van de luchthaven Ataturk voor 30 euro (niet TL) of vanaf de luchthaven Sabiha Gocken 60 euro (niet TL). Deze kosten zijn per reservering en is voor één tot vier personen in uw reservering in totaal. We zullen moeten uw luchtvaartmaatschappij, vluchtnummer, de datum en tijd van aankomst weten. Geef ook aan of je aankomt op de luchthaven van Ataturk of de luchthaven Sabiha Gocken. Stuur ons een email deze gegevens ten minste 24 uur voordat u verwacht aan te komen zijn.Vanaf de luchthaven Sabiha:
U kunt de Havatas (luchthaven) bus naar Taksim en vanaf daar een taxi naar ons of de metro / tram. Als u kiest met de metro / tram te komen, eerst, in de metro station, neem de kabelbaan lijn naar Kabatas (één halte). Vervolgens neemt u de tram naar Sultanahmet. Volg de aanwijzingen hieronder als je uitstappen bij de halte Sultanahmet.

Vanaf de luchthaven Ataturk:
Neem de metro (M1A) naar Zeytinburnu uit hetzelfde station schakelaar op de tram (T1) en vervolgens de tram naar Sultanahmet richting .. Zorg ervoor dat je gaat in de goede richting! Uitstappen bij halte Sultanahmet. Stap uit de tram en loop naar beneden. U vindt er een VVV-kantoor te zien. Ze zijn open in de dag en ze kunnen helpen u naar het hostel. Zo niet, dan lopen door het park naar de Blauwe Moskee. Pass in de voorkant van de Blauwe Moskee aan uw rechterhand. (Zodat het park is aan uw linkerhand) wandeling langs de weg - u zult het zien bochten. The Blue Hotel (Mavi Ev) is op de hoek. Sla rechtsaf als de weg bochten. Het Blue Hotel ligt nu aan uw linkerhand. Ga voorbij het en neem de eerste weg links. U vindt er tal van tapijt winkels te zien. Loop naar beneden en neem vervolgens de eerste weg links. Dit is Akbiyik Caddesi (straat). Vervolgens neemt u de eerste weg rechts. Dit is Bayram Firin Sokak (weg). U ziet het Bahaus Guesthouse teken aan de rechterkant van deze weg. Als je problemen hebt, kunt u ons bellen.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten!