X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Bahaus Hostel

Akbiyik Cadessi, Bayramfirin Sokak No 7, Sultanahmet, Istanbul, Turkije

Kaart & Route


95%Klassement

  • 95%Waarde voor uw geld
  • 95%Beveiliging
  • 97%Plaats
  • 96%Personeel
  • 94%Sfeer
  • 95%Properheid
  • 94%Faciliteiten

Vertaald door Google We hebben een 24-uurs airport pick-up service. Wij kunnen u ophalen van het vliegveld Ataturk voor 30 euro (niet TL) of vanaf de luchthaven Sabiha Gocken voor € 60 (geen TL). Deze kosten zijn per reservering en is voor een tot vier personen in uw reservering in totaal. We moeten uw luchtvaartmaatschappij, vluchtnummer, aankomstdatum en-tijd weten. Geef ook aan of je aankomt op de luchthaven Ataturk of luchthaven Sabiha Gocken. Stuur ons een email deze gegevens ten minste 24 uur voordat je verwacht aan te komen.Vanaf de luchthaven Sabiha:
U kunt de Havatas (luchthaven) bus naar Taksim en vanaf daar een taxi naar ons of de metro / tram. Als u ervoor kiest om te komen met de metro / tram, eerst, in de metro station, neem de kabelbaan lijn naar Kabatas (een halte). Vervolgens neemt u de tram naar Sultanahmet. Volg de aanwijzingen hieronder als je uitstappen bij de halte Sultanahmet.

Vanaf de luchthaven Ataturk:
Neem de tram naar Aksaray. Vanaf daar moet je de hoofdweg over te steken via de voetgangerstunnel (die onder de weg). Nadat u de metro verlaat, ziet u nog een tramlijn tegenover u, genaamd Yusuf Pasa zien. Neem de tram naar Sultanahmet. Zorg ervoor dat je gaat in de goede richting! Stap uit bij de halte Sultanahmet. Stap uit de tram en loop naar beneden. U ontvangt een VVV zien. Ze zijn overdag geopend en ze kunnen helpen u naar het hostel. Zo niet, dan lopen door het park naar de Blauwe Moskee. Ga voorbij de Blauwe Moskee aan uw rechterhand. (Dus het park is op je linkerkant) Loop de weg - u zult het zien bochten. The Blue Hotel (Mavi Ev) is op de hoek. Sla rechtsaf als de weg een bocht. Het Blue Hotel ligt nu aan uw linkerhand. Ga voorbij het en neem de eerste weg links. Je vindt er tal van tapijt winkels zien. Loop naar beneden en neem de eerste weg links. Dit is Akbiyik Caddesi (straat). Vervolgens neemt u de eerste weg rechts. Dit is Bayram Firin Sokak (weg). U ziet de Bahaus Guesthouse teken aan de rechterkant van deze weg. Als u problemen heeft, kunt u ons bellen.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten!